logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 31 de gener de 2024 - Num. 566 Butlletins anteriors

ISSN 2696-9742

Quins models fiscals cal presentar durant el gener?

Al gener les entitats, en funció del seu cas particular, poden haver de presentar una sèrie de documents a l’Agència Tributària. Per aquesta raó, cal que tinguin en compte les dates dels terminis establerts per a cada model.

Llegiu-ne més
Models fiscals
Cada mes de febrer és el moment perquè les entitats presentin el model 347.

Què cal saber sobre el model 347?

Es tracta d’una declaració informativa sobre les operacions realitzades amb terceres persones.

Llegiu-ne més

Últimes convocatòries

Subvencions per a la mobilitat d’artistes per a actuacions en l’àmbit de la música i de les arts escèniques, 2024

Subvencions per a la mobilitat d'artistes per a actuacions i/o gires en l'àmbit de la música i les arts escèniques, per a l'any 2024.

Convocant: Institut Ramon Llull Termini: 25/01/2024 - 05/02/2024 Llegiu-ne més

Subvencions per a la mobilitat d'orquestres, d'òpera i formacions de cambra i/o corals, 2024

Subvencions per a la mobilitat d'orquestres, formacions de cambra i/o corals per a actuacions i/o gires en l'àmbit de la música clàssica, contemporània i l'òpera, any 2024

Convocant: Institut Ramon Llull Termini: 25/01/2024 - 05/02/2024 Llegiu-ne més

Subvencions per a l'organització de festivals, cicles i esdeveniments similars de cultura popular i tradicional, 2024

L'objecte d'aquestes subvencions és contribuir al finançament de l’organització de festivals, cicles i esdeveniments similars de cultura popular i tradicional catalana i aranesa per fer-ne difusió.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) Termini: 07/02/2024 - 07/02/2024 Llegiu-ne més

Subvencions a les entitats representatives de col·lectius d'altres territoris de l'Estat espanyol amb especial presència a Catalunya, 2024

Aquestes subvencions financien activitats de promoció de la llengua, la cultura i les tradicions catalanes, així com activitats relacionades amb o demostratives de la cultura originària del respectiu territori al qual representen. Es consideren activitats subvencionables els cursos de català, els cursos de cultura catalana, les exposicions, les conferències, els seminaris, els actes d'intercanvi de cultures, els tallers d'artesania, les activitats culturals, turístiques, artístiques, folklòriques, solidàries, etc. 

Convocant: Generalitat de Catalunya.Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) Termini: 07/02/2024 - 07/02/2024 Llegiu-ne més

Convocatòria a determinades organitzacions no governamentals per a la participació en la definició, proposta i execució de polítiques públiques d'objectius ambientals de competència estatal, 2024

Les ajudes de la present convocatòria pretenen donar suport a la labor de determinades organitzacions no governamentals que persegueixen una finalitat d'interès general com és la defensa del medi ambient, fomentant la participació de la ciutadania i integrant les seves preocupacions i opinions com a part del procés d'elaboració de polítiques i legislació bàsica, amb la finalitat de canalitzar contribucions efectives en el marc del Consell Assessor de Medi Ambient, a la política d'Espanya i promoure i reforçar l'aplicació i l'observança dels objectius ambientals de la Unió Europea i dels convenis internacionals en els quals Espanya és part.

Convocant: Fundació Biodiversitat Termini: 09/02/2024 - 09/02/2024 Llegiu-ne més

Ajuts per al 'Plan Integral de Impulso a la Economía Social para la Generación de un Tejido Económico, Inclusivo y Sostenible', dins el marc del 'Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia', 2024

L'objecte d'aquesta ordre és convocar, en règim de concurrència competitiva, les ajudes per a la realització de projectes en matèria d'Economia Social per als  anys 2024-2025, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i dins del PERTE de l'Economia Social i de les Cures.

Convocant: Ministerio de Trabajo y Economía Social Termini: 12/01/2024 - 12/02/2024 Llegiu-ne més

Subvencions per a actuacions de recuperació de riberes i de millora de l'estat ecològic en zones humides, 2024

Subvencions per a actuacions de recuperació de riberes i de millora de l'estat ecològic en zones humides a entitats socials, ambientals i dels ens locals en el desenvolupament d'actuacions de millora ambiental, en col·laboració amb els òrgans de la Generalitat responsables de la recuperació dels ecosistemes aquàtics, es considera que afavoreix la implicació de la societat en una millor gestió continuada i experta dels seus valors ambientals.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Agència Catalana de l'Aigua (ACA) Termini: 22/02/2024 - 22/02/2024 Llegiu-ne més

Premis Fundación Caser 'Dependencia y Sociedad' 2024

La Fundación Caser convoca una nova edició dels seus premis anuals que volen reconèixer i incentivar la tasca de persones i entitats que s'hagin distingit especialment en la integració i millora de la qualitat de vida de les persones en situació de dependència i / o discapacitat, contribuint, a més, a la difusió de el coneixement i sensibilització de la societat. 

Convocant:  Fundación Caser Termini: 04/03/2024 - 04/03/2024 Llegiu-ne més

Ajuts per a projectes de digitalització "última milla" a entitats del sector turístic, en el marc del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, 2023

Els ajuts a la digitalització “última milla” dirigit a empreses, preferentment PIME, i associacions o entitats associatives és un programa d'ajudes per al desenvolupament de projectes innovadors de base tecnològica.

Convocant: Ministerio de Industria y Turismo Termini: 13/03/2024 - 13/03/2024 Llegiu-ne més

Premi Miquel Casablancas, 2024

Convocatòria d’art jove d’abast nacional que inclou quatre modalitats: obra, projecte, mediació i comunicació gràfica. 

Convocant: Sant Andreu Contemporani i Ajuntament de Barcelona Termini: 01/02/2024 - 15/03/2024 Llegiu-ne més

Premi ICIP Construcció de Pau, 2024

El Premi ICIP té per objecte premiar persones, entitats o institucions que per la seva trajectòria hagin tingut un paper rellevant en la construcció i el foment de la pau, tot impulsant els valors i la pràctica de la cultura de la pau, de la no violència, de la seguretat humana, del desarmament o de la resolució pacífica de conflictes.

Convocant: Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) Termini: 11/04/2024 - 11/04/2024 Llegiu-ne més

Subvencions per a editorials per a la traducció al català o a l'occità d'obres literàries, 2024

Són subvencions per donar suport a propostes de traducció al català o a l'occità d'obres literàries escrites originàriament en llengua diferent del castellà. S'hi inclou la traducció d'obres en forma de llibre en paper, audiollibre o llibre electrònic.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) Termini: 31/10/2024 - 31/10/2024 Llegiu-ne més

Subvencions per fomentar el contacte entre els lectors i els autors, traductors i il·lustradors literaris, 2024

Afavorir el contacte entre els lectors i els autors, traductors i il·lustradors literaris d'obres que tinguin versió, tant si és l'original com si és traduïda, en llengua catalana o occitana, mitjançant la seva presència a les trobades dels clubs de lectura dins els territoris del domini lingüístic.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) Termini: 31/10/2024 - 31/10/2024 Llegiu-ne més

Premis Fundació Princesa de Girona, 2025

Categoria destinada a premiar la trajectòria de joves que, pel seu lideratge i/o compromís personal, hagin aconseguit èxits en la creació i l’impuls de projectes que fomentin la integració de col·lectius en risc d’exclusió, amb visions noves i èxits tangibles, marc d’entitats o empreses socials.

Convocant: Fundació Princesa de Girona Termini: 19/03/2024 - 31/10/2024 Llegiu-ne més

Ajuts per al foment de la protecció i millora del Paisatge Urbà a la ciutat de Barcelona, 2024

Convocatòria per a l’any 2024 dels ajuts per al foment de la protecció i millora del paisatge urbà a la ciutat de Barcelona amb l’objectiu de fomentar la rehabilitació i la restauració per a la millora del Paisatge Urbà en vistes a promoure la recuperació patrimonial, tot tenint cura de la sostenibilitat ambiental.

Convocant: Ajuntament de Barcelona Termini: 15/11/2024 - 15/11/2024 Llegiu-ne més
Cerca el teu finançament
Més premis
Més subvencions
Segueix al dia a Twitter @ajuts_entitats Calendari 2024 - Calendari de convocatòries de finançament anuals 2024
Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.