logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 7 d'octubre de 2020 - Num. 393 Butlletins anteriors
 Font: Fabian Blank El món de les assegurances és molt tècnic i ampli, així que és una bona idea contactar amb alguna entitat especialitzada en assegurances que assessori sobre la matèria. Font: Pixabay. Font: Pixabay
7 plataformes de finançament col·lectiu digital 7 consells per triar l’assegurança ideal per a la teva entitat

Els projectes de finançament col·lectiu s’han erigit com una fórmula per assolir alguns reptes que es plantegen les entitats.

Comptar amb un assessorament personalitzat, evitar franquícies o cobrir les activitats independentment del lloc on s’organitzin són algunes de les recomanacions que cal tenir en compte a l’hora de contractar una pòlissa.

Últimes convocatòries
punt vermell 19a convocatòria del Programa 'Santander Ayuda'

La Fundación Banco Santander obre la convocatòria del seu programa d'ajuts anual per tal de donar suport a projectes socials a nivell local que tinguin com a objectiu millorar la qualitat de vida de col·lectius vulnerables, i en especial, d'aquells que s'han vist més afectats per l'actual crisi sanitària de la COVID-19.

Convocant: Fundación Banco Santander
Termini: 14/09/2020 - 13/10/2020

Més informació

punt vermell Convocats els Premis de Civisme 2020

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca una nova edició dels Premis de Civisme que tenen com a objectiu estimular i premiar accions, treballs, innovacions, entitats i persones que, des d'àmbits professionals i franges d'edat ben diferents, tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores al seu entorn.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 13/08/2020 - 15/10/2020

Més informació

punt vermell Convocatòria 'Juntos Sumamos' de Ferrovial 2020

Ferrovial engega una nova edició del seu programa social anual amb l'objectiu de donar suport a projectes d'organitzacions privades sense ànim de lucre que contribueixin a millorar les condicions de vida de les persones en situació de vulnerabilitat.

Convocant: Ferrovial
Termini: 16/09/2020 - 16/10/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a la promoció exterior de la literatura catalana i aranesa 2020

S'obre la possibilitat de presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria de subvencions, sempre de manera voluntària, fins l’aixecament de l’estat d’alarma. Una vegada s’aixequi l’estat d’alarma, s’afegiran els 48 dies que són els que resten per finalitzar el període de presentació de sol·licituds. Nova data de termini orientativa.

Convocant: Institut Ramon Llull
Termini: 10/02/2020 - 22/10/2020

Més informació

punt vermell 6a edició del Premi Lluís Martí al Valor Social

La FCVS engega la sisena edició d'aquest premi que enguany s'orienta a reconèixer actuacions d’entitats que hagin sortit al pas de la lluita contra la Covid-19 amb accions de responsabilitat social conjuntes amb empreses o de treball en xarxa amb altres entitats.

Convocant: Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS)
Termini: 05/10/2020 - 23/10/2020

Més informació

punt vermell VIII Premis al Voluntariat Universitari de la Fundación Mutua Madrileña 2020

La Fundación Mutua Madrileña convoca la vuitena edició d'aquests premis que volen reconèixer la tasca solidària dels i les estudiants, així com ajudar econòmicament a l'impuls de les inciatives en les que col·laboren.

Convocant: Fundación Mutua Madrileña
Termini: 01/06/2020 - 30/10/2020

Més informació

punt vermell Subvencions per a la traducció al català d'obres no literàries 2020

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca subvencions per promoure l'oferta en català d'obres no literàries en forma de llibre, escrites originàriament en qualsevol altra llengua.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Termini: 04/02/2020 - 30/10/2020

Més informació

punt vermell Premis ARA VII | Projectes que ens fan créixer

El Diari Ara engega la setena edició dels seus premis anuals per a 'Projectes que ens fan créixer'.

Convocant: Diari Ara
Termini: 20/07/2020 - 31/10/2020

Més informació

punt vermell L’Euroregió Pirineus Mediterrània obre la convocatòria del Fons d’ajut euroregional per donar resposta a la crisi generada per la Covid-19

El fons té un import total de 700.000€, obert a projectes i accions dels cinc àmbits sectorials en què treballa l’Euroregió Pirineus Mediterrània (EPM): innovació, medi ambient i canvi climàtic, ensenyament superior i recerca, turisme i cultura.

Convocant: Euroregió Pirineus Mediterrània (EPM)
Termini: 08/06/2020 - 31/10/2020

Més informació

punt vermell Convocats els Premis Ateneus 2020

La Federació d’Ateneus de Catalunya convoca la 31a edició dels seus premis anuals que volen reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Convocant: Federació d’Ateneus de Catalunya
Termini: 15/06/2020 - 01/11/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a la producció editorial en català i en occità 2020

L'Institut Català de les Empreses Culturals convoca subvencions a la producció de llibres, en suport paper i digital, d’especial interès cultural en llengua catalana o occitana.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Institut Català de les Empreses Culturals
Termini: 10/06/2020 - 03/11/2020

Més informació

punt vermell Subvencions de la Fundación Biodiversidad per a projectes de millora de competències per a persones treballadores en el marc del Programa empleaverde (FSE)-2020

La Fundación Biodiversidad convoca subvencions focalitzades en la millora de competències i qualificacions de persones treballadores en temes de sostenibilitat.

Convocant: Fundación Biodiversidad
Termini: 25/06/2020 - 15/12/2020

Més informació

punt vermell Premi Catalunya d'Ecodisseny 2021

El Departament de Territori i Sostenibilitat engega una nova edició del Premi Catalunya Ecodisseny per incentivar la incorporació de l'ecodisseny en el procés productiu, impulsar la transversalitat i la transferència de coneixement i incentivar el consum de productes i serveis sostenibles a Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat
Termini: 15/01/2021 - 15/02/2021

Més informació

punt vermell Premis EMAS Catalunya 2020

Els Premis EMAS Catalunya es realitzen cada dos anys i estan adreçats a promoure la millora ambiental de qualsevol organització registrada EMAS que disposi com a mínim d’un centre ubicat a Catalunya.

Convocant: Club EMAS
Termini: 15/02/2020 - 28/02/2021

Més informació

punt vermell Subvencions de la Fundación Biodiversidad per a la contractació de persones desocupades del Programa empleaverde (FSE) 2020

La Fundación Biodiversidad convoca subvencions per a la contractació de persones desocupades a temps complet per un període mínim de 6 mesos per part d'entitatsvinculades a l'economia verda i/o blava.

Convocant: Fundación Biodiversidad
Termini: 20/02/2021 - 30/09/2021

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
 Font: Pixabay (Llicència CC)
Promoure i millorar l'avaluació: tot un repte per al tercer sector

Ivàlua i la Taula del Tercer Sector han elaborat un informe sobre l'estat de l'avaluació al sector després de copsar l’opinió de més d’un centenar d’entitats.

6a edició del Premi Lluís Martí al Valor Social
6a edició del Premi Lluís Martí al Valor Social

La FCVS engega la sisena edició d'aquest premi que enguany s'orienta a reconèixer actuacions d’entitats que hagin sortit al pas de la lluita contra la Covid-19 amb accions de responsabilitat social conjuntes amb empreses o de treball en xarxa amb altres entitats.

Convocatòria 'Juntos Sumamos' de Ferrovial 2020
Convocatòria 'Juntos Sumamos' de Ferrovial 2020

Ferrovial engega una nova edició del seu programa social anual amb l'objectiu de donar suport a projectes d'organitzacions privades sense ànim de lucre que contribueixin a millorar les condicions de vida de les persones en situació de vulnerabilitat.

Cartell Acte lliurament Premi Aspàsia 2020. Font: DDiPAS
Lliurament VIII Premi Aspàsia

Té per objectiu valorar la trajectòria vital i professional de persones que, amb les seves iniciatives i accions, hagin afavorit l’equitat de gènere.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.