Estrena del documental “El poder dels joves”

L'ha realitzat el grup de Casal Jove Atlas, format per joves vinculats al Casal dels Infants del Raval, dins del projecte europeu YouthME, de integració socioeconòmica dels joves als països d'acollida.

Es presenta el divendres 15 de juny a la Biblioteca de Catalunya (Sala Caritat, C/Hospital, 56 de Barcelona) a les 17h. El documental és el resultat de la primera fase del projecte YouthME. Els participants han creat produccions audiovisuals, a través d'eines com l'autoinvestigació, el descobriment del propi entorn, i el treball d'equip entre iguals.

 

Un projecte europeu per la integració social coordinat a nivell d'Estat espanyol per la Fundació Pere Tarrés

 

Sobre YouthME

 

YouthME és un projecte europeu que té com a finalitat desenvolupar fórmules d’integració social centrades en l’empoderament de la població adolescent i jove (entre 14 i 21 anys) immigrada en risc d’exclusió social a Europa. YouthME es desenvolupa en el marc del programa Daphne de la Unió Europea. La coordinació des de l’Estat espanyol està a càrrec del Grup de Recerca IFAM de la Fundació Pere Tarrés amb el suport i la participació d’UNICEF i d’entitats de diferents territoris.

Afegeix un comentari nou