logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 20 de gener de 2021 - Num. 408 Butlletins anteriors
Totes les declaracions trimestrals a domiciliar són fins el dia 15 del mes posterior a la finalització del trimestre. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash. El recurs de censos consisteix en un cercador que indica l’epígraf de les tarifes de l’Impost d’Activitats Econòmiques. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
Calendari fiscal per a entitats: les dates anuals que cal marcar en vermell Les eines d’assistència virtual per facilitar la feina a les entitats en l’àmbit fiscal

Abans del dia 20 s’han de presentar les declaracions del model 993, que correspon a les donacions amb dret de deducció a l’IRPF autonòmic per persones físiques, donants i residents a Catalunya.

Hisenda posa a la disposició de les organitzacions sense ànim de lucre un seguit de recursos per complir amb les seves obligacions econòmiques.  

Últimes convocatòries
punt vermell Ajuts pel foment de la cultura científica, tecnològica i de la innovació 2020

La FECYT convoca subvencions pel finançament d'accions de foment de la cultura científica, tecnològica i de la innovació.

Convocant: Ministerio de Ciencia e Innovación. Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT)
Termini: 01/12/2020 - 26/01/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat a Barcelona 2021

L'Ajuntament de Barcelona convoca subvencions a aquelles persones jurídiques i físiques que duguin a terme projectes, activitats i serveis al terme municipal de Barcelona o fora d'aquest, en el cas que es consideri d'interès per a la projecció exterior de la ciutat.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 07/01/2021 - 27/01/2021

Més informació

punt vermell Ajuts a projectes de suport a les víctimes del terrorisme 2020

La Fundación Víctimas del Terrorismo convoca ajuts per a associacions, fundacions, entitats i institucions sense ànim de lucre l'objectiu de les quals sigui l'atenció a les víctimes del terrorisme o el desenvolupament d'activitats en homenatge a aquestes.

Convocant: Ministerio del Interior. Fundación Víctimas del Terrorismo
Termini: 29/12/2020 - 29/01/2021

Més informació

punt vermell Ajuts destinats a incentivar la recerca aplicada en matèria de producció agroalimentària ecològica 2021

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació convoca ajuts amb l'objecte de contribuir a la generació del coneixement necessari per desenvolupar tècniques de producció agroalimentària ecològica necessàries per a la producció ecològica.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Termini: 29/12/2020 - 29/01/2021

Més informació

punt vermell Premi Llegat Valldejuli 2021

La Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País convoca aquest premi que vol reconèixer una entitat no lucrativa del tercer sector que més hagi destacat en l’atenció a les persones més vulnerables, sobretot en el camp de l’assistència familiar.

Convocant: Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País
Termini: 16/11/2020 - 31/01/2021

Més informació

punt vermell Premis Josep Anselm Clavé del Cant Coral a Catalunya 2020

La Federació de Cors de Clavé engega la tercera edició dels Premis Josep Anselm Clavé del Cant Coral a Catalunya amb l’objectiu de difondre i promocionar els millors treballs del panorama de la música coral a Catalunya.

Convocant: Federació de Cors de Clavé
Termini: 12/01/2021 - 01/02/2021

Més informació

punt vermell 5a edició del concurs Hip-hop per la Pau

L'ICIP convoca la cinquena edició del concurs Hip-hop per la Pau per al curs 2020-2021, adreçat específicament a joves d'entre 12 i 25 anys.

Convocant: Institut Català Internacional per la Pau (ICIP)
Termini: 07/09/2020 - 01/02/2021

Més informació

punt vermell Premis Baldiri Reixac 2021

La Fundació Carulla engega una nova edició d'aquests premis que volen reconèixer aquells centres educatius resilients que han aprofitat aquest moment de crisi sanitària i social per qüestionar-se i convertir aquesta situació crítica en una oportunitat de millora. 

Convocant: Fundació Carulla
Termini: 03/12/2020 - 11/02/2021

Més informació

punt vermell Premi Catalunya d'Ecodisseny 2021

El Departament de Territori i Sostenibilitat engega una nova edició del Premi Catalunya Ecodisseny per incentivar la incorporació de l'ecodisseny en el procés productiu, impulsar la transversalitat i la transferència de coneixement i incentivar el consum de productes i serveis sostenibles a Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat
Termini: 15/01/2021 - 15/02/2021

Més informació

punt vermell Premis Barcelona 2020

L'Ajuntament de Barcelona convoca aquests premis per donar suport al teixit cultural de la ciutat i així ajudar a pal•liar els efectes de la crisi sanitària experimentada durant el 2020.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 30/12/2020 - 17/02/2021

Més informació

punt vermell 1a edició dels Premis Espavila

La Fundació Espavila convoca la primera edició dels Premis Espavila amb l'objectiu de reconèixer l'esforç personal, tant pel bé propi com pel dels altres.

Convocant: Fundació Espavila
Termini: 15/11/2020 - 15/03/2021

Més informació

punt vermell Premi Fondena 2021

La Fundación Fondo para la Protección de la Naturaleza engega la tretzena edició del Premi Fondena per a aquella persona, entitat, associació, institució o grup de treball la tasca creadora o d'investigació dels quals hagi representat una contribució important per a la conservació de la fauna i/o flora d'Espanya.

Convocant: Fundación Fondo para la Protección de la Naturaleza
Termini: 01/11/2020 - 30/03/2021

Més informació

punt vermell XVI edició de Premis a la conservació de la biodiversitat

La Fundación BBVA engega una nova edició d'aquests premis que reconeixen la tasca de les organitzacions que desenvolupen polítiques de conservació mediambiental, així com la de professionals de la comunicació que contribueixen a protegir el patrimoni natural.

Convocant: Fundación BBVA
Termini: 07/12/2020 - 31/03/2021

Més informació

punt vermell Convocatòria LIFE 2020 per a ONGs en acció climàtica

La Comissió Europea obre la convocatòria LIFE 2020 que finançarà activitats típiques de les ONG que ajudin a la implementació del Pacte Verd Europeu a nivell nacional o subnacional. 

Convocant: Comissió Europea
Termini: 14/12/2020 - 31/03/2021

Més informació

punt vermell Subvencions de la Fundación Biodiversidad per a la contractació de persones desocupades del Programa empleaverde (FSE) 2020

La Fundación Biodiversidad convoca subvencions per a la contractació de persones desocupades a temps complet per un període mínim de 6 mesos per part d'entitatsvinculades a l'economia verda i/o blava.

Convocant: Fundación Biodiversidad
Termini: 20/02/2021 - 30/09/2021

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Com més gran sigui una entitat, o com més activitat econòmica realitzi, més grans seran les seves obligacions en termes tributaris i comptables. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
El repte de seguir sent una entitat petita o créixer: pros i contres

A l’hora de donar el pas i créixer, les associacions han de tenir en compte quins són els avantatges i els inconvenients que pot tenir en termes econòmics ampliar el seu àmbit d’actuació.  

Les sessions d'assessorament sobre fiscalitat per a entitats juvenils del CRAJ són gratuïtes Font: CRAJ
Recursos per a perdre la por a la fiscalitat de les entitats juvenils

El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona ofereix formacions i assessorament sobre fiscalitat a les associacions.

La masia històrica del poble de Poal es convertirà en un obrador cooperatiu. Font: Avantva
Sobirania alimentària sí, però també cosmètica

La cooperativa Avantva promou la construcció d’un obrador col·lectiu per a dones artesanes al Pla d’Urgell.

El Panoràmic 2019: l’economia de les associacions catalanes: recerca qualitativa

Aquesta nova edició de El Panoràmic, recerca promoguda des del CAB, en col·laboració amb  l’Observatori del Tercer Sector, la Fundació Ferrer i Guàrdia i la Fundació Pere Tarrés, s’ha centrat en analitzar la gestió econòmica de les entitats de base amb menys recursos. S'hi analitzen les diferents fonts de finançament de les associacions (recursos propis, administracions publiques i agents privats).

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.