logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 23 de juny de 2021 - Num. 430 Butlletins anteriors
Els fons europeus es basen en el cofinançament i el partenariat. Font: Pexels Imatge d'arxiu d'una gala de 'Guanya't el cel amb el Pare Manel' amb tot d'artistes a l'escenari. Font: Fundació Pare Manel
Consells per accedir als fons europeus ‘Guanya’t el cel amb el Pare Manel’ s’emet per Internet per entrar a totes les cases

Per accedir a les convocatòries de la Comissió Europea cal conèixer diferents aspectes que ajudaran l'entitat en el desenvolupament del projecte.

El festival solidari arriba el 30 de juny a la 25ena edició amb les actuacions d’Estopa, Buenafuente, Latre, Serrat, Novell, Plaza, Neddermann i Manel Fuentes.

Últimes convocatòries
punt vermell I Premi Miravisions de Fotoperiodisme

Neix el Premi Miravisions de Fotoperiodisme creat per La Mira, que vol reconèixer els treballs fotogràfics publicats en mitjans de comunicació catalans que millor defineixin l’any 2020.

Convocant: La Mira
Termini: 31/05/2021 - 28/06/2021

Més informació

punt vermell Premis Fundación BBVA 'Fronteras del Conocimiento' 2021

La Fundación BBVA convoca una nova edició d'aquests premis anuals que reconeixen contribucions fonamentals en un ampli ventall de camps del coneixement científic, la tecnologia, les humanitats i la creació artística.

Convocant: Fundación BBVA
Termini: 01/01/2021 - 30/06/2021

Més informació

punt vermell 3a edició del Premi Fundació Privada Girbau 'Natura i Societat'

La Fundació Privada Girbau convoca la tercera edició d'aquest premi bianual amb l'objectiu de reconèixer accions locals i ciutadanes transformadores, que incideixin directament en la protecció del medi ambient, tot donant resposta a les causes del canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat, afavorint el desenvolupament local sostenible.

Convocant: Fundació Privada Girbau
Termini: 17/05/2021 - 30/06/2021

Més informació

punt vermell Programa d'Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials. Habitatges per a la inclusió social, 2021

La Fundació La Caixa obre convocatòria d'ajuts amb l'objectiu de contribuir a superar els reptes residencials actuals en els col·lectius més vulnerables, i promoure la inclusió residencial i la vida independent a través de programes d’intervenció integral centrada en la persona, per fomentar l’empoderament i l’autonomia personal.

Convocant: Fundació La Caixa
Termini: 09/06/2021 - 05/07/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a entitats privades sense ànim de lucre per a la realització de projectes i activitats per promoure la igualtat efectiva de dones i homes, any 2021

Aquestes bases tenen per objecte regular la concessió de subvencions a entitats privades sense ànim delucre per a la realització de projectes o activitats d'utilitat pública o interès social per promoure la igualtat efectiva de dones i homes, ja sigui per mitjà de convocatòries d'abast anual o pluriennal. Per projecte, s'entén aquell conjunt d'accions que s'emmarquen en una metodologia específica, una planificació, una execució i una avaluació. Els projectes tenen una temporalitat a mitjà i llarg termini. Per activitat, s'entén aquella acció determinada, concreta i de temporalitat curta.

Convocant: Institut Català de les Dones (ICD)
Termini: 17/06/2021 - 09/07/2021

Més informació

punt vermell Ajuts econòmics a entitats privades sense ànim de lucre i d'àmbit estatal, per a la realització de programes supracomunitaris sobre addiccions

Destinades al desenvolupament de programes en el camp de les addicions que afectin l'àmbit territorial de dues o més Comunitats Autonòmes.     

Convocant: Ministerio de Sanidad
Termini: 09/07/2021 - 09/07/2021

Més informació

punt vermell Convocats els Premis de Civisme 2021

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca una nova edició dels Premis de Civisme que tenen com a objectiu estimular i premiar accions, treballs, innovacions, entitats i persones que, des d'àmbits professionals i franges d'edat ben diferents, tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores al seu entorn.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 07/05/2021 - 14/07/2021

Més informació

punt vermell 14a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional 2021

Educaweb engega la catorzena edició dels seus premis anuals que volen reconèixer les iniciatives d'orientació en qualsevol etapa de la vida, des de la infantesa a l'adultesa, potenciar les competències per a la gestió de la carrera professional i l'emprenedoria, i fomentar la igualtat d'oportunitats i la no discriminació.  

Convocant: Educaweb
Termini: 24/03/2021 - 15/07/2021

Més informació

punt vermell Premis cermi.es 2021

El CERMI convoca una nova edició dels seus premis que volen reconèixer la tasca realitzada per persones i entitats més compromesos de la societat a favor dels drets, la participació comunitària, la inclusió i el benestar de les persones amb discapacitat i les seves famílies.

Convocant: Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI)
Termini: 21/01/2021 - 15/07/2021

Més informació

punt vermell Subvencions del Consell Comarcal d'Osona a projectes de cooperació al desenvolupament i solidaritat, 2021

Destinades a promoure la cooperació al desenvolupament en I'àmbit internacional prioritzant els projectes de codesenvolupament i fomentant la difusió d'aquests projectes als municipis d'Osona.

Convocant: Consell Comarcal d'Osona
Termini: 22/06/2021 - 22/07/2021

Més informació

punt vermell Ajuts a noves activitats econòmiques i projectes en l'àmbit de l'economia cooperativa, social i solidària, any 2021

Pretenen afavorir l’expansió d’unes pràctiques econòmiques que es consideren especialment beneficioses per l’economia i la cohesió social de la societat metropolitana i que sovint, tot i ser tècnicament i econòmicament viables, troben dificultats per accedir a finançament inicial per part de les entitats financeres.

Convocant: Àrea Metropolitana de Barcelona
Termini: 16/06/2021 - 29/07/2021

Més informació

punt vermell Premis Natura 2000: reconeixement a la gestió de llocs Natura 2000. Edició 2022

El Premi Natura 2000 reconeix una excel·lent gestió de llocs de la xarxa Natura 2000. El seu objectiu és demostrar què és aquesta xarxa, què fa per preservar la biodiversitat d’Europa i com ens beneficia a tots. El premi també ret homenatge a tots aquells que treballen incansablement perquè Natura 2000 sigui un èxit.  

Convocant: Comissió Europea
Termini: 27/05/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell Premis Aprenentatge Servei 2021

La Xarxa Espanyola d’Aprenentatge Servei i la Fundació Edebé convoquen una nova edició dels Premis Aprenentatge Servei adreçada als centres d’Educació Infantil-Primària, ESOBatxillerat i Formació Professional, així com les entitats socials de l’Estat espanyol.

Convocant: Xarxa Espanyola d’Aprenentatge Servei i Fundació Edebé
Termini: 14/04/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell Beques Ciutat d'Olot 2021

Olot Cultura convoca dues beques per a projectes d'investigació de ciències socials i naturals.

Convocant: Olot Cultura - Àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Olot
Termini: 21/04/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell XVIII edició del Premi FIAPAS d'Investigació en Deficiències Auditives (2022)

El Premi FIAPAS es convoca per a reconèixer tasques d'investigació o d'aplicació en les àrees de sanitat, educació o accessibilitat, relacionades amb la deficiència auditiva i les persones amb discapacitat auditiva i les seves famílies.

Convocant: FIAPAS
Termini: 07/04/2021 - 03/06/2022

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
La comunicació bancària permet conèixer els cobraments i pagaments que s’estan produint a l'entitat. Font: Freepik.
Per què la teva entitat necessita tenir en compte el quadern 43?

Aquesta norma estableix l'estàndard emès per l’entitat financera que recull els moviments d’un o diversos comptes corrents associats a un mateix banc o caixa d'estalvis.

La informació que l’entitat ha d’incorporar a l'Excel està principalment als fulls ‘Datos’ i ‘Campos’. Font: Unsplash. Font: Unsplash
Document i guia per elaborar el registre retributiu d’una entitat

En aquest recurs s’explica com utilitzar un full de càlcul creat expressament per complir amb l’obligació de plasmar els salaris dels treballadors/es d’una entitat.

El codi d’identificació PIC és necessari per tramitar els programes europeus. Font: Freepik.
Com obtenir el codi d’identificació per tramitar els programes europeus

Per optar a les convocatòries de la Comissió Europea i fer altres gestions amb aquest organisme cal registrar l'entitat.

A través de les guardioles repartides per tot l’Estat espanyol els detinguts s’haurien embutxacat gairebé un milió d’euros.  Font: Mossos d'Esquadra
Entitats del tercer sector condemnen la presumpta estafa de la Fundació CIBI

A través de les guardioles repartides per tot l’Estat espanyol les persones detingudes s’haurien embutxacat gairebé un milió d’euros.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.