En marxa a Lleida un programa de voluntariat per als animals de companyia

F Pere Tarrés
Signatura conveni
El conveni s'ha signat entre l’Ajuntament de Lleida i l’Associació de Voluntaris del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Lleida
Nen amb gat als braços
Actualment, gairebé el 30% dels habitants de la ciutat de Lleida compten amb animals de companyia

En marxa a Lleida un programa de voluntariat per als animals de companyia

F Pere Tarrés

Resum: 

Les persones participants ajudaran a augmentar el benestar animal a través del passeig i la cura higiènica.

L’Ajuntament de Lleida i l’Associació de Voluntaris del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Lleida han signat un conveni de col·laboració aquest mes de juliol mitjançant el qual es posarà en marxa, a partir del proper mes de setembre, una plataforma de voluntariat que té com a principals objectius millorar les condicions de vida dels animals, augmentar el seu benestar i fomentar les adopcions.

D’aquesta manera, l’Associació de Voluntaris del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Lleida pretén fomentar les adopcions i promoure les donacions de material en benefici dels animals. Alhora, impartirà un curs de formació per a totes les persones voluntàries que vulguin formar part de la iniciativa. Per la seva part, la Paeria de Lleida també s’ha compromès a rehabilitar el Centre Municipal d’Acollida d’Animals de Companyia ubicat a la partida de la Caparrella.

Actualment, gairebé el 30% dels habitants de la ciutat de Lleida compten amb animals de companyia, fet que ha portat a la Paeria a avançar en temes de convivència i estima vers els animals. Amb l’acció de voluntariat, les persones participants ajudaran a augmentar el benestar animal a través del passeig i la cura higiènica, de manera que també es promourà la socialització dels propis animals. Totes les persones interessades en fer-se voluntàries s’han d’inscriure a través del correu electrònic adopcionscaaclleida@gmail.com.

Afegeix un comentari nou
0