T'agrada la fabricació digital? Fes voluntariat amb joves en situació de vulnerabilitat!

Colectic
El programa Breakers busca persones interessades en fer un voluntariat amb joves en situació de vulnerabilitat
Voluntari participant al programa formatiu Breakers
Les persones voluntàries poden desenvolupar tasques ben diferents al programa Breakers
Voluntari participant al programa formatiu Breakers

T'agrada la fabricació digital? Fes voluntariat amb joves en situació de vulnerabilitat!

Colectic

Resum: 

El programa Breakers engega una nova edició amb cursos de disseny i creació digital a Barcelona i Castelldefels. Busca persones voluntàries que hi vulguin participar transmeten la seva passió per la tecnologia als i a les joves.

Breakers és un programa formatiu sobre disseny i creació digital adreçat a joves en situació de vulnerabilitat. La formació és gratuïta i té una durada de 40 hores. Breakers està impulsat per la Fundación Orange i es desenvolupa en espais makers i FabLabs de diferents ciutats.

Ara inicia una nova edició, amb vuit cursos a Castelldefels, Barcelona, Bilbao, Lleó, Madrid, Sevilla i València. El període d'inscripció per als i les joves que hi vulguin participar està obert i, a més, han llançat una crida al voluntariat.

Per tal de poder realitzar totes les formacions, necessiten persones apassionades per la tecnologia disposades a dedicar unes hores a aquest projecte: "Et convidem a viure una experiència Breaker que et permetrà conèixer diferents tecnologies creatives i endinsar-te al món de la creació i la fabricació digital. Alhora, acompanyaràs a joves en l'adquisició de competències digitals que els poden arribar a ser clau en el seu desenvolupament social i personal".

Les persones voluntàries hi poden desenvolupar tasques de suport pedagògic al formador/a, de manteniment de les eines que s'hi faran servir, d'intèrpret entre formador/a i participants, ajudant amb la documentació o les xarxes socials, etc.

La directora del programa pedagògic de Breakers, Sussana Tesconi, explica que les persones voluntàries del programa s'emporten una experiència molt transformadora.

En aquesta edició, a Catalunya es realitzaran tres cursos. Un a Castelldefels, del 13 de març al 12 d'abril a Tinkerers, i dos a Barcelona: del 5 d'abril al 17 de maig a l'Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana, i del 6 d'abril al 28 de maig a Soko Tech.

Afegeix un comentari nou