logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 2 de desembre de 2020 - Num. 401 Butlletins anteriors
El Govern es compromet amb una futura Llei del Tercer Sector a Catalunya. Font: Senior50 L’objectiu dels guardons és reconèixer les millors experiències en governança democràtica i transformació social. Font: La Confederació. Font: Font: La Confederació.
Catalunya es compromet a impulsar una Llei del Tercer Sector Els IV premis La Confederació reconeixen la governança democràtica i transformació social durant la Covid-19

El Govern ha anunciat que la llei reconeixerà a les entitats socials com a servei públic i garantirà la seva viabilitat econòmica més enllà de les subvencions.

Enguany han estat guardonades la Fundació el Maresme, l’Associació educativa i cultural FORMES, l’Associació Alba Jussà, l’Associació Riborquestra i l’Associació per a la integració de persones amb dificultats Sociolaborals Entrem-hi.

Últimes convocatòries
punt vermell XVII edició dels Premis ABC Solidario

El Diario ABC convoca una nova edició dels seus premis anuals que volen reconèixer la tasca d'entitats socials i persones voluntàries orientada a millorar les condicions de vida de persones en risc d'exclusió.

Convocant: Diario ABC
Termini: 19/10/2020 - 10/12/2020

Més informació

punt vermell #PremiSolidaritat 2020 de l'Institut de Drets Humans de Catalunya

El Premi Solidaritat que anualment convoca el IDHC reconeix la trajectòria de persones, entitats i col·lectius destacats per la seva defensa dels drets humans a Catalunya.

Convocant: Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC)
Termini: 12/11/2020 - 10/12/2020

Més informació

punt vermell Subvencions per compensar les pèrdues per cancel·lació d'espectacles i activitats culturals amb motiu de la COVID-19

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca subvencions per contribuir econòmicament a compensar la reducció d'ingressos corresponents als espectacles i activitats culturals cancel·lades durant el 2020 amb motiu de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Termini: 12/11/2020 - 10/12/2020

Més informació

punt vermell Convocatòria extraordinària d'ajuts a les entitats del sector del lleure educatiu i de les activitats extraescolars a causa del SARS-CoV-2

Els Departaments d’Educació i de Treball, Afers Socials i Famílies obren una convocatòria extraordinària d'ajuts per pal·liar els perjudicis que la pandèmia ha pogut ocasionar a les entitats, empreses i persones treballadores autònomes amb la finalitat d’afavorir la sostenibilitat econòmica del sector.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació i Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 03/12/2020 - 11/12/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a entitats esportives de Valldoreix 2020

L'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix convoca subvencions destinades a activitats esportives que es realitzin dins l'àmbit territorial de Valldoreix.

Convocant: Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix
Termini: 12/11/2020 - 12/12/2020

Més informació

punt vermell Subvencions de la Fundación Biodiversidad per a projectes de millora de competències per a persones treballadores en el marc del Programa empleaverde (FSE)-2020

La Fundación Biodiversidad convoca subvencions focalitzades en la millora de competències i qualificacions de persones treballadores en temes de sostenibilitat.

Convocant: Fundación Biodiversidad
Termini: 25/06/2020 - 15/12/2020

Més informació

punt vermell Catalunya 2020. Programa d’Ajuts de la Fundació La Caixa a Projectes d’Iniciatives Socials (COVID-19)

La Fundació ”la Caixa”, a través del Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials, presenta la Convocatòria Catalunya 2020 que té com a finalitat col·laborar amb organitzacions no lucratives que desenvolupen projectes a Catalunya, dirigits especialment a persones que es troben en situació de vulnerabilitat social, amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida i fomentar la igualtat d’oportunitats. 

Convocant: Fundació ”la Caixa”
Termini: 24/11/2020 - 16/12/2020

Més informació

punt vermell Ajuts a les associacions d'estudiantat universitari per al curs 2020-2021

L'AGAUR convoca subvencions per donar suport a les activitats que potencien la internacionalització de l'associacionisme juvenil en l'àmbit universitari, així com a les activitats de tipus científic, formatiu o social organitzades per associacions d'estudiantat universitari de Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR)
Termini: 18/11/2020 - 17/12/2020

Més informació

punt vermell Subvencions al teixit associatiu de les comarques de Lleida, Girona, Tarragona i Barcelona en l'àmbit de desenvolupament sostenible, la igualtat de gènere i els drets humans 2020

L'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament convoca subvencions destinades a l'enfortiment de les capacitats del teixit associatiu de les comarques de Lleida, Girona, Tarragona i les de Barcelona, llevat de Barcelona ciutat i dels municipis pertanyents a la seva àrea metropolitana, amb compromís amb els objectius de desenvolupament sostenible, la igualtat de gènere i els drets humans.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament
Termini: 17/11/2020 - 17/12/2020

Més informació

punt vermell Ajuts per a la constitució d'avals per a cooperatives i societats laborals 2018-2020

El Departament d'Afers Socials i Famílies obre convocatòria d'ajuts per a la constitució d’avals financers, tècnics i econòmics, amb la finalitat de contribuir a la millora de la competitivitat de les cooperatives i de les societats laborals amb seu social a Catalunya i les seves federacions per als anys 2018-2020..

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Afers Socials i Famílies
Termini: 02/11/2018 - 31/12/2020

Més informació

punt vermell Premi Llegat Valldejuli 2021

La Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País convoca aquest premi que vol reconèixer una entitat no lucrativa del tercer sector que més hagi destacat en l’atenció a les persones més vulnerables, sobretot en el camp de l’assistència familiar.

Convocant: Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País
Termini: 16/11/2020 - 31/01/2021

Més informació

punt vermell Premi Catalunya d'Ecodisseny 2021

El Departament de Territori i Sostenibilitat engega una nova edició del Premi Catalunya Ecodisseny per incentivar la incorporació de l'ecodisseny en el procés productiu, impulsar la transversalitat i la transferència de coneixement i incentivar el consum de productes i serveis sostenibles a Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat
Termini: 15/01/2021 - 15/02/2021

Més informació

punt vermell Premis EMAS Catalunya 2020

Els Premis EMAS Catalunya es realitzen cada dos anys i estan adreçats a promoure la millora ambiental de qualsevol organització registrada EMAS que disposi com a mínim d’un centre ubicat a Catalunya.

Convocant: Club EMAS
Termini: 15/02/2020 - 28/02/2021

Més informació

punt vermell 1a edició dels Premis Espavila

La Fundació Espavila convoca la primera edició dels Premis Espavila amb l'objectiu de reconèixer l'esforç personal, tant pel bé propi com pel dels altres.

Convocant: Fundació Espavila
Termini: 15/11/2020 - 15/03/2021

Més informació

punt vermell Subvencions de la Fundación Biodiversidad per a la contractació de persones desocupades del Programa empleaverde (FSE) 2020

La Fundación Biodiversidad convoca subvencions per a la contractació de persones desocupades a temps complet per un període mínim de 6 mesos per part d'entitatsvinculades a l'economia verda i/o blava.

Convocant: Fundación Biodiversidad
Termini: 20/02/2021 - 30/09/2021

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
 Font: Llicència CC
La Marina Walktrail suma quilòmetres per la investigació sobre la Covid

La prova esportiva i solidària de la Fundació Amics de l’Hospital del Mar se celebra en format virtual i posa el seu gra de sorra en la lluita contra la malaltia.  

Des del mes de març els grups de batucada de Reperkutim han quedat aturats per la crisi del covid. Font: Reperkutim
Tambors transformadors en perill d’extinció

El projecte de Reperkutim impulsa una campanya de micromecenatge per garantir la continuïtat de la seva tasca d’intervenció social i comunitària.

Carmanyoles per la Justícia Social Font: Fundació Cassià Just
La Fundació Cassià Just engega una campanya de carmanyoles solidàries per promoure la justícia social

Aquesta iniciativa promou l’activació de l’ocupació de la totalitat dels treballadores i treballadors de la Fundació en situació d'ERTO, i  la generació de menjar social en les escoles per a nens en situació de vulnerabilitat.

L'Associació Catalunya-Líban, l'Associació Catalana per la Pau i la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO Catalunya van posar en marxa dies després de l’accident una campanya d’emergència conjunta. Font: Associació Catalunya-Líban
Les entitats catalanes fan arribar els fons recollits per l’explosió a Beirut a la població afectada

Els fons, recaptats per l'Associació Catalunya-Líban, l'Associació Catalana per la Pau i la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO Catalunya, han anat destinats al suport a l’assistència sanitària i l’accés als mitjans de subsistència bàsica.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.