logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 14 d'octubre de 2020 - Num. 394 Butlletins anteriors
Els terminis per aprovar i presentar els comptes anuals de les entitats no lucratives es van paralitzar des de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma. Font: Unsplash. Font: Unsplash 6a edició del Premi Lluís Martí al Valor Social
Com queden els terminis de presentació dels comptes anuals? 6a edició del Premi Lluís Martí al Valor Social

L’estat d’alarma va paralitzar els processos administratius i va canviar diverses dates límit d’interès per a les entitats no lucratives. Aquí es mostra el calendari excepcional d’aquest any.

La FCVS engega la sisena edició d'aquest premi que enguany s'orienta a reconèixer actuacions d’entitats que hagin sortit al pas de la lluita contra la Covid-19 amb accions de responsabilitat social conjuntes amb empreses o de treball en xarxa amb altres entitats.

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions per a programes i activitats adreçats a la gent gran de la ciutat de Girona 2020

L'Ajuntament de Girona convoca subvencions per a programes i activitats adreçats a la gent gran de la ciutat de Girona.

Convocant: Ajuntament de Girona
Termini: 29/09/2020 - 20/10/2020

Més informació

punt vermell Subvencions destinades a entitats de lleure i entitats juvenils de Girona 2020

L'Ajuntament de Girona convoca subvencions per donar suport a projectes de lleure educatiu per a infants i adolescents i a projectes per a joves promoguts per entitats sense ànim de lucre de la ciutat.

Convocant: Ajuntament de Girona
Termini: 22/09/2020 - 20/10/2020

Més informació

punt vermell Subvencions per a la millora de les infraestructures en equipaments escènics i musicals per a un període biennal 2020-21

L'OSIC convoca ajuts per a la millora de les infraestructures en equipaments escènics i musicals d'acord amb el Pla d'accessibilitat dels equipaments escènics i musicals públics i el Pla d'impuls del circ, durant un període biennal.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC)
Termini: 06/10/2020 - 21/10/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a actuacions per a l'atenció de l'alumnat amb necessitat específica de suport educatiu i per a la compensació de desigualtats en educació durant el curs escolar 2020-2021

El Ministerio de Educación y Formación Profesional convoca subvencions per a entitats sense ànim de lucre que realitzin actuacions per a l'atenció de l'alumnat amb necessitat específica de suport educatiu i per a la compensació de desigualtats en educació complementàries a les realitzades en els centres docents no universitaris sostinguts amb fons públics.

Convocant: Ministerio de Educación y Formación Profesional
Termini: 04/10/2020 - 22/10/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a actuacions per a l'atenció educativa de persones adultes que presentin necessitats educatives especials durant el curs escolar 2020-2021

El Ministerio de Educación y Formación Profesional convoca subvencions per a entitats privades sense ànim de lucre que realitzin actuacions adreçades a l'atenció educativa de persones adultes que presentin necessitats educatives especials.

Convocant: Ministerio de Educación y Formación Profesional
Termini: 05/10/2020 - 22/10/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a les associacions de veïns i veïnes de Montornès del Vallès 2020

L' Ajuntament de Montornès del Vallès convoca subvencions per tal de fomentar la participació de les associacions de veïns i veïnes en tots aquells àmbits que els afectin així com facilitar el seu desenvolupament com entitat.

Convocant: Ajuntament de Montornès del Vallès
Termini: 30/09/2020 - 29/10/2020

Més informació

punt vermell Subvencions per compensar les pèrdues per anul·lació d'espectacles i activitats culturals durant el 2020 amb motiu de la COVID-19

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) convoca subvencions per contribuir econòmicament a compensar la reducció d'ingressos corresponents als espectacles i activitats culturals cancel·lades durant el 2020 amb motiu de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC)
Termini: 25/05/2020 - 30/10/2020

Més informació

punt vermell Subvencions per a entitats de Santa Maria de Palautordera per a la realització d'activitats culturals i/o de lleure 2020-2021

L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera convoca subvencions per a projectes i activitats d'interès públic o social que tinguin com a finalitat la realització d'activitats culturals i/o d'oci per a despeses en béns d'inversió.  

Convocant: Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
Termini: 02/10/2020 - 30/10/2020

Més informació

punt vermell Premis de l’Associacionisme Juvenil 2020

El CNJC convoca una nova edició d'aquest premis que volen reconèixer la tasca de tots els i les joves que fan possible un associacionisme juvenil transformador.

Convocant: Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC)
Termini: 08/09/2020 - 01/11/2020

Més informació

punt vermell Subvencions per als serveis de transport adaptat que organitzen els ajuntaments i entitats sense ànim de lucre de la comarca d'Osona 2020

El Consell Comarcal d'Osona convoca subvencions per tal de facilitar el transport a les persones amb problemes de mobilitat, a fi i efecte que puguin accedir als serveis socials d'atenció especialitzada, o aquells altres que permetin garantir o afavorir la seva integració en l'entorn.

Convocant: Consell Comarcal d'Osona
Termini: 14/10/2020 - 02/11/2020

Més informació

punt vermell Ajuts per a projectes de salvaguarda del patrimoni cultural immaterial 2020

El Ministerio de Cultura y Deporte convoca subvencions per a la realització de projectes de documentació, investigació, transmissió, perpetuació, difusió i promoció del Patrimoni Cultural Immaterial.

Convocant: Ministerio de Cultura y Deporte
Termini: 08/10/2020 - 06/11/2020

Més informació

punt vermell Ajuts de l'Ajuntament de Lleida a projectes d'educació per a la transformació social, foment dels drets humans a la ciutat i la interculturalitat 2020

L'Ajuntament de Lleida convoca subvencions adreçades a les entitats ciutadanes per a presentar projectes que contribueixin a crear un món més just i solidari, basant-se en el foment de la justícia social, la igualtat de gènere i basat en drets humans i la cultura de la pau.

Convocant: Ajuntament de Lleida
Termini: 09/10/2020 - 09/11/2020

Més informació

punt vermell Ajuts de l'Ajuntament de Lleida a projectes de cooperació internacional, acció humanitària i codesenvolupament 2020

L'Ajuntament de Lleida convoca subvencions amb la voluntat d’impulsar que les actuacions de cooperació internacional de les entitats de Lleida contribueixin a la promoció dels Drets Humans i per aquest motiu es proposa que treballin des del marc de l’Enfoc de Gènere i Basat en Drets Humans. 

Convocant: Ajuntament de Lleida
Termini: 09/10/2020 - 09/11/2020

Més informació

punt vermell V edició dels Premis Cruz Roja 'Tecnologia Humanitària' 2020

Cruz Roja Española obre la cinquena edició d'aquests Premis que volen reconèixer tres projectes que aprofiten les tecnologies de la informació i la comunicació, en benefici d'accions humanitàries i de col·lectius desfavorits.

Convocant: Cruz Roja Española
Termini: 13/10/2020 - 15/11/2020

Més informació

punt vermell DOCSCOOPERANTS 2020

L'Espai Jove Casa Sagnier, amb la col·laboració del Districte de Sarrià - Sant Gervasi i l’Ajuntament de Barcelona, engega una nova edició del DocsCooperants, un concurs de projectes audiovisuals sobre cooperació, associacionisme, participació o voluntariat.

Convocant: Espai Jove Casa Sagnier
Termini: 05/10/2020 - 29/11/2020

Més informació

punt vermell Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps 2020

L'Ajuntament de Barcelona convoca una nova edició d'aquest Premi amb l'objectiu de fer visible el treball realitzat per les empreses i organitzacions que presentin polítiques innovadores en la gestió de les persones treballadores mitjançant noves mesures d’organització del temps de treball, sensibilitzant la societat respecte aquestes pràctiques.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 01/11/2020 - 30/11/2020

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Premis de l’Associacionisme Juvenil 2020
Premis de l’Associacionisme Juvenil 2020

El CNJC convoca una nova edició d'aquest premis que volen reconèixer la tasca de tots els i les joves que fan possible un associacionisme juvenil transformador.

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Fira UPF Solidària. Font: UPF Solidària
La Fira UPF Solidària, una mostra virtual d'entitats del Tercer Sector

La 8a edició de l’esdeveniment se celebrarà en línia del 13 al 23 d’octubre i també comptarà amb diverses xerrades i taules rodones lligades a temàtiques d’interès social.

El Programa Mundial d’Aliments de l’ONU ha estat guardonat amb el premi Nobel de la Pau del 2020.  Font: CC
El Programa Mundial d’Aliments de l’ONU guanya el Nobel de la Pau 2020

L’organització vetlla per l’erradicació i prevenció de la fam mundial i ha tingut un paper important en la lluita contra la crisi alimentària durant la pandèmia de la Covid-19.

El concurs homenatja amb el seu nom a Josep Maria Lleixà Subirats, qui va ser president de la Unió Musical Mas de Barberans (Montsià). Font: Federació Catalana de Societats Musicals
Oberta la convocatòria del 7è Concurs de Composició per a Banda Simfònica 'Josep Maria Lleixà Subirats'

Fins al 29 de novembre es podran presentar composicions simfòniques que siguin originals i inèdites al concurs impulsat per la Federació Catalana de Societats Musicals (FCSM), amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.