Falten 10 dies per poder col·laborar amb el projecte #SomHeroies

  • #SomHeroies pretén donar suport a dones que pateixen violència de gènere

    #SomHeroies pretén donar suport a dones que pateixen violència de gènere - Font: Tamaia

  • Membres de l'equip de Tamaia, organització que impulsa la campanya

    Membres de l'equip de Tamaia, organització que impulsa la campanya - Font: Tamaia

Tamaia ha recaptat prop de 5.000 euros per finançar un taller d’escriptura terapèutica per a dones que pateixen violència masclista. 

Encara queden 10 dies per poder col·laborar al finançament del projecte #SomHeroies, impulsat pel col·lectiu Tamaia, i centrat en la creació d’un nou grup d’escriptura terapèutica com a eina dins del procés de recuperació de dones que pateixen violència masclista.

De moment ja s’han recaptat prop de 5.000 euros. L’objectiu és arribar a un mínim de 9.000 euros i a un màxim de 21.700. Per ajudar a cofinançar el projecte només cal emplenar les dades d’aquest formulari.

La iniciativa vol donar veu a totes les dones considerades “heroies”. “La seva i la nostra heroïcitat rau en perdre la por, trencar amb la vergoinya i el silencia, reconèixer que necessitem ajut, confrontar-nos amb nosaltres mateixes, mostrar-nos vulnerables, sostenir-nos econòmicament i emocional, desemmascarar la violència i denunciar-la amb convicció”, expliquen des de Tamaia a través de la plataforma de micromecenatge Goteo.

Informacions relacionades:

L’escriptura com a teràpia per recuperar-se de la violència masclista

Afegeix un comentari nou