La Fundació puntCAT signa un conveni de col·laboració amb la Coordinadora Catalana de Fundacions

Colectic - Informàtic
Els presidents d'ambdues entitats
L'acord permetrà avançar en el procés de digitalització de les fundacions

La Fundació puntCAT signa un conveni de col·laboració amb la Coordinadora Catalana de Fundacions

Colectic - Informàtic

Resum: 

L'objectiu de l'acord és fomentar l’ús del domini entre les més de 600 fundacions que formen part d'aquesta coordinadora.

El president de la Fundació puntCAT, Carles Salvadó, i el de la Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF), Pere-A. Fàbregas Vidal, han fet la signatura d'aquest conveni que pretén també impulsar la normalització de l’ús del català entre les fundacions en l’àmbit de les TIC.

L'acord té com a un dels seus punts clau la promoció d'iniciatives de difusió entre totes les fundacions que encara no facin servir el domini .cat. Aquestes entitats comptaran amb una promoció específica i feta a mida de les seves necessitats.

El conveni de col·laboració permetrà avançar en el procés de digitalització de les fundacions catalanes i donarà un valor afegit a totes les que es troben sota el paraigua de la CCF.

L'acord potenciarà també el treball en xarxa que duen a terme les fundacions, facilitant el coneixement mutu i la col·laboració entre totes elles.

La Fundació puntCAT i la CCF concretaran i detallaran al llarg de les properes setmanes les accions que duran a terme en el marc del conveni.

Afegeix un comentari nou