logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 31 de març de 2021 - Num. 418 Butlletins anteriors
Les declaracions del primer trimestre de 2021 es poden ajornar 6 mesos. Font: Unsplash. Font: Unsplash  Font: Imatge de congerdesign a Pixabay
Tot el que has de saber sobre l’ajornament de les declaracions del primer trimestre de 2021 S'obre la convocatòria de subvencions a entitats de l'àmbit de les polítiques socials

Durant els quatre primers mesos de moratòria, d’abril a agost, no caldrà pagar interessos extra.

Oberta la convocatòria de subvencions de projectes i activitats desenvolupats per entitats sense ànim de lucre de l'àmbit de les polítiques socials, amb establiment operatiu a Catalunya.

Últimes convocatòries
punt vermell 9e edició dels Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras

Plataforma Educativa engega la novena edició dels seus premis anuals que volen reconèixer la tasca de persones, entitats, serveis i projectes que des de l’acció social, el no afany de lucre i la capacitat emprenedora contribueixin a millorar la qualitat de vida de les persones que viuen a Catalunya.

Convocant: Plataforma Educativa
Termini: 17/03/2021 - 06/04/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per a l'edició de llibres d'interès cultural especial o de temàtiques i gèneres poc difosos en llengua catalana o occitana, 2021

L'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) convoca subvencions a l’edició de llibres d’especial interès cultural o de temàtiques i gèneres poc difosos en llengua catalana o occitana.

Convocant: Generalitat de catalunya. Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Termini: 16/03/2021 - 07/04/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per promoure el coneixement i l'ús de l'occità, aranès a l'Aran, a Catalunya, 2021

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca subvencions és promoure iniciatives que difonguin el coneixement i l'ús de la llengua occitana a Catalunya. 

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Termini: 12/03/2021 - 07/04/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per a la conservació-restauració de béns mobles i dels elements arqueològics i artístics integrats en el patrimoni immoble, 2021

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca subvencions per donar suport a la conservació preventiva i a la conservació-restauració de béns culturals mobles i dels elements artístics integrats en els béns immobles que formen part del patrimoni cultural català.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Termini: 12/03/2021 - 07/04/2021

Més informació

punt vermell XX Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació convoca aquest Premi per tal de reconèixer les empreses agràries, les agroindústries i les persones joves emprenedores innovadores que hagin incorporat innovacions orientades a la millora de la competitivitat i de la sostenibilitat del sector.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Termini: 10/02/2021 - 15/04/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a entitats de l'àmbit de polítiques socials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies 2021

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies obre convocatòria de subvencions de projectes i activitats desenvolupats per entitats sense ànim de lucre de l'àmbit de les polítiques socials, amb establiment operatiu a Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 26/03/2021 - 26/04/2021

Més informació

punt vermell Subvencions de la Diputació de Barcelona a favor d'entitats sense finalitat de lucre, 2021

La Diputació de Barcelona convoca subvencions a favor d'entitats sense finalitat de lucre, amb seu social o delegació permanent a la província de Barcelona, de les Gerències de Benestar Social i Igualtat i Ciutadania de l'Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar.

Convocant: Diputació de Barcelona
Termini: 04/03/2021 - 26/04/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a les entitats i equipaments d'educació ambiental per a la campanya del programa pedagògic 'Els tallers ambientals' per als cursos escolars 2021-2022 i 2022-2023

La Diputació de Girona convoca subvencions per al finançament d'activitats d'educació ambiental que tinguin l'objecte de facilitar la formació i la conscienciació en relació amb l'emergència climàtica i la crisi de biodiversitat, i promoure la presa de consciència i el paper actiu de la ciutadania com a element clau per a l'efectivitat de l'acció per al clima i per a la biodiversitat.

Convocant: Diputació de Girona
Termini: 25/02/2021 - 30/04/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a les entitats i equipaments d'educació ambiental per a la campanya del programa pedagògic 'Del Mar als Cims' per als cursos escolars 2021-2022 i 2022-2023

La Diputació de Girona convoca subvencions per finançar aquelles activitats que donen a conèixer els principals espais naturals i biogeogràfics gironins entre la població escolar i promoure la sensibilització dels alumnes respecte als valors naturals i la necessitat de conservar-los.

Convocant: Diputació de Girona
Termini: 25/02/2021 - 30/04/2021

Més informació

punt vermell Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials 2021 | Lluita contra la pobresa infantil i l'exclusió social

L'Obra Social 'La Caixa' obre convocatòria de subvencions per tal de contribuir a trencar el cercle de la pobresa infantil i impulsar projectes que facilitin el desenvolupament integral i el procés d’inclusió social de les persones en situació de vulnerabilitat, potenciant les seves capacitats i afavorint la igualtat d’oportunitats.

Convocant: Obra Social 'La Caixa'
Termini: 07/04/2021 - 04/05/2021

Més informació

punt vermell Premis Socials Fundación Mapfre 2021

La Fundación Mapfre reobre la convocatòria dels premis socials destinats, entre altres, a entitats sense ànim de lucre i iniciatives d'impacte social.

Convocant: Fundación Mapfre
Termini: 01/03/2021 - 31/05/2021

Més informació

punt vermell Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials 2021 | Cooperació internacional

L'Obra Social 'La Caixa' obre convocatòria de subvencions per tal de contribuir a la lluita contra la pobresa i les desigualtats a països d'Àfrica, Àsia i Llatinoamèrica a través de projectes que millorin les condicions de vida de les poblacions mes vulnrables.

Convocant: Obra Social 'La Caixa'
Termini: 12/05/2021 - 02/06/2021

Més informació

punt vermell Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials 2021 | Inserció sociolaboral

L'Obra Social 'La Caixa' obre convocatòria de subvencions per tal de facilitar la inserció laboral i la millora de l’ocupabilitat de les persones més vulnerables, promovent projectes adreçats a joves, a persones amb discapacitat o trastorn mental i a persones en risc d’exclusió social.

Convocant: Obra Social 'La Caixa'
Termini: 05/05/2021 - 08/06/2021

Més informació

punt vermell Convocatòria de Recerca Social 2021

La Fundació ”la Caixa” llança una convocatòria oberta i competitiva per finançar projectes de recerca que destaquin per la seva excel·lència, el seu caràcter innovador i la seva orientació social.

Convocant: Fundació ”la Caixa”
Termini: 02/02/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell Premis Fundació 'la Caixa' Innovació Social 2021

Els premis Fundació 'la Caixa' a la Innovació social s'emmarquen dins del Programa d'Ajudes a Projectes d'Iniciatives Socials i es dirigeixen a les entitats socials que hagin estat seleccionades per alguna de les Convocatòries Generals del programa.

Convocant: Fundació 'la Caixa'
Termini: 01/01/2021 - 31/12/2021

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Les entitats demanen que els fons de recuperació europeus es destinin a una transició justa i sostenible del sistema agroalimentari. Font: Pixabay
Entitats demanen que els fons de recuperació europeus es destinin a una transició justa i sostenible

Denuncien que els projectes de les grans empreses del sector càrnic “no resolen els problemes ambientals associats a la ramaderia industrial” i reclamen que les ajudes es destinin a petites i mitjanes explotacions.

La pastisseria La Palma va començar a fer una mona solidària el 2009 Font: Eix Clot
Mones solidàries per comprar fruita i verdura

De mones solidàries n'hi ha amb història, n'hi ha que amb la pandèmia s'han agafat un descans i n'hi ha que s'han reconvertit. Al Clot-Camp de l'Arpa de Barcelona serviran per adquirir fruita i verdura per a famílies en situació vulnerable.

Mona solidària de Fundació Mona Font: Fundació Mona
Cristina Valsera: "Els beneficis són destinats a la cura i manteniment dels nostres primats rescatats"

Hem entrevistat a la Responsable de Comunicació i corresponsable de Rescat i Rehabilitació de Fundació Mona sobre la campanya de mona solidària que l'entitat porta a terme amb motiu de Setmana Santa.

Xarxanet posa en marxa un canal d'ofertes de feina.  Font: Unsplash
Vols treballar al tercer sector? Consulta les ofertes de feina a Xarxanet!

La secció està adreçada a aquelles persones interessades a enfocar la seva carrera professional en l'àmbit no lucratiu i a entitats que cerquen professionals.  

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.