logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 10 de juliol de 2019 - Num. 328 Butlletins anteriors
L’il·lustrador català Ignasi Blanch és l’autor del nou disseny del ‘Mulla’t'. Font: Ignasi Blanch Rebrotem, la iniciativa solidària per fer front a l'incendi de la Ribera d'Ebre Font: Rebrotem
El ‘Mulla't per l’esclerosi múltiple’ donarà visibilitat als símptomes ocults de la malaltia Rebrotem, la iniciativa solidària per fer front a l'incendi de la Ribera d'Ebre

El 14 de juliol, més de 600 piscines obriran les seves portes per celebrar el 26è aniversari i acollir més de 100.000 persones participants.

A través de la plataforma de micromecenatge Goteo es pot col·laborar en la restauració de l'ecosistema rural perdut en l'incendi forestal de la Ribera d'Ebre.

Últimes convocatòries
punt vermell 4a edició del Premi boboli Suma

Boboli convoca la quarta edició del Premi boboli suma, adreçat a totes les entitats sense ànim de lucre que contribueixen a garantir el dret a la salut i l'oci inclusiu adequat per a infants entre els 0 i 12 anys.

Convocant: Boboli
Termini: 20/05/2019 - 10/07/2019

Més informació

punt vermell Subvencions per adquirir maquinari vinculat a projectes d'innovació social digital per part dels centres de la Xarxa Punt TIC de Catalunya 2019

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública convoca subvencions per adquirir maquinari vinculat a projectes i activitats d'innovació social digital i col·laborativa per part dels centres de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Termini: 14/05/2019 - 15/07/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a les Confederacions i Federacions d'associacions de pares i mares d'alumnes 2019

El Ministerio de Educación y Formación Profesional convoca subvencions per al finançament de les activitats realitzades per les Confederacions i Federacions d'associacions de pares i mares d'alumnes.

Convocant: Ministerio de Educación y Formación Profesional
Termini: 25/06/2019 - 15/07/2019

Més informació

punt vermell Subvencions per a la prevenció i tractament de les drogodependències 2019

El Departament de Salut convoca subvencions a entitats privades sense afany de lucre que desenvolupin actuacions vinculades a la prevenció i el tractament de les drogodependències.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Salut
Termini: 22/06/2019 - 15/07/2019

Més informació

punt vermell Subvencions per a la prevenció de la infecció per VIH/sida 2019

El Departament de Salut convoca subvencions a entitats privades sense afany de lucre que desenvolupin actuacions en l’àmbit de la salut vinculades a la prevenció de la infecció per VIH/sida.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Salut
Termini: 22/06/2019 - 15/07/2019

Més informació

punt vermell Premis cermi.es 2019

El CERMI convoca una nova edició dels seus premis que volen reconèixer la tasca realitzada per persones i entitats més compromesos de la societat a favor dels drets, la participació comunitària, la inclusió i el benestar de les persones amb discapacitat i les seves famílies.

Convocant: Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI)
Termini: 25/03/2019 - 15/07/2019

Més informació

punt vermell Besòs Premi Cooperatiu

L'Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord i la Xarxa d’Ateneus de Catalunya (XAC) han engegat Besòs Premi Cooperatiu, un certamen amb que volen premiar la millor cooperativa de Santa Coloma, Badalona i Sant Adrià.

Convocant: Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord i Xarxa d’Ateneus de Catalunya (XAC)
Termini: 10/05/2019 - 15/07/2019

Més informació

punt vermell Subvencions del Instituto de la Mujer al moviment associatiu i fundacional d'àmbit estatal 2019

Des del Instituto de la Mujer es convoquen subvencions destinades al manteniment i funcionament, tant de les instal·lacions i seus com de la pròpia activitat ordinària, del moviment associatiu i fundacional d'àmbit estatal vinculat a la seva àrea de competència.

Convocant: Ministerio de la Presidencia, Relaciones con las Cortes e Igualdad. Instituto de la Mujer
Termini: 29/06/2019 - 16/07/2019

Més informació

punt vermell Subvencions per a les comunitats catalanes a l'exterior 2019

La Secretaria d’Afers Exteriors convoca subvencions destinades a les comunitats catalanes a l’exterior per contribuir al finançament de les seves despeses derivades de les seves actuacions.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència. Secretaria d’Afers Exteriors
Termini: 20/06/2019 - 18/07/2019

Més informació

punt vermell Subvencions per a projectes de prevenció i preparació per a la reutilització de residus municipals 2019

L'Agència de Residus de Catalunya convoca subvencions a entitats sense ànim de lucre per promoure o impulsar projectes de prevenció de residus municipals.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat. Agència de Residus de Catalunya
Termini: 18/06/2019 - 19/07/2019

Més informació

punt vermell Ajuts Obertament a projectes antiestigma 2019

Obertament engega la tercera edició dels seus ajuts anuals per a projectes locals d'entitats que tinguin com a objectiu millorar les actituds i els comportaments vers les persones amb problemàtica de salut mental.

Convocant: Obertament
Termini: 20/06/2019 - 31/07/2019

Més informació

punt vermell I Premi Catalunya d'Investigació sobre Malalties Visuals

L'Associació Discapacitat Visual Catalunya convoca la primera edició d'aquest premi dirigit a equips d'investigació en malalties visuals de Catalunya.

Convocant: Associació Discapacitat Visual Catalunya B1 + B2 + B3
Termini: 06/05/2019 - 31/07/2019

Més informació

punt vermell XXIII Premis de Prevenció d’Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona 2019

La Diputació de Barcelona, a través de la Gerència de Serveis d'Espais Naturals, convoca la vint-i-tresena edició dels premis de prevenció d'incendis forestals adreçats a les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) que actuen en municipis de l’àmbit de la demarcació de Barcelona.

Convocant: Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Espais Naturals
Termini: 13/06/2019 - 30/08/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a les cooperatives agràries de l'àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat 2019

El Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat obre subvencions per a per a les cooperatives agràries i altres entitats agràries sense finalitat de lucre que actuïn total o majoritàriament dins l’àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat i la seva zona d'influència, per a la millora dels processos de producció, transformació, comercialització i gestió de serveis en el sector agrari.

Convocant: Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat 
Termini: 13/06/2019 - 30/09/2019

Més informació

punt vermell VIII Premi AMPANS a la Investigació i Innovació sobre discapacitat intel·lectual i trastorns del desenvolupament

AMPANS convoca una nova edició d'aquests premis que volen reconèixer a professionals, equips i entitats que aposten per la investigació i la innovació en la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i trastorns del desenvolupament.

Convocant: AMPANS
Termini: 24/01/2019 - 31/12/2019

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
La memòria econòmica es pot presentar a Hisenda fins al 31 de juliol.  Font: Unsplash
No t’oblidis de presentar la memòria econòmica a Hisenda

El termini acaba el 31 de juliol i afecta les associacions i fundacions que estan en el règim fiscal de la llei 49/2002.

La Garrinada és la festa major feta pel jovent d'Argentona. Font: Arnau Carbonell Vidal.  Font: Arnau Carbonell Vidal.
Els 20 anys de la Garrinada d’Argentona combinen festa i solidaritat

El concert gratuït d’Oques grasses és un dels plats forts de la festa "més porca" de l'any, que se celebra del 4 al 6 d’agost de la mà del jovent del municipi.

‘Carmen’, espectacle solidari

El grup flamenc ‘Amor al arte’ presenten l’adaptació de la gran òpera, amb l’objectiu de recaptar fons per a la recerca del càncer infantil.

Aquestes accions solidàries han permès, entre d'altres, enviar més de 20.000 vacunes, alimentar 3.000 infants i finançar l'escolarització de 1.500 infants. Font: Suport Associatiu. Font: Font: Suport Associatiu.
La segona edició del Share Festival tanca amb més de 40.000 accions solidàries

Un total de 9.000 persones s’han apropat aquest darrer cap de setmana al Poble Espanyol per gaudir de la música d’artistes com Becky G, C Tangana, Alfred Garcia i Carlos Sadness.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.