Més de 100 entitats "ensenyen el cor" amb el Balanç Social

Ravalnet
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Més de 100 entitats "ensenyen el cor" amb el Balanç Social

Ravalnet

Resum: 

Creix un 45% el nombre d'organitzacions d'economia social i solidària que han respost l'enquesta.

Han estat un total de 105, davant les 72 de l'anterior edició, les que han participat fent el Balanç Social que proposa la Xarxa d'Economia Solidària (XES), un document que descriu i mesura les aportacions socials, laborals, professionals i ecològiques, fetes per una organització al llarg d'un exercici.

Com a novetat, en l'edició d'enguany s'ha posat en marxa la modalitat bàsica pensant especialment en organitzacions petites o amb certes característiques que feien que la modalitat completa no fos del tot adient per elles.

Del total de les entitats que han respost el balanç social, el 70% han fet la modalitat completa i només el 30% la versió bàsica.

Una altra novetat ha estat que totes les organitzacions que han fet balanç apareixen al catàleg de mercat social d'aquesta xarxa. De cara a la Fira d’Economia Solidària, que tindrà lloc a finals d'octubre, s'elaborarà un informe sobre l'estat del mercat social català.

Les organitzacions que no hagin arribat a temps de fer el Balanç Social encara poden aparèixer al catàleg, però ja no podran sortir a l’informe de l’estat del mercat social català.

Afegeix un comentari nou