Biblioteca - Navegador

Ordena per: Títol | Data | Visites
Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Portada de 10 innovations in global philanthropy

10 innovations in global philanthropy

Lomax, Plum i Wharton, Rachel
New Philanthropy Capital (2014)

Es tracta d'un document en anglès realitzat per New Philanthropy Capital que agrupa 10 innovacions d’arreu del món que estan ajudant a créixer la filantropia canalitzant millor els recursos i garantitzant que s’utilitzen de forma més efectiva.

Portada de 12 fronts, 12 mesos després: Les desigualtats augmenten

12 fronts, 12 mesos després: Les desigualtats augmenten

Pobresa Zero: Justícia Global
Pobresa Zero: Justícia Global (2015)

Davant la necessitat d'un canvi de model econòmic i social orientat a la justícia global, Pobresa Zero reivindica la responsabilitat dels poders públics de desplegar polítiques predistributives i redistributives per reduir les desigualtats i eradicar la pobresa. Per aconseguir-ho reclama a les institucions que s’apuntin a l’agenda les propostes en 12 fronts per fer de Catalunya un país més just, on totes les persones tinguem les mateixes oportunitats per a una vida digna i plena, i que alhora contribueixi a fer-ho possible també arreu del món.

Portada de 1er Congrés de l’associacionisme Cultural Català: 2007-2008: memòria

1er Congrés de l’associacionisme Cultural Català: 2007-2008: memòria

Baltà, Pere; Carné, Antoni; Gordo, Joan-Ramon
Ens de Comunicació Associativa (2011)

Memòria del Primer Congrés de l'Associacionisme Cultural Català celebrat l'any 2008, en el qual es feia balanç de la realitat i dels reptes de futur del teixit associatiu cultural català. En aquesta memòria, s'explica amb tot detall l'organització, la fixació dels objectius, la realització i l'impacte en el conjunt de l'associacionisme.

Portada de 2n Congrés d

2n Congrés d'Associacions de Barcelona: línies i mesures finals per la millora i suport a l'associacionisme de Barcelona

Consell d'Associacions de Barcelona
Consell d'Associacions de Barcelona (2012)

Document que presenta el conjunt de les 188 línies i mesures de millora i suport orientades al teixit associatiu de la ciutat de Barcelona i als diferents agents externs, proposades en els diferents debats realitzats en el marc del 2n Congrés d'Associacions de Barcelona i que es van aprovar el 30 d'abril de 2011. Aquestes mesures han esdevingut la base per elaborar el Pla de Suport a l'Associacionisme per part de l'Ajuntament de Barcelona per al període 2011-2015 i complementar el Pla Nacional d'Associacionisme i Voluntariat (PNAV), entre altres.

Portada de 2n Congrés d

2n Congrés d'Associacions de Barcelona: manifest

Consell d'Associacions de Barcelona
Consell d'Associacions de Barcelona (2011)

Manifest resultant del 2n Congrés d'Associacions de Barcelona, que es va aprovar el 30 d'abril del 2011.

Portada de 3, 2, 1... Acció! Guia de criteris de qualitat en programes i campanyes d’educació ambiental

3, 2, 1... Acció! Guia de criteris de qualitat en programes i campanyes d’educació ambiental

Andreu Sayó et al.
SCEA - Societat Catalana d'Educació Ambiental (2012)

Aquesta guia, elaborada amb les aportacions de socis de la Societat Catalana d'Educació Ambiental (SCEA) vol ser una eina per a què administracions, empreses de serveis d'educació ambiental o professors puguin millorar les polítiques i les metodologies que es desenvolupen des d'aquesta temàtica.

Portada de Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible

Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible

ONU
ONU (2015)

“Transformant el món: l'Agenda 2030 pel Desenvolupament Sostenible” té com a objectiu principal lluitar per un món més just. El document final compren 17 nous objectius que s'engloben en temes com la pobresa, la salut, l'educació, la igualtat, el creixement econòmic, el canvi climàtic o la pau.

Portada de Diplomàcia pública catalana: Anuari FOCIR 2015

Diplomàcia pública catalana: Anuari FOCIR 2015

Alay, J.LL.; Bacaria, J.; Barbany, C. [et al.]
Federació d’Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes (FOCIR) (2016)

És el primer volum de l’Anuari FOCIR destinat a l'estudi de la diplomàcia municipal des de la perspectiva catalana. Pretén ser una obra de referència per promoure el pensament sobre aquesta qüestió i els principals reptes de futur. En aquest volum, s’hi inclouen exemples de participació dels ens locals com a actors en la projecció exterior de país, els quals aposten clarament per l’elaboració de plans estratègics d’internacionalització.

Portada de El Pla de l

El Pla de l'Associacionisme Cultural

Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura
Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura (2014)

Document elaborat des del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, en el que es presenta l'evolució de l'associacionisme cultural català. El Pla traça 4 grans mesures d'actuació amb la finalitat de contribuir al reconeixement i implementar les polítiques de protecció, gestió i ordenació del teixit associatiu cultural de Catalunya.

Portada de Estrategia Estatal del Voluntariado 2010-2014: aprobada por Acuerdo del Consejo de Ministros del 23 de diciembre de 2010

Estrategia Estatal del Voluntariado 2010-2014: aprobada por Acuerdo del Consejo de Ministros del 23 de diciembre de 2010

Ministerio de Sanidad, Política Social e Igualdad
Plataforma de ONG de Acción Social (2011)

Quart Pla Estatal del Voluntariat, que té com a finalitat la de sistematitzar les prioritats i línies estratègiques d'actuació més rellevants, per a la promoció del voluntariat a Espanya. Mitjançant qüestionaris i entrevistes, s'ha recollit les opinions sobre la utilitat del Pla, els seus punts forts i febles, per part de responsables de diverses Administracions Públiques, Organitzacions No Governamentals, la Plataforma Estatal del Voluntariado de España i Coordinadores d'Entitats de Voluntariat i altres agents rellevants del Tercer Sector.

Cercador avançat biblioteca

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".

Trobes a faltar algun document?
Vols fer-nos una suggerència?

Envia’ns un correu a biblioteca@xarxanet.org