logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 23 de desembre de 2020 - Num. 404 Butlletins anteriors
La Marató de TV3 recapta 10.305.819 euros per lluitar contra la Covid-19. Font: TV3 Semilla para el Cambio té un ampli catàleg de productes solidaris de comerç just. Font: Imatge de la web de Semilla por el Cambio.
La Marató de TV3 recapta 10.305.819 euros per lluitar contra la Covid-19 10 regals solidaris per Nadal que ajuden a fer del món un lloc millor

Un any més, ha quedat demostrat com el voluntariat i el teixit associatiu català són incansables a l’hora de trobar idees per implicar-se en projectes solidaris.

Amb la compra dels productes que et proposem, les entitats recapten fons per als seus projectes socials.  

Últimes convocatòries
punt vermell Ajuts al foment de la integració d'entitats associatives agroalimentàries d'àmbit supraautonòmic 2021

El Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación convoca subvencions al foment de la integració d'entitats associatives de caràcter agroalimentari, l'àmbit territorial de les quals superi al d'una comunitat autònoma, orientades a la millora de la dimensió empresarial, l'eficiència i la seva rentabilidtat.

Convocant: Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación
Termini: 27/11/2020 - 28/12/2020

Més informació

punt vermell II Santander Social Tech per l'impuls de la transformació digital del Tercer Sector Social

Santander Fundación convoca la segona edició del Santander Social Tech amb l'objectiu de donar suport a organitzacions socials amb poc recorregut cap a la digitalització per tal que puguin augmentar l'impacte i l'eficiència de les seves accions.

Convocant: Santander Fundación
Termini: 01/12/2020 - 30/12/2020

Més informació

punt vermell Ajuts per a la constitució d'avals per a cooperatives i societats laborals 2018-2020

El Departament d'Afers Socials i Famílies obre convocatòria d'ajuts per a la constitució d’avals financers, tècnics i econòmics, amb la finalitat de contribuir a la millora de la competitivitat de les cooperatives i de les societats laborals amb seu social a Catalunya i les seves federacions per als anys 2018-2020..

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Afers Socials i Famílies
Termini: 02/11/2018 - 31/12/2020

Més informació

punt vermell 20a Convocatòria Santander Ayuda 'Pobresa i exclusió social'

La Fundació Banco Santander convoca una nova edició del Programa 'Santander Ayuda' per tal de donar suport a entitats sense ànim de lucre que vulguin engegar projectes socials per a la millora de la qualitat de vida de persones en situació de vulnerabilitat.

Convocant: Fundació Banco Santander
Termini: 14/12/2020 - 18/01/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat a Barcelona 2021

L'Ajuntament de Barcelona convoca subvencions a aquelles persones jurídiques i físiques que duguin a terme projectes, activitats i serveis al terme municipal de Barcelona o fora d'aquest, en el cas que es consideri d'interès per a la projecció exterior de la ciutat.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 07/01/2021 - 27/01/2021

Més informació

punt vermell Premi Llegat Valldejuli 2021

La Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País convoca aquest premi que vol reconèixer una entitat no lucrativa del tercer sector que més hagi destacat en l’atenció a les persones més vulnerables, sobretot en el camp de l’assistència familiar.

Convocant: Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País
Termini: 16/11/2020 - 31/01/2021

Més informació

punt vermell Premi Catalunya d'Ecodisseny 2021

El Departament de Territori i Sostenibilitat engega una nova edició del Premi Catalunya Ecodisseny per incentivar la incorporació de l'ecodisseny en el procés productiu, impulsar la transversalitat i la transferència de coneixement i incentivar el consum de productes i serveis sostenibles a Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat
Termini: 15/01/2021 - 15/02/2021

Més informació

punt vermell Premis EMAS Catalunya 2020

Els Premis EMAS Catalunya es realitzen cada dos anys i estan adreçats a promoure la millora ambiental de qualsevol organització registrada EMAS que disposi com a mínim d’un centre ubicat a Catalunya.

Convocant: Club EMAS
Termini: 15/02/2020 - 28/02/2021

Més informació

punt vermell 1a edició dels Premis Espavila

La Fundació Espavila convoca la primera edició dels Premis Espavila amb l'objectiu de reconèixer l'esforç personal, tant pel bé propi com pel dels altres.

Convocant: Fundació Espavila
Termini: 15/11/2020 - 15/03/2021

Més informació

punt vermell Premi Fondena 2021

La Fundación Fondo para la Protección de la Naturaleza engega la tretzena edició del Premi Fondena per a aquella persona, entitat, associació, institució o grup de treball la tasca creadora o d'investigació dels quals hagi representat una contribució important per a la conservació de la fauna i/o flora d'Espanya.

Convocant: Fundación Fondo para la Protección de la Naturaleza
Termini: 01/11/2020 - 30/03/2021

Més informació

punt vermell Convocatòria LIFE 2020 per a ONGs en acció climàtica

La Comissió Europea obre la convocatòria LIFE 2020 que finançarà activitats típiques de les ONG que ajudin a la implementació del Pacte Verd Europeu a nivell nacional o subnacional. 

Convocant: Comissió Europea
Termini: 14/12/2020 - 31/03/2021

Més informació

punt vermell Subvencions de la Fundación Biodiversidad per a la contractació de persones desocupades del Programa empleaverde (FSE) 2020

La Fundación Biodiversidad convoca subvencions per a la contractació de persones desocupades a temps complet per un període mínim de 6 mesos per part d'entitatsvinculades a l'economia verda i/o blava.

Convocant: Fundación Biodiversidad
Termini: 20/02/2021 - 30/09/2021

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
 Font: ICUB
Aquest Nadal, la cultura popular es regala!

Una campanya d’entitats i de l’ICUB promou tota mena de productes de cultura popular per regalar aquestes festes.

Destaquem alguns jocs, llibres, còmics amb perspectiva feminista per regalar aquest nadal. Font: Kira auf der Heide. Unsplash
10 regals feministes per aquestes festes de Nadal

Aquest Nadal podeu regalar llibres infantils, narrativa, poesia, novel·la gràfica, jocs de taula i videojocs amb perspectiva feminista.

lot alimentació alba Nadal Font: Fundació Alba
5 regals solidaris per comprar amb el cor

A El Mercat Social trobaràs detalls solidaris en línia perquè aquest Nadal puguis fer un regal original que contribueixi a ajudar les entitats socials

L'Anna Corbella, directora de La Fundació La Roda d’Accions Culturals i del Lleure Font: Fundació La Roda d’Accions Culturals i del Lleure
Anna Corbella: "En aquest Nadal tan complicat no volem que cap infant es quedi sense la màgia nadalenca"

L'Anna Corbella, directora de La Fundació La Roda d’Accions Culturals i del Lleure, ens parla sobre la campanya solidària que l'entitat porta a terme durant aquestes festes.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.