Ajuda a la Fundación Cristal a fer possible la seva tasca

F Pere Tarrés
La Fundació Cristal dóna suport a infants amb dificultats.
La Fundació Cristal necessita ajuda per seguir amb la seva tasca.
La Fundació Cristal treballa amb infants a Nicaragua.

Ajuda a la Fundación Cristal a fer possible la seva tasca

F Pere Tarrés

Resum: 

L'entitat engega un campanya de micromecenatge a favor d'una educació integral i inclusiva.

La Fundación Cristal d'Estelí (Nicaragua) ha engegat una campanya de microdonacions amb l'objectiu de captar diners per poder mantenir els programes que desenvolupen a favor dels infants amb discapacitat o exclusió social. La manca d'ajudes ha portat a l'entitat a posar en marxa altres vies de finançament per fer sostenible la seva tasca.

L'entitat fa deu anys que es dedica a l'educació d'infants i joves a Nicaragua. Són la única entitat del país que desenvolupa un model educatiu en l'àmbit escolar que aglutina a les seves aules a nens i nenes, d'entre 2 i 12 anys, amb discapacitat i en risc d'exclusió social.

L'atenció als infants necessitats es realitza mitjançant jocs educatius, activitats lúdiques, exercicis de resolució de problemes, simulació de situacions i activitats quotidianes que posin en pràctica les habilitats cognitives...tot sota la supevisió de professionals.

Com puc fer una donació?

Aquelles persones que estiguin interessades en donar un cop de mà a l'entitat ja poden fer la seva donació online. La teva aportació beneficiarà a uns 130 infants, 40 dels quals amb alguna discapacitat.

Afegeix un comentari nou
0