logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 30 de setembre de 2020 - Num. 392 Butlletins anteriors
Les entitats que optin per domiciliar el pagament ho podran fer fins al 15 d’octubre. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash. La cursa està formada per sis etapes de 200 km en total. Font: Protecting Home
Les dates clau del calendari fiscal de l'últim trimestre de l'any 'Protecting Home': la cursa en format 'Open' per protegir els boscos i la Costa Brava

El termini de presentació d'aquest any va de l'1 al 20 d'octubre i fa referència a les dades corresponents del juliol al setembre de 2020.

Sota el lema 'The nonprofit run', l'activitat està impulsada per la plataforma SOS Costa Brava i l'Associació Sèlvans i tots els beneficis aniran destinats a projectes de les dues entitats ambientals.

Últimes convocatòries
punt vermell Nova convocatòria Consultors Solidaris - Esade Alumni Social 2020

Esade Alumni Social obre la seva convocatòria anual del programa de consultoria gratuïta per a la millora de la gestió i la sostenibilitat de les entitats socials.

Convocant: Esade Alumni Social
Termini: 01/06/2020 - 05/10/2020

Més informació

punt vermell Convocatòria de propostes - Programa Life 2020 - Subprograma Acció pel Clima

La Comissió Europea obre convocatòria de propostes per a qualsevol organització pública o privada registrada a la Unió Europea, destinades a la mitigació del canvi climàtic, adaptació al canvi climàtic, governança climàtica i informació.

Convocant: Comissió Europea
Termini: 13/04/2020 - 06/10/2020

Més informació

punt vermell Subvencions pluriennals en el marc de l’estratègia contra la feminització de la pobresa i la precarietat 2016-2024 a la ciutat de Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona convoca subvencions per a projectes que tinguin com a marc l’Estratègia contra la Feminització de la Pobresa i la Precarietat 2016-2024 (EFPP).

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 24/07/2020 - 07/10/2020

Més informació

punt vermell Subvencions de l'ICIP a treballs de recerca en l'àmbit de la pau 2020

L'ICIP obre la seva convocatòria anual de subvencions per a les universitats del sistema universitari català i els centres de recerca amb establiment operatiu a Catalunya, per a la realització de treballs de recerca originals i inèdits que permetin augmentar l'eficàcia i l'eficiència en la transformació dels conflictes violents.

Convocant: Institut Català Internacional per la Pau (ICIP)
Termini: 10/09/2020 - 09/10/2020

Més informació

punt vermell Subvencions de la Fundación Pluralismo y Convivencia | Línia 3 – Promoció del coneixement de la diversitat religiosa 2020

La Fundación Pluralismo y Convivencia obre convocatòria d'ajuts per a la realització d'activitats adreçades a promoure el coneixement de la diversitat religiosa en un marc de diàleg, foment de la convivència i lluita contra la intolerància i el discurs d'odi.

Convocant: Fundación Pluralismo y Convivencia (FPyC)
Termini: 03/07/2020 - 09/10/2020

Més informació

punt vermell 19a convocatòria del Programa 'Santander Ayuda'

La Fundación Banco Santander obre la convocatòria del seu programa d'ajuts anual per tal de donar suport a projectes socials a nivell local que tinguin com a objectiu millorar la qualitat de vida de col·lectius vulnerables, i en especial, d'aquells que s'han vist més afectats per l'actual crisi sanitària de la COVID-19.

Convocant: Fundación Banco Santander
Termini: 14/09/2020 - 13/10/2020

Més informació

punt vermell Convocats els Premis de Civisme 2020

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca una nova edició dels Premis de Civisme que tenen com a objectiu estimular i premiar accions, treballs, innovacions, entitats i persones que, des d'àmbits professionals i franges d'edat ben diferents, tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores al seu entorn.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 13/08/2020 - 15/10/2020

Més informació

punt vermell Convocatòria 'Juntos Sumamos' de Ferrovial 2020

Ferrovial engega una nova edició del seu programa social anual amb l'objectiu de donar suport a projectes d'organitzacions privades sense ànim de lucre que contribueixin a millorar les condicions de vida de les persones en situació de vulnerabilitat.

Convocant: Ferrovial
Termini: 16/09/2020 - 16/10/2020

Més informació

punt vermell VIII Premis al Voluntariat Universitari de la Fundación Mutua Madrileña 2020

La Fundación Mutua Madrileña convoca la vuitena edició d'aquests premis que volen reconèixer la tasca solidària dels i les estudiants, així com ajudar econòmicament a l'impuls de les inciatives en les que col·laboren.

Convocant: Fundación Mutua Madrileña
Termini: 01/06/2020 - 30/10/2020

Més informació

punt vermell L’Euroregió Pirineus Mediterrània obre la convocatòria del Fons d’ajut euroregional per donar resposta a la crisi generada per la Covid-19

El fons té un import total de 700.000€, obert a projectes i accions dels cinc àmbits sectorials en què treballa l’Euroregió Pirineus Mediterrània (EPM): innovació, medi ambient i canvi climàtic, ensenyament superior i recerca, turisme i cultura.

Convocant: Euroregió Pirineus Mediterrània (EPM)
Termini: 08/06/2020 - 31/10/2020

Més informació

punt vermell Convocats els Premis Ateneus 2020

La Federació d’Ateneus de Catalunya convoca la 31a edició dels seus premis anuals que volen reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Convocant: Federació d’Ateneus de Catalunya
Termini: 15/06/2020 - 01/11/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a la producció editorial en català i en occità 2020

L'Institut Català de les Empreses Culturals convoca subvencions a la producció de llibres, en suport paper i digital, d’especial interès cultural en llengua catalana o occitana.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Institut Català de les Empreses Culturals
Termini: 10/06/2020 - 03/11/2020

Més informació

punt vermell Subvencions de la Fundación Biodiversidad per a projectes de millora de competències per a persones treballadores en el marc del Programa empleaverde (FSE)-2020

La Fundación Biodiversidad convoca subvencions focalitzades en la millora de competències i qualificacions de persones treballadores en temes de sostenibilitat.

Convocant: Fundación Biodiversidad
Termini: 25/06/2020 - 15/12/2020

Més informació

punt vermell Premi Catalunya d'Ecodisseny 2021

El Departament de Territori i Sostenibilitat engega una nova edició del Premi Catalunya Ecodisseny per incentivar la incorporació de l'ecodisseny en el procés productiu, impulsar la transversalitat i la transferència de coneixement i incentivar el consum de productes i serveis sostenibles a Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat
Termini: 15/01/2021 - 15/02/2021

Més informació

punt vermell Subvencions de la Fundación Biodiversidad per a la contractació de persones desocupades del Programa empleaverde (FSE) 2020

La Fundación Biodiversidad convoca subvencions per a la contractació de persones desocupades a temps complet per un període mínim de 6 mesos per part d'entitatsvinculades a l'economia verda i/o blava.

Convocant: Fundación Biodiversidad
Termini: 20/02/2021 - 30/09/2021

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Cartell de FESC Font: FESC
Enguany la Fira d'Economia Solidària de Catalunya serà virtual

La IX edició de la FESC serà virtual i vol mostrar com l’economia social i solidària està contribuint a la transició ecosocial que necessita el planeta per tal de donar resposta a la crisi climàtica i socioambiental que estem vivint.

Cartell de cicle formatiu: 'Fiscalitat sota control: tot el que has de saber!'
Cicle formatiu: 'Fiscalitat sota control: tot el que has de saber!'

S’hi tractarà, entre altres temes, quins són els impostos existents i les implicacions que tenen en la gestió de l’economia associativa.

 Font:
Eines per millorar la transparència de les associacions

El CRAJ i Torre Jussana organitzen una càpsula formativa en línia per conèixer recursos i eines per millorar la transparència a les entitats.

La llei del teletreball vol igualar els drets de les persones que treballen de manera presencial amb els de les que teletreballen. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
Punts clau de la nova llei del teletreball

El decret estableix les condicions que s’han de fixar, el percentatge mínim de feina a distància i les persones que ho poden implementar, entre d’altres.  

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.