logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 2 de juny de 2021 - Num. 427 Butlletins anteriors
El 6 de juny es farà ‘La cursa invisible’ amb un objectiu solidari. Font: Werunproject Can Batlló (Perrimoon CC BY 2.0) Font: Perrimoon CC BY 2.0
'La cursa invisible' recorrerà 10 quilòmetres per a set entitats socials Arcàdia i MUT: una escoleta basada en l'arquitectura-joc

El 6 de juny es farà una iniciativa solidària organitzada per Werunproject amb recorregut lliure perquè tothom hi pugui participar des de qualsevol lloc.

Quin paper té l'entorn construït en els processos d'aprenentatge? En quina mesura l'estructura d'un espai condiciona o afavoreix una manera d'aprendre?

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions a l'àrea d'atenció a la gent gran, 2021

El Instituto de Mayores y Servicios Sociales convoca subvencions per a entitats no governamentals sense ànim de lucre que es dediquin, amb caràcter habitual, a la realització d'actuacions en favor de la gent gran, entenent-se no incloses a la convocatòria, les entitats de tipus generalista.

Convocant: Ministerio de Derechos sociales y Agenda 2030. Instituto de Mayores y Servicios Sociales
Termini: 07/05/2021 - 07/06/2021

Més informació

punt vermell Convocatòria de Projectes Casa de la Barceloneta 1761

La Casa de la Barceloneta 1761 obre convocatòria pública per a la presentació de projectes que contribueixin a la recuperació i difusió de la memòria històrica, col·lectiva i democràtica de la Barceloneta. 

Convocant: Casa de la Barceloneta 1761
Termini: 05/05/2021 - 15/06/2021

Més informació

punt vermell Subvencions destinades a programes pluriregionals de formació dirigits als professionals del medi rural, 2021

El Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación convoca subvencions destinades a la realització de programes formatius plurirregionals dirigits a professionals del medi rural.

Convocant: Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación
Termini: 19/05/2021 - 15/06/2021

Més informació

punt vermell XIX Convocatòria dels ajuts de la Fundación Ordesa (2021)

La Fundación Ordesa convoca una  nova edició dels seus ajuts anuals destinats a la millora de la qualitat de vida, salut i nutrició de la infància sense recursos així com de la població materno-infantil en risc social.

Convocant: Fundación Ordesa
Termini: 01/05/2021 - 15/06/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per a la implantació de sistemes voluntaris de gestió ambiental, respecte de la implantació i la renovació del sistema previst en el Reglament EMAS, 2021

El Departament de Territori i Sostenibilitat convoca subvencions que tenen com a objecte el foment de la implantació dels sistemes voluntaris de gestió ambiental.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat
Termini: 21/05/2021 - 21/06/2021

Més informació

punt vermell I Premi Miravisions de Fotoperiodisme

Neix el Premi Miravisions de Fotoperiodisme creat per La Mira, que vol reconèixer els treballs fotogràfics publicats en mitjans de comunicació catalans que millor defineixin l’any 2020.

Convocant: La Mira
Termini: 31/05/2021 - 28/06/2021

Més informació

punt vermell Premis Fundación BBVA 'Fronteras del Conocimiento' 2021

La Fundación BBVA convoca una nova edició d'aquests premis anuals que reconeixen contribucions fonamentals en un ampli ventall de camps del coneixement científic, la tecnologia, les humanitats i la creació artística.

Convocant: Fundación BBVA
Termini: 01/01/2021 - 30/06/2021

Més informació

punt vermell 3a edició del Premi Fundació Privada Girbau 'Natura i Societat'

La Fundació Privada Girbau convoca la tercera edició d'aquest premi bianual amb l'objectiu de reconèixer accions locals i ciutadanes transformadores, que incideixin directament en la protecció del medi ambient, tot donant resposta a les causes del canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat, afavorint el desenvolupament local sostenible.

Convocant: Fundació Privada Girbau
Termini: 17/05/2021 - 30/06/2021

Més informació

punt vermell Programa d'Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials. Habitatges per a la inclusió social, 2021

La Fundació La Caixa obre convocatòria d'ajuts amb l'objectiu de contribuir a superar els reptes residencials actuals en els col·lectius més vulnerables, i promoure la inclusió residencial i la vida independent a través de programes d’intervenció integral centrada en la persona, per fomentar l’empoderament i l’autonomia personal.

Convocant: Fundació La Caixa
Termini: 09/06/2021 - 05/07/2021

Més informació

punt vermell Convocats els Premis de Civisme 2021

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca una nova edició dels Premis de Civisme que tenen com a objectiu estimular i premiar accions, treballs, innovacions, entitats i persones que, des d'àmbits professionals i franges d'edat ben diferents, tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores al seu entorn.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 07/05/2021 - 14/07/2021

Més informació

punt vermell 14a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional 2021

Educaweb engega la catorzena edició dels seus premis anuals que volen reconèixer les iniciatives d'orientació en qualsevol etapa de la vida, des de la infantesa a l'adultesa, potenciar les competències per a la gestió de la carrera professional i l'emprenedoria, i fomentar la igualtat d'oportunitats i la no discriminació.  

Convocant: Educaweb
Termini: 24/03/2021 - 15/07/2021

Més informació

punt vermell Premis cermi.es 2021

El CERMI convoca una nova edició dels seus premis que volen reconèixer la tasca realitzada per persones i entitats més compromesos de la societat a favor dels drets, la participació comunitària, la inclusió i el benestar de les persones amb discapacitat i les seves famílies.

Convocant: Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI)
Termini: 21/01/2021 - 15/07/2021

Més informació

punt vermell Premis Natura 2000: reconeixement a la gestió de llocs Natura 2000. Edició 2022

El Premi Natura 2000 reconeix una excel·lent gestió de llocs de la xarxa Natura 2000. El seu objectiu és demostrar què és aquesta xarxa, què fa per preservar la biodiversitat d’Europa i com ens beneficia a tots. El premi també ret homenatge a tots aquells que treballen incansablement perquè Natura 2000 sigui un èxit.  

Convocant: Comissió Europea
Termini: 27/05/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell Premis Aprenentatge Servei 2021

La Xarxa Espanyola d’Aprenentatge Servei i la Fundació Edebé convoquen una nova edició dels Premis Aprenentatge Servei adreçada als centres d’Educació Infantil-Primària, ESOBatxillerat i Formació Professional, així com les entitats socials de l’Estat espanyol.

Convocant: Xarxa Espanyola d’Aprenentatge Servei i Fundació Edebé
Termini: 14/04/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell XVIII edició del Premi FIAPAS d'Investigació en Deficiències Auditives (2022)

El Premi FIAPAS es convoca per a reconèixer tasques d'investigació o d'aplicació en les àrees de sanitat, educació o accessibilitat, relacionades amb la deficiència auditiva i les persones amb discapacitat auditiva i les seves famílies.

Convocant: FIAPAS
Termini: 07/04/2021 - 03/06/2022

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
La Teulada està formada per setze entitats tarragonines Font: Ateneu CoopCamp
Neix La Teulada, la Xarxa Cooperativa de Tarragona

Aplega 16 organitzacions tarragonines i té com a objectius promoure l'Economia Social i Solidària i facilitar la creació de projectes conjunts i útils per a la ciutat.

La Silvia Albert Sopale, dalt de l'escenari durant la mostra de cinema dirigit per dones 'Zinemakumeak gara!'. Font: Cedida per Periferia Cimarronas
Silvia Albert Sopale: "Barcelona invisibilitza i no atén les necessitats de les persones afrocatalanes"

La cooperativa Periferia Cimarronas treballa en la creació d'un espai participatiu, gestionat per la comunitat afrodescendent, on desenvolupar activitats culturals des d'una perspectiva afrofeminista i antiracista.

El Mercat Solidari d'estiu permet col·laborar de forma presencial amb aquesta iniciativa de Dona Kolors.
Mercat Solidari d'estiu de Dona Kolors

La jornada se celebra de 10 h a 19 h  a la seva botiga al barri de Paral·lel.

Guia de fons europeus

La guia vol reunir informació, consells i suggeriments a l'hora de començar una possible participació en un projecte europeu, a més de detallar tots els programes rellevants per a les entitats de Tercer Sector en un mateix document fàcil de llegir i entendre.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.