logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 30 de juny de 2021 - Num. 431 Butlletins anteriors
David Camps, expert en mecenatge i col·laborador de la Fundació Catalunya Cultura explica que la Llei 49/2002 ha quedat obsoleta pel context sociològic, econòmic, social i, fins i tot, tecnològic.  Font: Llicència CC La Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral té en marxa una campanya solidària per recaptar fons que puguin abaratir els costos de desplaçament. Font: Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral
Cap a una reforma de la llei del mecenatge que s’adapti a l’actualitat Sense transport no hi ha esport per a les persones amb paràlisi cerebral

Entitats del sector cultural, de recerca i d'àmbit social s'han adherit a la proposta de la Fundació Catalunya Cultura per crear un nou marc legal i fiscal de mecenatge, i reforçar el suport a la proposició de Llei aprovada al Congrés.

La Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral té en marxa una campanya solidària per recaptar fons que puguin abaratir els costos de desplaçament.

Últimes convocatòries
punt vermell Programa d'Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials. Habitatges per a la inclusió social, 2021

La Fundació La Caixa obre convocatòria d'ajuts amb l'objectiu de contribuir a superar els reptes residencials actuals en els col·lectius més vulnerables, i promoure la inclusió residencial i la vida independent a través de programes d’intervenció integral centrada en la persona, per fomentar l’empoderament i l’autonomia personal.

Convocant: Fundació La Caixa
Termini: 09/06/2021 - 05/07/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a entitats privades sense ànim de lucre per a la realització de projectes i activitats per promoure la igualtat efectiva de dones i homes, any 2021

Aquestes bases tenen per objecte regular la concessió de subvencions a entitats privades sense ànim delucre per a la realització de projectes o activitats d'utilitat pública o interès social per promoure la igualtat efectiva de dones i homes, ja sigui per mitjà de convocatòries d'abast anual o pluriennal. Per projecte, s'entén aquell conjunt d'accions que s'emmarquen en una metodologia específica, una planificació, una execució i una avaluació. Els projectes tenen una temporalitat a mitjà i llarg termini. Per activitat, s'entén aquella acció determinada, concreta i de temporalitat curta.

Convocant: Institut Català de les Dones (ICD)
Termini: 17/06/2021 - 09/07/2021

Més informació

punt vermell Ajuts econòmics a entitats privades sense ànim de lucre i d'àmbit estatal, per a la realització de programes supracomunitaris sobre addiccions

Destinades al desenvolupament de programes en el camp de les addicions que afectin l'àmbit territorial de dues o més Comunitats Autonòmes.     

Convocant: Ministerio de Sanidad
Termini: 09/07/2021 - 09/07/2021

Més informació

punt vermell Convocats els Premis de Civisme 2021

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca una nova edició dels Premis de Civisme que tenen com a objectiu estimular i premiar accions, treballs, innovacions, entitats i persones que, des d'àmbits professionals i franges d'edat ben diferents, tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores al seu entorn.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 07/05/2021 - 14/07/2021

Més informació

punt vermell 14a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional 2021

Educaweb engega la catorzena edició dels seus premis anuals que volen reconèixer les iniciatives d'orientació en qualsevol etapa de la vida, des de la infantesa a l'adultesa, potenciar les competències per a la gestió de la carrera professional i l'emprenedoria, i fomentar la igualtat d'oportunitats i la no discriminació.  

Convocant: Educaweb
Termini: 24/03/2021 - 15/07/2021

Més informació

punt vermell Premis cermi.es 2021

El CERMI convoca una nova edició dels seus premis que volen reconèixer la tasca realitzada per persones i entitats més compromesos de la societat a favor dels drets, la participació comunitària, la inclusió i el benestar de les persones amb discapacitat i les seves famílies.

Convocant: Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI)
Termini: 21/01/2021 - 15/07/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a entitats i associacions del municipi que realitzin activitats en l'àmbit de l'EMD de l'Estartit per a l'exercici 2021

Ajuda econòmica de tots aquells projectes i activitats de les entitats o associacions del municipi, que facin activitats en l'àmbit de l'EMD de l'Estartit, relacionades amb la Cultura, els Esports i l'Educació.

Convocant: Diputació de Girona
Termini: 17/07/2021 - 17/07/2021

Més informació

punt vermell Subvencions del Consell Comarcal d'Osona a projectes de cooperació al desenvolupament i solidaritat, 2021

Destinades a promoure la cooperació al desenvolupament en I'àmbit internacional prioritzant els projectes de codesenvolupament i fomentant la difusió d'aquests projectes als municipis d'Osona.

Convocant: Consell Comarcal d'Osona
Termini: 22/06/2021 - 22/07/2021

Més informació

punt vermell Ajuts a noves activitats econòmiques i projectes en l'àmbit de l'economia cooperativa, social i solidària, any 2021

Pretenen afavorir l’expansió d’unes pràctiques econòmiques que es consideren especialment beneficioses per l’economia i la cohesió social de la societat metropolitana i que sovint, tot i ser tècnicament i econòmicament viables, troben dificultats per accedir a finançament inicial per part de les entitats financeres.

Convocant: Àrea Metropolitana de Barcelona
Termini: 16/06/2021 - 29/07/2021

Més informació

punt vermell Convocatòria de Recerca Social 2021

La Fundació ”la Caixa” llança una convocatòria oberta i competitiva per finançar projectes de recerca que destaquin per la seva excel·lència, el seu caràcter innovador i la seva orientació social.

Convocant: Fundació ”la Caixa”
Termini: 02/02/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell Premis Natura 2000: reconeixement a la gestió de llocs Natura 2000. Edició 2022

El Premi Natura 2000 reconeix una excel·lent gestió de llocs de la xarxa Natura 2000. El seu objectiu és demostrar què és aquesta xarxa, què fa per preservar la biodiversitat d’Europa i com ens beneficia a tots. El premi també ret homenatge a tots aquells que treballen incansablement perquè Natura 2000 sigui un èxit.  

Convocant: Comissió Europea
Termini: 27/05/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell Premis Aprenentatge Servei 2021

La Xarxa Espanyola d’Aprenentatge Servei i la Fundació Edebé convoquen una nova edició dels Premis Aprenentatge Servei adreçada als centres d’Educació Infantil-Primària, ESOBatxillerat i Formació Professional, així com les entitats socials de l’Estat espanyol.

Convocant: Xarxa Espanyola d’Aprenentatge Servei i Fundació Edebé
Termini: 14/04/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell Beques Ciutat d'Olot 2021

Olot Cultura convoca dues beques per a projectes d'investigació de ciències socials i naturals.

Convocant: Olot Cultura - Àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Olot
Termini: 21/04/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell Premis Fundació 'la Caixa' Innovació Social 2021

Els premis Fundació 'la Caixa' a la Innovació social s'emmarquen dins del Programa d'Ajudes a Projectes d'Iniciatives Socials i es dirigeixen a les entitats socials que hagin estat seleccionades per alguna de les Convocatòries Generals del programa.

Convocant: Fundació 'la Caixa'
Termini: 01/01/2021 - 31/12/2021

Més informació

punt vermell XVIII edició del Premi FIAPAS d'Investigació en Deficiències Auditives (2022)

El Premi FIAPAS es convoca per a reconèixer tasques d'investigació o d'aplicació en les àrees de sanitat, educació o accessibilitat, relacionades amb la deficiència auditiva i les persones amb discapacitat auditiva i les seves famílies.

Convocant: FIAPAS
Termini: 07/04/2021 - 03/06/2022

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Una factura rectificativa és la factura que en substitueix una que té errors. Font: Pixabay. Font: Pixabay
Les factures rectificatives

Es tracta d’una solució que permet modificar dades equivocades de la facturació d’una entitat.

 Font: John Schnobrich
Els serveis d’assessorament i acompanyament gratuïts, al teu abast

Pretenen orientar a les entitats en la millora de la seva gestió perquè les seves accions tinguin més impacte social i resoldre qüestions concretes del dia a dia.

L'esport amb valors reneix amb més força que mai després de la pandèmia. Aprofita-ho! Font: Isabel Parellada
L'esport amb valors reneix amb més força que mai després de la pandèmia. Aprofita-ho!

Aprofita l´esport amb valors per a impulsar la teva estratègia de Fundraising a través del Peer to Peer d'esportistes solidaris.   

La Fundació Ferrer i Guàrdia posa en marxa una recerca per conèixer el grau de coneixement i d’interès de les persones joves en els models econòmics i de consum alternatius.  Font: Fundació Ferrer i Guàrdia
Els interessos i limitacions del jovent en l'àmbit de les economies transformadores

La Fundació Ferrer i Guàrdia posa en marxa una recerca per conèixer el grau de coneixement i d’implicació de les persones joves en els models econòmics i de consum alternatius.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.