Londres

Jordi Giudici i Font, Font: Catalans UK

news-iconNotícia > Internacional

Jordi Giudici: “Sant Jordi també és patró d’Anglaterra, però celebren la Diada d’una manera molt diferent”

El President de l’associació Catalans UK ens explica quines activitats han preparat pel 23 d’abril i ens descriu la trajectòria del Casal de Catalans a Londres.

news-iconNotícia > Internacional

La bicicleta, el mètode de transport que integra els refugiats a Londres

The Bike Project reaprofita bicicletes de segona mà, les repara i les dóna a les persones que fugen dels seus països d'origen. Cada any, a la capital britànica arriben 13,500 demandants d'asil.

Cartell del Metro de Londres

news-iconNotícia > Projectes

Londres substitueix Lisboa com a Capital Europea del Voluntariat

Després de Barcelona (2014) i Lisboa (2015) la Capital Europea del Voluntariat serà per a Londres (2016) i Sligo (2017)

Imatge del vídeo de Save the Children.

news-iconNotícia > Comunitari

L’impactant vídeo de Save the Children: la vida d’una nena, abans i després de la guerra

I si enlloc de Síria, fos a Londres? Com afectaria la guerra a una nena de 8 anys? La campanya de l’organització humanitària per recaptar fons per als infants sirians acumula 20 milions de visites en poques hores.

Foto: web de Fairtrade Espanya

news-iconNotícia > Internacional

Comerç just a les Olimpíades de Londres

Informa el segell de comerç just Fairtrade que "Londres 2012 seran els Jocs més 'justos' de la història", ja que se servirà cafè, te, xocolata, sucre, plàtans, vi i taronges de comerç just en totes les seus, donant suport així a productors i treballadors de comunitats en desenvolupament.

Amb motiu dels Jocs Olímpics, s'han programat actuacions de sardanes a Londres

news-iconNotícia > Cultural

Catalunya difon la sardana a Londres

Amb motiu de la celebració dels Jocs Olímpics de Londres, l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Universal de la Sardana han organitzat, de la mà de la Cobla Sant Jordi, diferents activitats de difusió de la sardana i la cobla a la capital britànica.

test image

news-iconNotícia > Internacional

Catalystic Sounds, música catalana en Europa

El 8 de noviembre, ha arrancado en Londres la primera fase del festival itinerante Catalystic Sounds. Este festival es una propuesta independiente que cuenta con el apoyo del Instituto Ramon Llull y que presentará artistas de la escena catalana a las principales ciudades y salas de conciertos de Europa. Catalystic sounds es un festival itinerante que quiere traer la música catalana a las principales salas europeas. Londres acogerá las dos primeras noches de este proyecto: el 8 de noviembre y el 13 de diciembre. En cada uno de estos conciertos se presentan tres bandas emergentes con proyección internacional surgidas de la escena catalana.

test image

news-iconNotícia > Internacional

Catalystic Sounds

On 8th November the first phase of the festival Catalystic Sounds started in London. This festival will present the catalan emerging artists in several cities and concert halls in Europe. Catalystic sounds is a festival that aims at bringing catalan music to the main european cities. London will host de two first nights of this project: on 8th November and 13th december. Each of these concerts will feature three emerging bands of the catalan scene with an international projection.