logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 9 de desembre de 2020 - Num. 402 Butlletins anteriors
 Font: Grup SomVia L’objectiu del programa actua és que les persones amb un diagnòstic de malaltia mental siguin persones més autònomes i empoderades. Font: ATRA. Font: Font: ATRA.
Sílvia García Márquez: "Ments Despertes fa visible la persona, no la malaltia" Yolanda Guasch: “Amb el voluntariat inclusiu les persones passen de ser ajudades a ajudar els altres”

Conversem amb la responsable del programa Ments Despertes, del Grup SomVia, que enguany s’ha endut el primer Premi Voluntariat.

La coordinadora del programa Actua explica quines són les claus del projecte que enguany els ha atorgat el segon guardó dels Premi Voluntariat.

Últimes convocatòries
punt vermell Ajut econòmic extraordinari d'emergència i puntual a entitats del tercer sector social per fer front als efectes directes o indirectes de la COVID-19

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca un ajut extraordinari i puntual en forma de pagament únic amb l'objectiu d'afavorir el manteniment de l'activitat de les entitats del tercer sector social dedicades a l'atenció i la defensa dels drets socials de col·lectius vulnerables i en risc d'exclusió, davant l'afectació en el seu funcionament com a conseqüència de les restriccions i necessitats imposades en el marc de la pandèmia de la COVID-19.

Convocant: Generalitat de cataunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 07/12/2020 - 14/12/2020

Més informació

punt vermell Subvencions de la Fundación Biodiversidad per a projectes de millora de competències per a persones treballadores en el marc del Programa empleaverde (FSE)-2020

La Fundación Biodiversidad convoca subvencions focalitzades en la millora de competències i qualificacions de persones treballadores en temes de sostenibilitat.

Convocant: Fundación Biodiversidad
Termini: 25/06/2020 - 15/12/2020

Més informació

punt vermell Catalunya 2020. Programa d’Ajuts de la Fundació La Caixa a Projectes d’Iniciatives Socials (COVID-19)

La Fundació ”la Caixa”, a través del Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials, presenta la Convocatòria Catalunya 2020 que té com a finalitat col·laborar amb organitzacions no lucratives que desenvolupen projectes a Catalunya, dirigits especialment a persones que es troben en situació de vulnerabilitat social, amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida i fomentar la igualtat d’oportunitats. 

Convocant: Fundació ”la Caixa”
Termini: 24/11/2020 - 16/12/2020

Més informació

punt vermell Ajuts a les associacions d'estudiantat universitari per al curs 2020-2021

L'AGAUR convoca subvencions per donar suport a les activitats que potencien la internacionalització de l'associacionisme juvenil en l'àmbit universitari, així com a les activitats de tipus científic, formatiu o social organitzades per associacions d'estudiantat universitari de Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR)
Termini: 18/11/2020 - 17/12/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a la producció de nous espectacles de circ de sala i de carrer de caràcter professional per al període 2020-2023

L'Institut Català de les Empreses Culturals convoca subvencions per donar suport a la producció de nous espectacles de circ de sala i de carrer de caràcter professional per al període 2020-2023, així com a les reposicions o revisions d'aquells espectacles la producció originària dels quals tingui, com a mínim, quatre anys d'antiguitat, i que no s'hagi representat, com a mínim, un any abans de la data d'estrena de la reposició o revisió.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Institut Català de les Empreses Culturals
Termini: 30/11/2020 - 17/12/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a la producció de nous muntatges teatrals de sala i de carrer de caràcter professional per al període 2020-2023

L'Institut Català de les Empreses Culturals convoca subvencions per donar suport a la producció de nous muntatges teatrals de sala i de carrer de caràcter professional per al període 2020-2023, i també a les reposicions o les revisions d'aquells espectacles la producció originària dels quals tingui, com a mínim, quatre anys d'antiguitat i que no s'hagi representat, com a mínim, un any abans de la data d'estrena de la reposició o revisió.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Institut Català de les Empreses Culturals
Termini: 30/11/2020 - 17/12/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a la producció de nous espectacles de dansa de sala i de carrer de caràcter professional per al període 2020-2023

L'Institut Català de les Empreses Culturals convoca subvencions per donar suport a la producció de nous espectacles de dansa de sala i de carrer de caràcter professional per al període 2020-2023, així com a les reposicions o revisions d'aquells espectacles en què la producció originària tingui, com a mínim, quatre anys d'antiguitat, i que no s'hagi representat, com a mínim, un any abans de la data d'estrena de la reposició o revisió. 

Convocant: Generalitat de Catalunya. Institut Català de les Empreses Culturals
Termini: 30/11/2020 - 17/12/2020

Més informació

punt vermell Subvencions al teixit associatiu de les comarques de Lleida, Girona, Tarragona i Barcelona en l'àmbit de desenvolupament sostenible, la igualtat de gènere i els drets humans 2020

L'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament convoca subvencions destinades a l'enfortiment de les capacitats del teixit associatiu de les comarques de Lleida, Girona, Tarragona i les de Barcelona, llevat de Barcelona ciutat i dels municipis pertanyents a la seva àrea metropolitana, amb compromís amb els objectius de desenvolupament sostenible, la igualtat de gènere i els drets humans.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament
Termini: 17/11/2020 - 17/12/2020

Més informació

punt vermell Ajuts per a la constitució d'avals per a cooperatives i societats laborals 2018-2020

El Departament d'Afers Socials i Famílies obre convocatòria d'ajuts per a la constitució d’avals financers, tècnics i econòmics, amb la finalitat de contribuir a la millora de la competitivitat de les cooperatives i de les societats laborals amb seu social a Catalunya i les seves federacions per als anys 2018-2020..

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Afers Socials i Famílies
Termini: 02/11/2018 - 31/12/2020

Més informació

punt vermell Premi Llegat Valldejuli 2021

La Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País convoca aquest premi que vol reconèixer una entitat no lucrativa del tercer sector que més hagi destacat en l’atenció a les persones més vulnerables, sobretot en el camp de l’assistència familiar.

Convocant: Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País
Termini: 16/11/2020 - 31/01/2021

Més informació

punt vermell Premi Catalunya d'Ecodisseny 2021

El Departament de Territori i Sostenibilitat engega una nova edició del Premi Catalunya Ecodisseny per incentivar la incorporació de l'ecodisseny en el procés productiu, impulsar la transversalitat i la transferència de coneixement i incentivar el consum de productes i serveis sostenibles a Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat
Termini: 15/01/2021 - 15/02/2021

Més informació

punt vermell Premis EMAS Catalunya 2020

Els Premis EMAS Catalunya es realitzen cada dos anys i estan adreçats a promoure la millora ambiental de qualsevol organització registrada EMAS que disposi com a mínim d’un centre ubicat a Catalunya.

Convocant: Club EMAS
Termini: 15/02/2020 - 28/02/2021

Més informació

punt vermell 1a edició dels Premis Espavila

La Fundació Espavila convoca la primera edició dels Premis Espavila amb l'objectiu de reconèixer l'esforç personal, tant pel bé propi com pel dels altres.

Convocant: Fundació Espavila
Termini: 15/11/2020 - 15/03/2021

Més informació

punt vermell Subvencions de la Fundación Biodiversidad per a la contractació de persones desocupades del Programa empleaverde (FSE) 2020

La Fundación Biodiversidad convoca subvencions per a la contractació de persones desocupades a temps complet per un període mínim de 6 mesos per part d'entitatsvinculades a l'economia verda i/o blava.

Convocant: Fundación Biodiversidad
Termini: 20/02/2021 - 30/09/2021

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Grup d'usuaris de l'entitat que aporten el seu granet de sorra fent voluntariat. Font: Som - Fundació Catalana Tutelar
Marta Devesa: "Amb el '#JoTbPuc' les persones amb discapacitat han passat de rebre suport a donar-lo"

Parlem amb la responsable de Voluntariat de l'entitat Som - Fundació Catalana Tutelar sobre la iniciativa que ha guanyat el tercer Premi Voluntariat 2020.

Mercat de Dona Kolors al Lloc de la Dona.
Mercat de Dona Kolors al Lloc de la Dona

Un mercat solidari amb roba de temporada, complements exclusius i regals de Nadal, tot creat per dones i per a dones.

Cartell I Cursa virtual AECC Barcelona en Marxa. Font: AECC Catalunya contra el càncer.
I Cursa virtual AECC Barcelona en Marxa

L’AECC Catalunya contra el Càncer convoca un any més una carrera solidària i popular contra el càncer amb una edició virtual adaptada a la pandèmia.

L’objectiu del l’acte és recaptar fons a programes a favor d’infants en situació de vulnerabilitat. Font: Fundesplai.
5è sopar solidari de Fundesplai a favor de la infància

El 15 de desembre, Fundesplai organitza l’esdeveniment en línia.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.