logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 11 de novembre de 2020 - Num. 398 Butlletins anteriors
Enguany s'hauria d'haver celebrat la tercera edició de la fira d'economia social i solidària al Camp de Tarragona, però no ha estat possible degut a la covid. Font: Ateneu Coop Camp L'Anuari Media.cat busca finançament amb una campanya de micromecenatge. Imatge de Media.cat Font: Media.cat
L’economia social i solidària del Camp de Tarragona en un catàleg En marxa la campanya per finançar l’Anuari Media.cat 2020

L’Ateneu Coop Camp elabora una publicació per visibilitzar els projectes cooperatius de la zona i per fomentar el consum responsable i conscient.

L’anuari analitza els silencis mediàtics i la situació del periodisme crític als Països Catalans. La pandèmia de la Covid-19 i l’extrema dreta, són dos temes que es tractaran en l’anuari.

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions a entitats de l'àmbit esportiu de Barcelona arrel de la crisi ocasionada per la COVID-19 i les seves conseqüències

L'Institut Barcelona Esports convoca subvencions per a entitats sense ànim de lucre que fomenten l'activitat física i l'esport de forma directa i continuada a la ciutat de Barcelona arrel de la crisi ocasionada per la COVID-19 i les seves conseqüències.

Convocant: Ajuntament de Barcelona. Institut Barcelona Esports
Termini: 03/11/2020 - 16/11/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a projectes d'investigació aplicada en el sector apícola i els seus productes 2020

El Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación convoca subvencions per a la millora de les condicions generals de producció i comercialització dels productes apícoles, a través del finançament de projectes d'investigació aplicada en el sector apícola i els seus productes.

Convocant: Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación
Termini: 28/10/2020 - 17/11/2020

Més informació

punt vermell Ajut per al manteniment de l’activitat econòmica de persones autònomes i microempreses enfront a la COVID-19

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca ajuts per afavorir el manteniment de l'activitat econòmica de les persones treballadores autònomes, persona física, i de les persones treballadores autònomes que formen part d'una microempresa davant els efectes de les noves mesures adoptades per fer front a la COVID-19.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 09/11/2020 - 20/11/2020

Més informació

punt vermell 7a edició dels Premis #BarnaJove 2020

El CJB obre una nova edició d'aquests premis per a projectes d'entitats i associacions juvenils sense ànim de lucre de qualsevol tipologia a la ciutat de Barcelona. A més, en aquesta ocasió, tindran especial reconeixement els projectes d'especial rellevància en el marc de la covid19.

Convocant: Consell de la Joventut de Barcelona (CJB)
Termini: 03/11/2020 - 22/11/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a iniciatives d'associacions per a la promoció de les tecnologies digitals i la visibilització del sector tecnològic a Girona 2020

L'Ajuntament de Girona obre convocatòria de subvencions per a associacions de Girona que volen portar a terme accions de foment de les tecnologies digitals.

Convocant: Ajuntament de Girona
Termini: 27/10/2020 - 23/11/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a les entitats juvenils i d'educació en el lleure infantils i juvenils sense ànim de lucre de Valls 2020

L'Ajuntament de Valls convoca subvencions per les despeses de manteniment de les associacions i entitats juvenils i d'educació en el lleure sense ànim de lucre, i per la realització de les activitats de contingut lúdic, formatiu, festiu, de foment de la cohesió social i de dinamització comunitària o de lleure educatiu orientades a la població adolescent i jove, així com les destinades a la promoció del moviment associatiu i de voluntariat durant el període comprès entre setembre de 2019 i agost de 2020.

Convocant: Ajuntament de Valls
Termini: 10/11/2020 - 24/11/2020

Més informació

punt vermell Premi a les Bones Pràctiques en la protecció a internet de la privacitat de les dones víctimes de violència de gènere 2020

La Agencia Española de Protección de Datos vol premiar el desenvolupament d'una activitat, producte o serveis que, procedent de l'àmbit públic o privat, sigui original, creatiu, innovador i amb impacte social en relació amb la protecció de dades i la garantia dels drets i llibertats de les persones.

Convocant: Agencia Española de Protección de Datos
Termini: 26/06/2020 - 24/11/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a activitats, projectes i serveis en l'àmbit de polítiques d'igualtat a Sant Andreu de la Barca 2020

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca convoca subvencions per a les entitats sense ànim de lucre de caràcter local o supramunicipals que realitzin activitats de caràcter de promoció de la igualtat, amb especial projecció a Sant Andreu de la Barca.

Convocant: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
Termini: 06/11/2020 - 26/11/2020

Més informació

punt vermell DOCSCOOPERANTS 2020

L'Espai Jove Casa Sagnier, amb la col·laboració del Districte de Sarrià - Sant Gervasi i l’Ajuntament de Barcelona, engega una nova edició del DocsCooperants, un concurs de projectes audiovisuals sobre cooperació, associacionisme, participació o voluntariat.

Convocant: Espai Jove Casa Sagnier
Termini: 05/10/2020 - 29/11/2020

Més informació

punt vermell Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps 2020

L'Ajuntament de Barcelona convoca una nova edició d'aquest Premi amb l'objectiu de fer visible el treball realitzat per les empreses i organitzacions que presentin polítiques innovadores en la gestió de les persones treballadores mitjançant noves mesures d’organització del temps de treball, sensibilitzant la societat respecte aquestes pràctiques.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 01/11/2020 - 30/11/2020

Més informació

punt vermell Subvencions per compensar les pèrdues per la cancel·lació de concerts o espectacles en festivals de música amb motiu de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural obre convocatòria de subvencions per compensar les pèrdues per la cancel·lació de concerts o espectacles en festivals de música durant el 2020 amb motiu de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Termini: 03/11/2020 - 30/11/2020

Més informació

punt vermell XVII edició dels Premis ABC Solidario

El Diario ABC convoca una nova edició dels seus premis anuals que volen reconèixer la tasca d'entitats socials i persones voluntàries orientada a millorar les condicions de vida de persones en risc d'exclusió.

Convocant: Diario ABC
Termini: 19/10/2020 - 10/12/2020

Més informació

punt vermell Subvencions de la Fundación Biodiversidad per a projectes de millora de competències per a persones treballadores en el marc del Programa empleaverde (FSE)-2020

La Fundación Biodiversidad convoca subvencions focalitzades en la millora de competències i qualificacions de persones treballadores en temes de sostenibilitat.

Convocant: Fundación Biodiversidad
Termini: 25/06/2020 - 15/12/2020

Més informació

punt vermell Premi Catalunya d'Ecodisseny 2021

El Departament de Territori i Sostenibilitat engega una nova edició del Premi Catalunya Ecodisseny per incentivar la incorporació de l'ecodisseny en el procés productiu, impulsar la transversalitat i la transferència de coneixement i incentivar el consum de productes i serveis sostenibles a Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat
Termini: 15/01/2021 - 15/02/2021

Més informació

punt vermell Subvencions de la Fundación Biodiversidad per a la contractació de persones desocupades del Programa empleaverde (FSE) 2020

La Fundación Biodiversidad convoca subvencions per a la contractació de persones desocupades a temps complet per un període mínim de 6 mesos per part d'entitatsvinculades a l'economia verda i/o blava.

Convocant: Fundación Biodiversidad
Termini: 20/02/2021 - 30/09/2021

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
El Tercer Sector ante la crisis del COVID-19: reflexiones y experiencias

Aquest document recull part dels resultats de les sessions realitzades, entre els mesos d'abril i maig de 2020, del Programa Esade-PwC de Lideratge Social, el qual compta amb la participació d'entitats del Tercer Sector. D'aquestes sessions s'han extret idees i reflexions sobre com han actuat les organitzacions del Tercer Sector en els primers mesos de la pandèmia.

El relleu cooperatiu

L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central ha publicat aquesta guia en la qual explica els motius pels quals es proposa aquest model cooperatiu com un dels més òptims a l’hora de reconvertir empreses que estan en perill de tancament per diverses causes.

Reflexions per teixir una Economia Social i Solidària culturalment diversa: pràctiques i reptes

Recull de reflexions de tretze experiències de l’Economia Social i Solidària (ESS), les quals «treballen» per transformar les relacions socials i econòmiques des de la diversitat.

 Font: John Schnobrich
Els serveis d’assessorament i acompanyament gratuïts, al teu abast

Pretenen orientar a les entitats en la millora de la seva gestió perquè les seves accions tinguin més impacte social i a resoldre qüestions concretes del dia a dia.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.