logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 18 de novembre de 2020 - Num. 399 Butlletins anteriors
Carrer fosc a la nit, poc transitat. Font: Wikimedia Commons L’accés en condicions d’igualtat a una educació de qualitat és un element clau en el desenvolupament i la inclusió de la infància. Font: Fundació Comtal
El 94% de les entitats socials a Catalunya preveu tancar el 2020 amb pèrdues ​La Fundació Comtal llança un repte solidari per afrontar les desigualtats educatives sorgides per la pandèmia

La pèrdua d’ingressos del Tercer Sector per la pandèmia de la Covid-19 supera els 593 milions d’euros, segons una enquesta de La Confederació.

L'entitat busca recaptar 2.000 euros amb un micromecenatge perquè nens, nenes i joves sense recursos puguin continuar amb els seus aprenentatges en períodes de confinament.

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions a iniciatives d'associacions per a la promoció de les tecnologies digitals i la visibilització del sector tecnològic a Girona 2020

L'Ajuntament de Girona obre convocatòria de subvencions per a associacions de Girona que volen portar a terme accions de foment de les tecnologies digitals.

Convocant: Ajuntament de Girona
Termini: 27/10/2020 - 23/11/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a les entitats juvenils i d'educació en el lleure infantils i juvenils sense ànim de lucre de Valls 2020

L'Ajuntament de Valls convoca subvencions per les despeses de manteniment de les associacions i entitats juvenils i d'educació en el lleure sense ànim de lucre, i per la realització de les activitats de contingut lúdic, formatiu, festiu, de foment de la cohesió social i de dinamització comunitària o de lleure educatiu orientades a la població adolescent i jove, així com les destinades a la promoció del moviment associatiu i de voluntariat durant el període comprès entre setembre de 2019 i agost de 2020.

Convocant: Ajuntament de Valls
Termini: 10/11/2020 - 24/11/2020

Més informació

punt vermell Premi a les Bones Pràctiques en la protecció a internet de la privacitat de les dones víctimes de violència de gènere 2020

La Agencia Española de Protección de Datos vol premiar el desenvolupament d'una activitat, producte o serveis que, procedent de l'àmbit públic o privat, sigui original, creatiu, innovador i amb impacte social en relació amb la protecció de dades i la garantia dels drets i llibertats de les persones.

Convocant: Agencia Española de Protección de Datos
Termini: 26/06/2020 - 24/11/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a les organitzacions associades de distribució d'aliments per a les persones més desfavorides 2021

El Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación convoca subvencions destinades a sufragar les despeses administratives, de transport i emmagatzematge en els quals incorrin les organitzacions associades de distribució dels aliments, en el marc del Programa 2021 sobre ajuda alimentària del Fons d'Ajuda Europea per a les Persones Més Desfavorides a Espanya.

Convocant: Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación
Termini: 12/11/2020 - 26/11/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a activitats, projectes i serveis en l'àmbit de polítiques d'igualtat a Sant Andreu de la Barca 2020

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca convoca subvencions per a les entitats sense ànim de lucre de caràcter local o supramunicipals que realitzin activitats de caràcter de promoció de la igualtat, amb especial projecció a Sant Andreu de la Barca.

Convocant: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
Termini: 06/11/2020 - 26/11/2020

Més informació

punt vermell Ajuts per la protecció i recuperació de la biodiversitat dels ecosistemes marins 2021

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació convoca ajuts del Fons Europeu Marítim i de la Pesca destinats a la protecció i recuperació de la biodiversitat i els ecosistemes marins i règims de compensació en el marc d'activitats pesqueres sostenibles i recollida de deixalles marines.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Termini: 11/11/2020 - 27/11/2020

Més informació

punt vermell DOCSCOOPERANTS 2020

L'Espai Jove Casa Sagnier, amb la col·laboració del Districte de Sarrià - Sant Gervasi i l’Ajuntament de Barcelona, engega una nova edició del DocsCooperants, un concurs de projectes audiovisuals sobre cooperació, associacionisme, participació o voluntariat.

Convocant: Espai Jove Casa Sagnier
Termini: 05/10/2020 - 29/11/2020

Més informació

punt vermell Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps 2020

L'Ajuntament de Barcelona convoca una nova edició d'aquest Premi amb l'objectiu de fer visible el treball realitzat per les empreses i organitzacions que presentin polítiques innovadores en la gestió de les persones treballadores mitjançant noves mesures d’organització del temps de treball, sensibilitzant la societat respecte aquestes pràctiques.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 01/11/2020 - 30/11/2020

Més informació

punt vermell Subvencions per a les despeses de funcionament d'empreses i entitats culturals durant la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19

L'Institut Català de les Empreses Culturals convoca subvencions per donar suport al finançament de les despeses de funcionament d’empreses i entitats culturals dels sectors de l’audiovisual, les arts escèniques i la música durant la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Institut Català de les Empreses Culturals
Termini: 12/11/2020 - 30/11/2020

Més informació

punt vermell IV Premis Innovació Social de la Fundació MAPFRE 2020

La Fundació MAPFRE engega la quarta edició d'aquests premis que volen impulsar projectes i solucions que busquen resoldre problemes que afecten al món.

Convocant: Fundació MAPFRE
Termini: 30/10/2020 - 30/11/2020

Més informació

punt vermell Subvencions per compensar les pèrdues per la cancel·lació de concerts o espectacles en festivals de música amb motiu de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural obre convocatòria de subvencions per compensar les pèrdues per la cancel·lació de concerts o espectacles en festivals de música durant el 2020 amb motiu de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Termini: 03/11/2020 - 30/11/2020

Més informació

punt vermell Premi extraordinari 2020 de Asegurados Solidarios

Asegurados Solidarios convoca el 'Premi Extraordinari 2020' per a donar suport a projectes d'organitzacions sense ànim de lucre.

Convocant: Asegurados Solidarios
Termini: 01/11/2020 - 01/12/2020

Més informació

punt vermell XVII edició dels Premis ABC Solidario

El Diario ABC convoca una nova edició dels seus premis anuals que volen reconèixer la tasca d'entitats socials i persones voluntàries orientada a millorar les condicions de vida de persones en risc d'exclusió.

Convocant: Diario ABC
Termini: 19/10/2020 - 10/12/2020

Més informació

punt vermell Subvencions per compensar les pèrdues per cancel·lació d'espectacles i activitats culturals amb motiu de la COVID-19

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca subvencions per contribuir econòmicament a compensar la reducció d'ingressos corresponents als espectacles i activitats culturals cancel·lades durant el 2020 amb motiu de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Termini: 12/11/2020 - 10/12/2020

Més informació

punt vermell 1a edició dels Premis Espavila

La Fundació Espavila convoca la primera edició dels Premis Espavila amb l'objectiu de reconèixer l'esforç personal, tant pel bé propi com pel dels altres.

Convocant: Fundació Espavila
Termini: 15/11/2020 - 15/03/2021

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Imatge compartida per l'Òscar Camps a Twitter del rescat dut a terme per l'Open Arms. Font: Òscar Camps (@Campsoscar)
Open Arms demana ajuda davant la davallada de donacions i els constants salvaments al mediterrani central

Sis persones han mort a conseqüència del naufragi d'una pastera prop de la costa de Líbia, una d'elles un nadó de sis mesos, que havia estat evacuada d'urgència pel vaixell de l'entitat badalonina.

 Font: Pixabay (Llicència CC)
Una iniciativa ofereix aliments a persones treballadores de la cultura afectades per la crisi

La plataforma Actua Ajuda Alimenta, conjuntament amb la Fundació Banc dels Aliments, ja han donat suport a unes 150 persones, relacionades amb el sector, amb les seves accions a Barcelona i Madrid.

L'huracà ha causat danys molt greus en moltes zones d'Amèrica Central.  Font: Acción contra el Hambre
S'activa l’ajuda a les víctimes dels huracans Eta i Iota

El pas d'un segon huracà per Nicaragua, poc després que un primer cicló arribés a gran part de l'Amèrica Central, ha causat danys molt greus en una regió molt castigada els últims anys.

Pau Martí Sòria és soci de l'Associació ImpulsaT Font: Pau Martí Sòria
Pau Martí Sòria: "La Covid-19 ha fet que el nostre aïllament sigui molt acusat"

Amb motiu del Dia Mundial de les Malalties Neuromusculars parlem amb en Pau Martí Sòria, soci de l'Associació ImpulsaT, que uneix 24 persones afectades per distròfia muscular congènita per dèficit de merosina, algunes d'elles catalanes. 

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.