Dansa i emocions - Taller matinal

Font: Fundació Àmbit
Barcelona
Dissabte, 20/06/2015

Utilitzarem la música, la dansa i el contacte corporal com a vehicle per incorporar a la nostra dansa existencial moviments plens de sentit i emoció.

De la mà de l'Olga Viu, en aquest Taller utilitzarem la música, la dansa i el contacte corporal com a vehicle per incorporar a la nostra dansa existencial moviments plens de sentit i emoció que ens vinculen amb nosaltres mateixos, amb els altres i, en un sentit més ampli, amb l’entorn on vivim. Mitjançant el moviment expressarem l'alegria i el goig de viure i de poder exterioritzar les emocions que de vegades han quedat reprimides o bloquejades.

Objectius

  • Afavorir l'expressió, la integració i el desenvolupament dels potencials humans a partir de la música, el moviment i el contacte en un entorn en grup.
  • Augmentar la comprensió més profunda d'un mateix i la comunicació i vinculació amb els altres.
  • Augmentar l’actitud positiva a la vida.
  • Reforçar l’autoestima i desbloquejar tensions físiques i psíquiques.

Metodologia

El treball es realitza en grup. Amb una proposta d'exercicis, música i vivències que faciliten l'ambient necessari per tal que cada persona s'expressi des de la seva identitat, facilitant la integració entre el sentir, el pensar i l’actuar.

CONFIRMAR ASSISTÈNCIA per correu electrònic fundacio@fundacioambit.org o bé per telèfon a 647742140 (de 16:30 a 20:30 h. de dilluns a divendres).

Data: 

Dissabte 20 juny

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Fundació Àmbit
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacio@fundacioambit.org