logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 28 d'octubre de 2020 - Num. 396 Butlletins anteriors
El Gran Recapte permetrà fer donacions econòmiques a supermercats i a través de la pàgina web. Font: Banc dels Aliments El corredor Daniel Amo, famós per córrer descalç, participa en la campanya 1€ = 1 veterinari Font: Societat Protectora Animals de Mataró
El Gran Recapte se celebra virtualment a causa de la pandèmia Un recorregut de 120 km a peu nu per ajudar a la campanya solidària 'Un euro, un veterinari'

El Banc dels Aliments alerta de la necessitat de rebre donacions per fer front a l’increment de la demanda.

La iniciativa parteix de la Societat Protectora d’Animals de Mataró (SPAM) que, a través de la Fundació Daina, busca aconseguir una millor atenció veterinària pels seus refugis.

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions per als serveis de transport adaptat que organitzen els ajuntaments i entitats sense ànim de lucre de la comarca d'Osona 2020

El Consell Comarcal d'Osona convoca subvencions per tal de facilitar el transport a les persones amb problemes de mobilitat, a fi i efecte que puguin accedir als serveis socials d'atenció especialitzada, o aquells altres que permetin garantir o afavorir la seva integració en l'entorn.

Convocant: Consell Comarcal d'Osona
Termini: 14/10/2020 - 02/11/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a la producció editorial en català i en occità 2020

L'Institut Català de les Empreses Culturals convoca subvencions a la producció de llibres, en suport paper i digital, d’especial interès cultural en llengua catalana o occitana.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Institut Català de les Empreses Culturals
Termini: 10/06/2020 - 03/11/2020

Més informació

punt vermell Ajuts per a projectes de salvaguarda del patrimoni cultural immaterial 2020

El Ministerio de Cultura y Deporte convoca subvencions per a la realització de projectes de documentació, investigació, transmissió, perpetuació, difusió i promoció del Patrimoni Cultural Immaterial.

Convocant: Ministerio de Cultura y Deporte
Termini: 08/10/2020 - 06/11/2020

Més informació

punt vermell Ajuts de l'Ajuntament de Lleida a projectes d'educació per a la transformació social, foment dels drets humans a la ciutat i la interculturalitat 2020

L'Ajuntament de Lleida convoca subvencions adreçades a les entitats ciutadanes per a presentar projectes que contribueixin a crear un món més just i solidari, basant-se en el foment de la justícia social, la igualtat de gènere i basat en drets humans i la cultura de la pau.

Convocant: Ajuntament de Lleida
Termini: 09/10/2020 - 09/11/2020

Més informació

punt vermell Ajuts de l'Ajuntament de Lleida a projectes de cooperació internacional, acció humanitària i codesenvolupament 2020

L'Ajuntament de Lleida convoca subvencions amb la voluntat d’impulsar que les actuacions de cooperació internacional de les entitats de Lleida contribueixin a la promoció dels Drets Humans i per aquest motiu es proposa que treballin des del marc de l’Enfoc de Gènere i Basat en Drets Humans. 

Convocant: Ajuntament de Lleida
Termini: 09/10/2020 - 09/11/2020

Més informació

punt vermell Ajuts de minimis destinats a la promoció i foment de la venda de proximitat a Catalunya, anys 2020-2021

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació convoca subvencions per a la promoció i el foment de la venda de proximitat a Catalunya, mitjançant tota aquella acció de promoció al territori que inclogui el logotip identificatiu fins al punt de venda.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Termini: 28/10/2020 - 11/11/2020

Més informació

punt vermell V edició dels Premis Cruz Roja 'Tecnologia Humanitària' 2020

Cruz Roja Española obre la cinquena edició d'aquests Premis que volen reconèixer tres projectes que aprofiten les tecnologies de la informació i la comunicació, en benefici d'accions humanitàries i de col·lectius desfavorits.

Convocant: Cruz Roja Española
Termini: 13/10/2020 - 15/11/2020

Més informació

punt vermell DOCSCOOPERANTS 2020

L'Espai Jove Casa Sagnier, amb la col·laboració del Districte de Sarrià - Sant Gervasi i l’Ajuntament de Barcelona, engega una nova edició del DocsCooperants, un concurs de projectes audiovisuals sobre cooperació, associacionisme, participació o voluntariat.

Convocant: Espai Jove Casa Sagnier
Termini: 05/10/2020 - 29/11/2020

Més informació

punt vermell Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps 2020

L'Ajuntament de Barcelona convoca una nova edició d'aquest Premi amb l'objectiu de fer visible el treball realitzat per les empreses i organitzacions que presentin polítiques innovadores en la gestió de les persones treballadores mitjançant noves mesures d’organització del temps de treball, sensibilitzant la societat respecte aquestes pràctiques.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 01/11/2020 - 30/11/2020

Més informació

punt vermell Subvencions de la Fundación Biodiversidad per a projectes de millora de competències per a persones treballadores en el marc del Programa empleaverde (FSE)-2020

La Fundación Biodiversidad convoca subvencions focalitzades en la millora de competències i qualificacions de persones treballadores en temes de sostenibilitat.

Convocant: Fundación Biodiversidad
Termini: 25/06/2020 - 15/12/2020

Més informació

punt vermell Ajuts per a la constitució d'avals per a cooperatives i societats laborals 2018-2020

El Departament d'Afers Socials i Famílies obre convocatòria d'ajuts per a la constitució d’avals financers, tècnics i econòmics, amb la finalitat de contribuir a la millora de la competitivitat de les cooperatives i de les societats laborals amb seu social a Catalunya i les seves federacions per als anys 2018-2020..

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Afers Socials i Famílies
Termini: 02/11/2018 - 31/12/2020

Més informació

punt vermell Premi Catalunya d'Ecodisseny 2021

El Departament de Territori i Sostenibilitat engega una nova edició del Premi Catalunya Ecodisseny per incentivar la incorporació de l'ecodisseny en el procés productiu, impulsar la transversalitat i la transferència de coneixement i incentivar el consum de productes i serveis sostenibles a Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat
Termini: 15/01/2021 - 15/02/2021

Més informació

punt vermell Premis EMAS Catalunya 2020

Els Premis EMAS Catalunya es realitzen cada dos anys i estan adreçats a promoure la millora ambiental de qualsevol organització registrada EMAS que disposi com a mínim d’un centre ubicat a Catalunya.

Convocant: Club EMAS
Termini: 15/02/2020 - 28/02/2021

Més informació

punt vermell Subvencions de la Fundación Biodiversidad per a la contractació de persones desocupades del Programa empleaverde, 2020

La Fundación Biodiversidad convoca subvencions per a la contractació de persones desocupades a temps complet per un període mínim de 6 mesos per part d'entitatsvinculades a l'economia verda i/o blava.

Convocant: Fundación Biodiversidad
Termini: 20/02/2021 - 30/09/2021

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Els Premis ‘Joves pel Demà’ conviden al jovent a ser protagonistes d'accions transformadores. Font: Fundesplai. Font: Font: Fundesplai.
Joves pel Demà: projectes per un món millor

El premi impulsat per Fundesplai vol reconèixer les iniciatives del jovent que estiguin relacionades directament amb els ODS.

Imatge de Marc Pascual a Pixabay
Ajuts per a projectes de salvaguarda del patrimoni cultural immaterial 2020

El Ministerio de Cultura y Deporte convoca subvencions per a la realització de projectes de documentació, investigació, transmissió, perpetuació, difusió i promoció del Patrimoni Cultural Immaterial.

L'Ateneu Coma Cros és un projecte de gestió comunitària que promou la participació ciutadana a la ciutat de Salt Font: Ateneu Coma Cros
David Martos: "Volem que l’ateneu sigui un espai d’exercici de ciutadania, d’eixamplar drets i de democràcia"

L’Ateneu Coma Cros ha rebut el reconeixement del projecte Lliures, que dona suport econòmic a a projectes innovadors, emancipadors i transformadors. Parlem amb David Martos i Xavi Garriga, membres de l’Ateneu.

 Font: Jametlene
8 reptes de les entitats en l’era post Covid-19

Comença a resultar imprescindible tenir capacitat per gestionar la incertesa, des de les necessitats i urgències fins a les prioritats.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb
Kiwop

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.