Compte enrere per a la II Escola d’Estiu de l’Economia Social i Solidària

  • L'any passat va celebrar-se la primera edició de l'Escola d'Estiu de l'Economia Social i Solidària.

    L'any passat va celebrar-se la primera edició de l'Escola d'Estiu de l'Economia Social i Solidària. - Font: Xarxa d'Economia Solidària

Amb el lema 'Economia solidària: una eina per la transformació social', la Fundació Cívica Esperanzah i la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya organitzen aquesta trobada del 29 de juny a l’1 de juliol al Prat de Llobregat.

Les polítiques públiques, la relació entre l’economia solidària i les migracions o els procomuns digital són algunes de les qüestions que centraran els debats i reflexions de la segona edició de l’Escola d’Estiu de l’Economia Social i Solidària.

L’acte inaugural tindrà lloc el 29 de juny a Barcelona a la seu del Col·lectiu Ronda i tractarà sobre ‘Ateneus Cooperatius i els ecosistemes locals d’economia solidària’.

El Centre Cívic Delta del Prat de Llobregat acollirà la resta de tallers i activitats que se celebraran els dies 30 de juny i 1 de juliol. ‘Acció comunitària i economia solidària’, ‘Els procomuns digitals’ i ‘Migracions i economia solidària’ centraran les sessions previstes durant la primera jornada.

El segon dia al matí estan programats tallers simultanis sobre ‘El desplegament sectorial. Cultura i  cooperació’; ‘La dinàmica de la intercooperació’, ‘Pam a pam. Límits i contorns de economia solidària’ i ‘Construcció de les polítiques públiques’.

L'escola, que un any més està impulsada per la Fundació Cívica Esperanzah i la Xarxa d’Economia Solidària, es clausurarà amb un dinar col·lectiu.

La inscripció costa 10 euros i, a banda de la documentació de la trobada, permet obtenir un exemplar del llibre ‘Esmolem les eines. Debats de l’economia solidària per a la transformació social’ que obre la col·lecció Eines sobre l’EES.

Per assistir-hi, cal omplir aquest formulari.

Afegeix un comentari nou