Cinc cursos sobre qualitat per a entitats

Suport Associatiu

Cinc cursos sobre qualitat per a entitats

Suport Associatiu

Resum: 

L’Institut per a la qualitat de les ONG (ICONG), el Centre d’Estudis de l'Esplai o la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) són algunes de les organitzacions que ofereixen formació sobre la matèria.

Els certificats de qualitat per a entitats evidencien transparència, confiança i eficàcia, tal com va assegurar en una entrevista Ricard Rosas, director a Catalunya d’International Global Certification. Us presentem un recull dels propers cursos sobre gestió de qualitat a Catalunya.

  1. Formació en línia d’ICONG

Del 15 al 22 de març, l’Institut per a la qualitat de les ONG (ICONG) organitza un curs virtual per a membres d’organitzacions que vulguin aprofundir en la gestió de qualitat. El preu és de 18,15 euros i les inscripcions estan obertes fins el 14 de març a través d’aquest formulari.

Per a més informació, envieu un correu a info@icong.org o truqueu al 915 349 740.

  1. Especialització en planificació i sistemes de qualitat d’entitats no lucratives

La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) analitzarà a través d’un curs especialitzat les pautes per a la planificació, formulació, execució i avaluació de projectes sense ànim de lucre. El curs comença el 15 de març i val 1.040 euros.

Per a les inscripcions, cal emplenar aquest formulari.

  1. Màster en Responsabilitat Social Corporativa

El Màster de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de la UOC permet formar professionals amb ganes de posar en pràctica projectes i sistemes de gestió d'RSC. Es forma de 60 crèdits ECTS i començarà el 15 de març.

Aquesta formació s’imparteix a través d’un acord de col·laboració amb diverses entitats de professionals que traslladaran les seves experiències a les aules.

  1. Curs de formació bàsica de qualitat

Del 19 al 26 d’abril, ICONG ofereix un curs sobre els aspectes bàsics de la gestió de qualitat. És una formació en línia que s’adreça a representants d’entitats socials amb interès de tenir una visió global dels models i objectius de la gestió de la qualitat.

El curs val 18,15 euros. Per inscriure’s-hi cal omplir aquest formulari.

  1. Certificat de professionalitat en gestió ambiental

Centre d’Estudis de l'Esplai ofereix un certificat de professionalitat en gestió ambiental que aprofundeix en la posada en marxa d’un Sistema de Gestió Ambiental (SGA) i en el desenvolupament i aplicació de les eines de registre per avaluar els aspectes ambientals.

Aquest curs, totalment subvencionat, toca aspectes de gestió de qualitat amb el focus en el medi ambient. Comença el 24 d’abril i acaba el 25 d’octubre.

Per a les inscripcions, empleneu aquest formulari.

Afegeix un comentari nou