logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 7 de juliol de 2021 - Num. 432 Butlletins anteriors
Pedro Sánchez a la conferencia sobre el pla 'España puede' Font:  La Moncloa (CC BY-NC-ND 2.0) Calculadora Font: Pixabay
Austeritat, macroprojectes i 'greenwashing': els riscos dels fons Next Generation EU Com estalviar temps a l'hora de pagar les nòmines

L'Observatori del Deute en la Globalització, Observatorio de Multinacionales en América latina i Ecologistes en Acció analitzen el pla 'España puede' del govern espanyol per gestionar els ajuts.

La norma 34 permet automatitzar i fer de forma massiva transferències amb les entitats financeres.  

Últimes convocatòries
punt vermell Convocats els Premis de Civisme 2021

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca una nova edició dels Premis de Civisme que tenen com a objectiu estimular i premiar accions, treballs, innovacions, entitats i persones que, des d'àmbits professionals i franges d'edat ben diferents, tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores al seu entorn.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 07/05/2021 - 14/07/2021

Més informació

punt vermell 14a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional 2021

Educaweb engega la catorzena edició dels seus premis anuals que volen reconèixer les iniciatives d'orientació en qualsevol etapa de la vida, des de la infantesa a l'adultesa, potenciar les competències per a la gestió de la carrera professional i l'emprenedoria, i fomentar la igualtat d'oportunitats i la no discriminació.  

Convocant: Educaweb
Termini: 24/03/2021 - 15/07/2021

Més informació

punt vermell Premis cermi.es 2021

El CERMI convoca una nova edició dels seus premis que volen reconèixer la tasca realitzada per persones i entitats més compromesos de la societat a favor dels drets, la participació comunitària, la inclusió i el benestar de les persones amb discapacitat i les seves famílies.

Convocant: Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI)
Termini: 21/01/2021 - 15/07/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a entitats i associacions del municipi que realitzin activitats en l'àmbit de l'EMD de l'Estartit per a l'exercici 2021

Ajuda econòmica de tots aquells projectes i activitats de les entitats o associacions del municipi, que facin activitats en l'àmbit de l'EMD de l'Estartit, relacionades amb la Cultura, els Esports i l'Educació.

Convocant: Diputació de Girona
Termini: 17/07/2021 - 17/07/2021

Més informació

punt vermell Subvencions del Consell Comarcal d'Osona a projectes de cooperació al desenvolupament i solidaritat, 2021

Destinades a promoure la cooperació al desenvolupament en I'àmbit internacional prioritzant els projectes de codesenvolupament i fomentant la difusió d'aquests projectes als municipis d'Osona.

Convocant: Consell Comarcal d'Osona
Termini: 22/06/2021 - 22/07/2021

Més informació

punt vermell Ajuts a noves activitats econòmiques i projectes en l'àmbit de l'economia cooperativa, social i solidària, any 2021

Pretenen afavorir l’expansió d’unes pràctiques econòmiques que es consideren especialment beneficioses per l’economia i la cohesió social de la societat metropolitana i que sovint, tot i ser tècnicament i econòmicament viables, troben dificultats per accedir a finançament inicial per part de les entitats financeres.

Convocant: Àrea Metropolitana de Barcelona
Termini: 16/06/2021 - 29/07/2021

Més informació

punt vermell Subvencions destinades a projectes adreçats a consolidar el teixit associatiu juvenil (L-9.1), any 2021

L’Ajuntament de Lleida, principalment a través del Departament de Joventut, treballa per consolidar el teixit associatiu juvenil i per això estableix les bases reguladores de la concessió de subvencions per a promoure activitats que propiciïn l’associacionisme juvenil i estimulin el funcionament de col·lectius de joves.

Convocant: Ajuntament de Lleida
Termini: 01/07/2021 - 11/08/2021

Més informació

punt vermell XVI Premi 25 de novembre 2021 - Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones. BCN Antimasclista; Desobeeix el Masclisme!

El Premi 25 de novembre vol trencar amb els estereotips relacionats amb la masculinitat hegemònica i promocionar models relacionals més justos i equitatius i lliures de violència. 

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 01/09/2021 - 26/09/2021

Més informació

punt vermell Consultors Solidaris. Convocatòria 2021-2022

És un projecte de l'Associació d'Antics Alumnes d'ESADE que té com a propòsit contribuir a un món més just i sostenible. 

Convocant: Consultors Solidaris-ESADE Alumni Social
Termini: 05/07/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell Premis Natura 2000: reconeixement a la gestió de llocs Natura 2000. Edició 2022

El Premi Natura 2000 reconeix una excel·lent gestió de llocs de la xarxa Natura 2000. El seu objectiu és demostrar què és aquesta xarxa, què fa per preservar la biodiversitat d’Europa i com ens beneficia a tots. El premi també ret homenatge a tots aquells que treballen incansablement perquè Natura 2000 sigui un èxit.  

Convocant: Comissió Europea
Termini: 27/05/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell Premis Aprenentatge Servei 2021

La Xarxa Espanyola d’Aprenentatge Servei i la Fundació Edebé convoquen una nova edició dels Premis Aprenentatge Servei adreçada als centres d’Educació Infantil-Primària, ESOBatxillerat i Formació Professional, així com les entitats socials de l’Estat espanyol.

Convocant: Xarxa Espanyola d’Aprenentatge Servei i Fundació Edebé
Termini: 14/04/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell Beques Ciutat d'Olot 2021

Olot Cultura convoca dues beques per a projectes d'investigació de ciències socials i naturals.

Convocant: Olot Cultura - Àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Olot
Termini: 21/04/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell Subvencions de suport a la internacionalització d'entitats catalanes en l'àmbit de l'acció exterior, 2021

L'objecte d'aquesta subvenció és finançar les despeses derivades de la promoció i projecció d'entitats catalanes o dels organismes i xarxes europees i internacionals amb què es relacionen activament.

Convocant: Departament d'Acció Exterior i Govern Obert
Termini: 06/07/2021 - 31/10/2021

Més informació

punt vermell Premis Fundació 'la Caixa' Innovació Social 2021

Els premis Fundació 'la Caixa' a la Innovació social s'emmarquen dins del Programa d'Ajudes a Projectes d'Iniciatives Socials i es dirigeixen a les entitats socials que hagin estat seleccionades per alguna de les Convocatòries Generals del programa.

Convocant: Fundació 'la Caixa'
Termini: 01/01/2021 - 31/12/2021

Més informació

punt vermell XVIII edició del Premi FIAPAS d'Investigació en Deficiències Auditives (2022)

El Premi FIAPAS es convoca per a reconèixer tasques d'investigació o d'aplicació en les àrees de sanitat, educació o accessibilitat, relacionades amb la deficiència auditiva i les persones amb discapacitat auditiva i les seves famílies.

Convocant: FIAPAS
Termini: 07/04/2021 - 03/06/2022

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Convocatòria Consultors Solidaris
Consultors Solidaris. Convocatòria 2021-2022

És un projecte de l'Associació d'Antics Alumnes d'ESADE que té com a propòsit contribuir a un món més just i sostenible. 

Els treballs de la llar i les cures, activitats catalogades com a essencials, son assumides, majoritàriament, per dones. Font: Pexels
La Covid-19 agreuja la feminització de la pobresa i precaritza el treball de les cures

Més enllà de la salut i fent una anàlisi amb perspectiva de gènere, un estudi de la Fundació Surt mostra com la Covid-19 s’ha acarnissat durament amb les treballadores de la llar i de la cura.

 Font: Fachdozent
Espurna Verda, economia ecològica, social i solidària per a projectes emprenedors

La cooperativa Espai Ambiental i Labcoop presentem Espurna Verda, un programa-itinerari innovador de formacions, recursos i acompanyaments especialitzat en la promoció de projectes d’economia ecològica, social i solidària.

 Font: John Schnobrich
Els serveis d’assessorament i acompanyament gratuïts, al teu abast

Pretenen orientar a les entitats en la millora de la seva gestió perquè les seves accions tinguin més impacte social i resoldre qüestions concretes del dia a dia.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.