logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 7 de desembre de 2022 - Num. 506 Butlletins anteriors

ISSN 2696-9742

La captació de fons públics

Cal fer una gestió planificada de les captacions de finançament de les administracions per tal d’assegurar l’estabilitat dels projectes. 

Llegiu-ne més
És una de les fonts de finançament a les quals les entitats poden optar.
Les entitats socials ofereixen lots de Nadal per tal de finançar la seva activitat i projectes

5 lots de Nadal amb valor social

Solidàries, ecològiques, veganes, cooperatives, amb productes locals, i vinculades a projectes d'inserció laboral. Així són les paneres de Nadal amb compromís i impacte social.

Llegiu-ne més

Últimes convocatòries

Subvencions per al pagament del cost del lloguer dels habitatges obtinguts del mercat privat per a destinar-los a les persones en situació d'emergència econòmica i social, i risc d'exclusió residencial

La finalitat d'aquestes subvencions és incrementar la dotació d'habitatge social per a destinar-los a les persones en situació d'emergència econòmica i social, i risc d'exclusió residencial.

Convocant: Generalitat de Catalunya - Agència de l'Habitatge de Catalunya Termini: 19/11/2022 - 12/12/2022 Llegiu-ne més

2a convocatòria del crowdfunding 'Impacte Positiu'

Segona convocatòria de micromecenatge 'Impacte positiu' en l'àmbit de la DONA que llancen amb l'aportació d'Etica Funds, que possibilita la promoció de projectes de micromecenatge.

Convocant: Fiare Banca Ètica Termini: 01/12/2022 - 16/12/2022 Llegiu-ne més

Subvencions per al foment d'activitats culturals, tradicionals i festives a la ciutat de Reus

L’Ajuntament de Reus obre convocatòria de subvencions, mitjançant l'Institut Municipal Reus Cultural (IMRC), per al foment d’activitats culturals, tradicionals i festives a la ciutat de Reus, programades o amb el suport de l' IMRC.

Convocant: Ajuntament de Reus. Institut Municipal Reus Cultural (IMRC) Termini: 25/11/2022 - 16/12/2022 Llegiu-ne més

Premi Solidaritat

IDHC convoca el Premi Solidaritat per reconèixer la trajectòria de persones, entitats i col·lectius destacats per la seva defensa dels drets humans a Catalunya.

Convocant: Institut de Drets Humans de Catalunya Termini: 17/11/2022 - 20/12/2022 Llegiu-ne més

Subvencions per a la prevenció de la infecció per VIH/sida

Són subvencions per al finançament a entitats privades sense afany de lucre que realitzin actuacions en l’àmbit de la salut per a la prevenció de la infecció per VIH/sida, que en cap cas siguin substitutives de prestacions assistencials, les quals es realitzin al territori de Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya - Departament de Salut Termini: 29/11/2022 - 21/12/2022 Llegiu-ne més

Subvencions per a la prevenció i el tractament de les drogodependències i les addiccions comportamentals

Convocatòria pública per a l'any 2023 per a la concessió de subvencions per al finançament a entitats privades sense afany de lucre per a les actuacions en l'àmbit de la salut de prevenció, l'atenció integral, la reducció de danys i la formació en l'àmbit de les drogodependències i les addiccions comportamentals.

Convocant: Generalitat de Catalunya - Departament de Salut Termini: 29/11/2022 - 21/12/2022 Llegiu-ne més

Subvencions a actuacions en l'àmbit de la salut per al foment de la salut i el suport als pacients i a les famílies

Convocatòria pública per a l'any 2023 per a la concessió de subvencions per al finançament a entitats privades sense afany de lucre que desenvolupin actuacions en l'àmbit de la salut per al foment de la salut i el suport als pacients i a les famílies.

Convocant: Generalitat de Catalunya - Departament de Salut Termini: 29/11/2022 - 21/12/2022 Llegiu-ne més

Subvencions a entitats sense ànim de lucre del tercer sector ambiental de Catalunya

Subvencions a associacions, fundacions i cooperatives del tercer sector ambiental de Catalunya per al finançament d'actuacions d'educació i sensibilització ambiental, per als anys 2023, 2024 i 2025 per promoure l'aprenentatge servei de l'àmbit socioambiental als centres educatius de Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya - Departament de Territori i Sostenibilitat Termini: 22/11/2022 - 21/12/2022 Llegiu-ne més

Subvencions culturals a entitats i associacions de Balaguer

Subvencions o ajuts econòmics a associacions o entitats per a la realització, promoció i difusió de projectes i/o activitats culturals de la ciutat, anualitat 2022.

Convocant: Ajuntament de Balaguer Termini: 26/11/2022 - 24/12/2022 Llegiu-ne més

Subvencions per a l'edició de revistes culturals 2022

Subvencions adreçades a empreses (persones jurídiques i autònoms) i institucions sense ànim de lucre que tinguin com a activitat, única o entre altres, l'edició de revistes culturals.    

Convocant: Ministerio de Cultura y Deporte Termini: 29/11/2022 - 15/01/2023 Llegiu-ne més

Premi a la recerca en polítiques de gènere Francesca Bonnemaison, per a l'any 2022

La Diputació de Barcelona, a través de l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social, engega una nova edició d'aquest premi amb la finalitat de donar suport a la investigació i generar estudis i eines de treball que facilitin la implementació de les polítiques d'igualtat de gènere en els ajuntaments de la demarcació de Barcelona.

Convocant: Diputació de Barcelona. Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social Termini: 01/12/2022 - 20/01/2023 Llegiu-ne més

Subvencions per a la selecció i finançament dels integrants del Consorci Estatal en Xarxa per al desenvolupament de Medicaments de Teràpies Avançades (CERTERA)

Convocatòria corresponent a l'any 2022 de concessió de subvencions per a la selecció i finançament dels integrants del Consorci Estatal en Xarxa per al desenvolupament de Medicaments de Teràpies Avançades (CERTERA), en el marc del PERTE per a la Salut d'Avantguarda i amb càrrec als fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Convocant: Ministerio de Ciencia e Innovación.  Instituto de Salud Carlos III (ISCIII) Termini: 07/12/2022 - 07/02/2023 Llegiu-ne més

3a Convocatòria Feina Jove

Ajuts adreçats a les empreses, incloent-hi empresaris autònoms, associacions, fundacions i altres entitats sense ànim de lucre, per contractar joves inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil (SNGJ).

Convocant: Fundació ”la Caixa” Termini: 31/03/2023 - 31/03/2023 Llegiu-ne més

10a edició del Concurs Piula

El Consell Comarcal convoca per desè any el Concurs “Piula per unes relacions igualitàries i lliures de violències masclistes”, adreçat als centres educatius del Vallès Occidental i a les associacions i entitats juvenils i/o de caire social o feminista de la comarca.

Convocant: Consell Comarcal del Vallès Occidental Termini: 25/11/2022 - 16/05/2023 Llegiu-ne més

Convocatòria de propostes en el marc del Cos Europeu de Solidaritat per al 2023

El Cos Europeu de Solidaritat és un programa de la UE per a joves que vulguin participar en activitats solidàries en diferents àmbits que van des d'ajudar a persones desfavorides fins a contribuir a l'acció  en matèria de medi ambient i salut, a la UE i arreu del món. 

Convocant: Unió Europea Termini: 04/10/2023 - 04/10/2023 Llegiu-ne més
Cerca el teu finançament
Més premis
Més subvencions
Segueix al dia a Twitter @ajuts_entitats Calendari 2022 - Calendari de convocatòries de finançament anuals 2022
Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Xarxa Digital Catalana

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.