logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 13 de gener de 2021 - Num. 407 Butlletins anteriors
Tots els premis de la Loteria de Nadal fins a 40.000 euros per bitllet o fracció estan exempts de tributació. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash. Francina Alsina, presidenta de la Taula d’Entitats del Tercer Sector de Catalunya. Font: Taula del Tercer Sector Social. Font: Taula del Tercer Sector Social
Com afecta la tributació de les loteries a les entitats Francina Alsina: "Un nou marc legal és imprescindible per dotar les entitats socials d’estabilitat econòmica"

La venda de butlletes i participacions de loteries i altres rifes és una forma molt habitual de finançament en associacions i fundacions, però s’han de tenir en compte les obligacions formals i fiscals que pot comportar.

La presidenta de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, Francina Alsina, ha renovat el seu càrrec pels pròxims quatre anys en un mandat marcat per la Covid-19.

Últimes convocatòries
punt vermell 20a Convocatòria Santander Ayuda 'Pobresa i exclusió social'

La Fundació Banco Santander convoca una nova edició del Programa 'Santander Ayuda' per tal de donar suport a entitats sense ànim de lucre que vulguin engegar projectes socials per a la millora de la qualitat de vida de persones en situació de vulnerabilitat.

Convocant: Fundació Banco Santander
Termini: 14/12/2020 - 18/01/2021

Més informació

punt vermell Ajuts al sector agrícola en matèria de sanitat vegetal 2021

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació convoca subvencions per a les actuacions d'assessorament tècnic en matèria de sanitat vegetal i les adreçades a la prevenció, control, erradicació i millora de la lluita contra els agents nocius dels vegetals.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Termini: 19/12/2020 - 19/01/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat a Barcelona 2021

L'Ajuntament de Barcelona convoca subvencions a aquelles persones jurídiques i físiques que duguin a terme projectes, activitats i serveis al terme municipal de Barcelona o fora d'aquest, en el cas que es consideri d'interès per a la projecció exterior de la ciutat.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 07/01/2021 - 27/01/2021

Més informació

punt vermell Ajuts destinats a incentivar la recerca aplicada en matèria de producció agroalimentària ecològica 2021

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació convoca ajuts amb l'objecte de contribuir a la generació del coneixement necessari per desenvolupar tècniques de producció agroalimentària ecològica necessàries per a la producció ecològica.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Termini: 29/12/2020 - 29/01/2021

Més informació

punt vermell Premi Llegat Valldejuli 2021

La Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País convoca aquest premi que vol reconèixer una entitat no lucrativa del tercer sector que més hagi destacat en l’atenció a les persones més vulnerables, sobretot en el camp de l’assistència familiar.

Convocant: Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País
Termini: 16/11/2020 - 31/01/2021

Més informació

punt vermell 5a edició del concurs Hip-hop per la Pau

L'ICIP convoca la cinquena edició del concurs Hip-hop per la Pau per al curs 2020-2021, adreçat específicament a joves d'entre 12 i 25 anys.

Convocant: Institut Català Internacional per la Pau (ICIP)
Termini: 07/09/2020 - 01/02/2021

Més informació

punt vermell Premis Baldiri Reixac 2021

La Fundació Carulla engega una nova edició d'aquests premis que volen reconèixer aquells centres educatius resilients que han aprofitat aquest moment de crisi sanitària i social per qüestionar-se i convertir aquesta situació crítica en una oportunitat de millora. 

Convocant: Fundació Carulla
Termini: 03/12/2020 - 11/02/2021

Més informació

punt vermell Premi Catalunya d'Ecodisseny 2021

El Departament de Territori i Sostenibilitat engega una nova edició del Premi Catalunya Ecodisseny per incentivar la incorporació de l'ecodisseny en el procés productiu, impulsar la transversalitat i la transferència de coneixement i incentivar el consum de productes i serveis sostenibles a Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat
Termini: 15/01/2021 - 15/02/2021

Més informació

punt vermell Premis Barcelona 2020

L'Ajuntament de Barcelona convoca aquests premis per donar suport al teixit cultural de la ciutat i així ajudar a pal•liar els efectes de la crisi sanitària experimentada durant el 2020.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 30/12/2020 - 17/02/2021

Més informació

punt vermell Premis EMAS Catalunya 2020

Els Premis EMAS Catalunya es realitzen cada dos anys i estan adreçats a promoure la millora ambiental de qualsevol organització registrada EMAS que disposi com a mínim d’un centre ubicat a Catalunya.

Convocant: Club EMAS
Termini: 15/02/2020 - 28/02/2021

Més informació

punt vermell 1a edició dels Premis Espavila

La Fundació Espavila convoca la primera edició dels Premis Espavila amb l'objectiu de reconèixer l'esforç personal, tant pel bé propi com pel dels altres.

Convocant: Fundació Espavila
Termini: 15/11/2020 - 15/03/2021

Més informació

punt vermell Premi Fondena 2021

La Fundación Fondo para la Protección de la Naturaleza engega la tretzena edició del Premi Fondena per a aquella persona, entitat, associació, institució o grup de treball la tasca creadora o d'investigació dels quals hagi representat una contribució important per a la conservació de la fauna i/o flora d'Espanya.

Convocant: Fundación Fondo para la Protección de la Naturaleza
Termini: 01/11/2020 - 30/03/2021

Més informació

punt vermell XVI edició de Premis a la conservació de la biodiversitat

La Fundación BBVA engega una nova edició d'aquests premis que reconeixen la tasca de les organitzacions que desenvolupen polítiques de conservació mediambiental, així com la de professionals de la comunicació que contribueixen a protegir el patrimoni natural.

Convocant: Fundación BBVA
Termini: 07/12/2020 - 31/03/2021

Més informació

punt vermell Convocatòria LIFE 2020 per a ONGs en acció climàtica

La Comissió Europea obre la convocatòria LIFE 2020 que finançarà activitats típiques de les ONG que ajudin a la implementació del Pacte Verd Europeu a nivell nacional o subnacional. 

Convocant: Comissió Europea
Termini: 14/12/2020 - 31/03/2021

Més informació

punt vermell Subvencions de la Fundación Biodiversidad per a la contractació de persones desocupades del Programa empleaverde (FSE) 2020

La Fundación Biodiversidad convoca subvencions per a la contractació de persones desocupades a temps complet per un període mínim de 6 mesos per part d'entitatsvinculades a l'economia verda i/o blava.

Convocant: Fundación Biodiversidad
Termini: 20/02/2021 - 30/09/2021

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Actualment la comptabilitat d'una entitat es fa totalment digital. Imatge d'Alexander Baxevanis. Llicència d'ús CC BY 2.0 Font: Alexander Baxevanis. Llicència d'ús CC BY 2.0
Gestiona la teva entitat amb Dolibarr

Dolibarr és una eina que permet gestionar la vostra entitat des de diferents àmbits. Dolibar té la característica que és una eina de programari lliure.

La Wikimedia Foundation colabora amb Plant Your Change, plantant arbres. Llicència d'ús CC BY-NC 2.0 Font: Kohei314. Llicència d'ús CC BY-NC 2.0
La Fundació Wikimedia arriba a l’objectiu de plantar 400.000 arbres

La Fundació Wikimedia comença a treballar per ser més sostenibles. Una d’aquestes iniciatives és la plantació d’arbres per reduir el CO2.

La transició energètica pot començar per la producció d'energia verda.  Imatge de Christine. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0 Font: Christine. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0
Coop57 aposta per la transició energètica

Coop57 vol apostar per la transició energètica. Per a fer-ho ha començat a treballar en tres àmbits de finançament de projectes.

L’objectiu és mostrar els recursos que poden oferir entitats referents de l’ESS catalana per ajudar a fer front a les dificultats derivades de la crisis de la Covid-19. Font: Unsplash.
1a Taula Territorial de 2021: ‘Els recursos disponibles dins de l’Economia Social i Solidària’

El 26 de gener, la Xarxa d’Ateneus Cooperatius organitza l’acte en línia.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.