“Mur”, actuació de circ social a Mataró

Quique Maltas i Jordi Mas, d'esquerra a dreta, fent malabars. Font: Ajuntament de Mataró
Mataró
Dimecres, 28/12/2016

Circ Bombeta, companyia formada per persones amb discapacitat i artistes professionals, oferirà al Teatre Monumental un espectacle sobre crear i destruir barreres.

Amb l’assessorament artístic de Nacho Flores, un malabarista, clown i equilibrista de Madrid i amb projecció internacional, el Circ Bombeta presenta l’espectacle “Mur”. L’actuació és resultat d’un treball en conjunt de Nacho Flores, Albert Munilla, Circ Bombeta, Ramón Giménez i Circ Vermut.

Hi participaran quatre persones amb discapacitat que fa anys que assisteixen als tallers de circ organitzats per Cronopis, una entitat sense ànim de lucre amb seu a Can Fugarolas, a Mataró. A banda de Manolo Osoyo, Oriol Murgades, Quique Maltas i Sergi Comesa, hi participaran quatre professionals del circ: Nacho Flores, Alberto Munilla, David Candelich i Jordi Mas. “Mur” comptarà també amb l’ajuda de dos voluntaris, Martí Cano i David Fuentes.

L’estrena de “Mur” es farà el 28 de desembre a les 18h i es fa amb la col·laboració de Camaleònica Produccions, l'Associació de Circ Cronopis i la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.

Més informació:

Data: 28 i 29 de desembre.

Hora: 18h.

Lloc: Teatre Monumental de Mataró (carrer de la Riera, 169).

Contacte: 93 798 54 60.

Preu: 10 euros.

Data: 

Dimecres 28 des

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Circ Vermut, Circ Bombeta
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@circvermut.com