logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 17 de juliol de 2019 - Num. 329 Butlletins anteriors
En Xavier és tècnic de comunicació de FEPCCAT Font: FEPCCAT Les persones que participin en el mecenatge tindran diverses recompenses com samarretes. Font: Fundació Aspasim
Xavier Franch: "Cal eliminar la condescendència vers les persones amb paràlisi cerebral" Normag, el primer gegant amb discapacitat intel·lectual de Catalunya

El tècnic de comunicació de Federació Catalana d'Entitats de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) ens parla sobre aquesta entitat i sobre la cursa solidària 'En marxa per la paràlisi cerebral', que es farà el 13 d'octubre.

La Fundació Aspasim es proposa donar visibilitat a la discapacitat en l’imaginari popular català mitjançant una campanya de micromecenatge.

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions per a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya 2019

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya convoca subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Servei Públic d'Ocupació de Catalunya
Termini: 10/07/2019 - 24/07/2019

Més informació

punt vermell Subvencions per al foment de l'economia social i del cooperativisme 2019

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca subvencions a projectes singulars, la Xarxa d'Ateneus Cooperatius i projectes aracoop, per al foment de l'economia social i del cooperativisme.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 12/07/2019 - 26/07/2019

Més informació

punt vermell Subvencions per a la incorporació de persones sòcies treballadores o persones sòcies de treball en cooperatives i societats laborals 2019

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca subvencions per a la incorporació de persones sòcies treballadores o persones sòcies de treball en cooperatives i societats laborals.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 13/07/2019 - 27/07/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a la promoció del treball autònom, de l'economia social i de la responsabilitat social de les empreses 2019

El Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social convoca subvencions per al finançament de les despeses de la realització d'activitats de suport i promoció del treball autònom, de l'economia social i de la responsabilitat social de les empreses, així com el finançament parcial de les despeses de funcionament de les associacions de treballadors autònoms, de cooperatives, de societats laborals, d'empreses d'inserció i altres entitats representatives de l'economia social d'àmbit estatal.

Convocant: Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social
Termini: 05/07/2019 - 27/07/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a programes concertats de cooperació al desenvolupament i d'educació per al desenvolupament des de l'enfocament de gènere i basat en drets humans 2019

L'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament convoca subvencions amb l'objectiu d'impulsar el treball pluriennal amb les ONGD amb implantació a Catalunya per a acompanyar processos de transformació de desigualtats, materialització de drets humans i construcció de la pau.

Convocant: Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament
Termini: 09/07/2019 - 29/07/2019

Més informació

punt vermell Premis Estatals de Música 2019

El Ministerio de Cultura y Deporte convoca aquests premis per tal de recompensar la tasca d'una persona o entitat en l'àmbit de la música, representada a través d'una obra o interpretació feta pública durant l'any 2018.

Convocant: Ministerio de Cultura y Deporte
Termini: 11/06/2019 - 30/07/2019

Més informació

punt vermell Premis Estatals de Dansa 2019

El Ministerio de Cultura y Deporte convoca una nova edició d'aquest premi amb dues modalitats, de Creació i Interpretació, que vol recompensar la tasca d'una persona o entitat en l'àmbit de la dansa, representada preferentement a través d'una obra o actuació pública durant l'any 2018.

Convocant: Ministerio de Cultura y Deporte
Termini: 11/06/2019 - 30/07/2019

Més informació

punt vermell Premi Estatal de les Músiques Actuals 2019

El Ministerio de Cultura y Deporte vol recompensar la tasca d'una persona o entitat en l'àmbit d'aquests gèneres musicals, a través d'una obra o actuació feta pública o representada durant l'any 2018.

Convocant: Ministerio de Cultura y Deporte
Termini: 11/06/2019 - 30/07/2019

Més informació

punt vermell Premi Estatal de Circ 2019

El Ministerio de Cultura y Deporte convoca aquest premi per tal de recompensar la tasca d'una persona o entitat en l'àmbit del circ, destacada preferentment a través d'una obra o actuació feta pública o representada durant l'any 2018.

Convocant: Ministerio de Cultura y Deporte
Termini: 11/06/2019 - 30/07/2019

Més informació

punt vermell Premi Estatal d'Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut 2019

El Ministerio de Cultura y Deporte convoca aquest premi per tal de reconèixer la tasca d'una persona o entitat en l'àmbit de les arts escèniques per al públic infantil i juvenil.

Convocant: Ministerio de Cultura y Deporte
Termini: 11/06/2019 - 30/07/2019

Més informació

punt vermell Posa't a la nostra pell – Edició Jove 2019

Arriba la primera edició del Concurs Posa't a la nostra pell- Edició Jove, pensat per entitats juvenils.

Convocant: Festival Inclús i Arep
Termini: 13/06/2019 - 31/07/2019

Més informació

punt vermell X Premis d'Excel·lència a la Innovació per a Dones Rurals 2019

El Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación convoca la desena edició d'aquests premis que distingeixen projectes originals i innovadors realitzats per dones rurals i actuacions que reconeguin el paper de les dones en el medi rural, així com promoure la inserció laboral de les dones en el territori.

Convocant: Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación
Termini: 10/07/2019 - 31/07/2019

Més informació

punt vermell Subvencions per a projectes de foment de la recollida selectiva de residus municipals 2019

L'Agència de Residus de Catalunya convoca subvencions destinades als ens locals i a les entitats jurídiques públiques i privades (empreses, associacions, fundacions, entitats sense ànim de lucre, escoles i universitats) per al foment de la recollida selectiva de la fracció orgànica de residus municipals des d'una perspectiva de l'economia circular.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Agència de Residus de Catalunya  
Termini: 27/06/2019 - 27/08/2019

Més informació

punt vermell Lluïsos Teatre Residències! Convocatòria 2019

Lluïsos Teatre obre la segona convocatòria de residències artístiques dirigida a estudiants i professionals de les arts escèniques que estiguin iniciant el seu procés de creació i busquin un espai per treballar el projecte.

Convocant: Lluïsos Teatre
Termini: 14/06/2019 - 10/09/2019

Més informació

punt vermell Premi Medi Ambient 2019

El Departament de Territori i Sostenibilitat convoca el Premi Medi Ambient per reconèixer la tasca de persones físiques i jurídiques a favor del medi ambient. 

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat
Termini: 05/07/2019 - 16/09/2019

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
L'estudi ha analitzat només una convocatòria que suposa la partida més gran de les subvencions. Font: Ecoindústria
La convocatòria general de subvencions de Barcelona creix un 8%

Ho posa de manifest un estudi elaborat per la Fundació Ferrer i Guàrdia amb el suport del Consell d’Associacions de Barcelona. L'informe conclou també que cada vegada més entitats opten al finançament públic.

Fotografia de l'exposició 'Com jo', de Sílvia Blanco Font: Sílvia Blanco
Es busca mecenatge per trencar amb la transfòbia a través d'una exposició fotogràfica

Els beneficis recaptats es destinaran a projectes benèfics d’associacions trans.

La CONFAVC coordina 461 associacions veïnals i 23 federacions. Font: CONFAVC
S'obre la inscripció dels (Re)coneixements Veïnals de la CONFAVC

La confederació d'associacions de veïns i veïnes mantindrà oberta fins al 22 de setembre una convocatòria que vol donar visibilitat a projectes i lluites veïnals que han aportat un salt qualitatiu de vida a alguns barris de Catalunya.  

Estel Forcada Font: Obrador Xisqueta
Estel Forcada: "La societat cada vegada està més conscienciada de la importància dels productes de proximitat, naturals"

Parlem amb l'Estel Forcada, Tècnica de l'Associació Obrador Xisqueta.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.