logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 17 d'abril de 2019 - Num. 316 Butlletins anteriors
 Font: Associa't a la Festa Daniel Raventós, doctor en Ciències Econòmiques i president de la Xarxa Renda Bàsica.  Font: Enric Català
Últims dies per fer arribar les propostes per a l’Associa’t 2019 Daniel Raventós: “Salvar la banca és més bèstia que donar una renda bàsica a tothom”

Aquest punt de trobada serveix per donar visibilitat a la pluralitat dels projectes associatius de la ciutat de Barcelona.

L’economista i membre de la Xarxa Renda Bàsica lamenta que la renda garantida que s’està donant a Catalunya té “mancances” fins i tot quan s’aplica de manera correcta. 

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions a les activitats dels centres de creació i producció d'arts escèniques, música i arts visuals 2019

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca subvencions per a les activitats dels centres de creació i producció d'arts escèniques, música i arts visuals de caràcter professional en equipaments de titularitat pública per a l'any 2019.

Convocant: Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Termini: 02/04/2019 - 17/04/2019

Més informació

punt vermell Subvencions al foment del periodisme i a l'enfortiment de l'espai català de comunicació 2019

Des del Departament de la Presidència es convoquen subvencions a entitats sense ànim de lucre i a organitzacions representatives del sector de la comunicació que desenvolupin iniciatives que contribueixin al foment del periodisme i a l'enfortiment de l'espai català de comunicació.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de la Presidència
Termini: 28/03/2019 - 17/04/2019

Més informació

punt vermell Subvencions estructurals a emissores de ràdio en català o en aranès de titularitat privada 2019

La Generalitat de Catalunya convoca subvencions estructurals a empreses privades i entitats sense ànim de lucre titulars o arrendatàries d'una llicència per prestar serveis de ràdio en llengua catalana o aranesa.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de la Presidència
Termini: 28/03/2019 - 17/04/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a projectes d’inclusió laboral de persones amb discapacitat en el mercat ordinari 2019

L'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona obre convocatòria de subvencions per a les entitats que duguin projectes d’inclusió laboral de persones amb discapacitat en el mercat ordinari.

Convocant: Ajuntament de Barcelona. Institut Municipal de Persones amb Discapacitat
Termini: 28/03/2019 - 18/04/2019

Més informació

punt vermell Ajuts per a l'acció i la promoció cultural 2019

El Ministerio de Cultura y Deporte convoca ajuts per a l'acció i la promoció cultural amb la finalitat de modernitzar i professionalitzar el sector cultural i creatiu.

Convocant: Ministerio de Cultura y Deporte
Termini: 04/04/2019 - 23/04/2019

Més informació

punt vermell Ajuts a la dansa, la lírica i la música 2019

El Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música convoca ajuts amb l'objectiu de preservar el patrimoni coreogràfic, líric i musical i difondre'l fora de l'Estat espanyol per tal d'afavorir la comunicació cultural, la igualtat de tota la ciutadania en l'accés als serveis culturals i la creació i consolidació de nous públics.

Convocant: Ministerio de Cultura y Deporte. Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música
Termini: 06/04/2019 - 24/04/2019

Més informació

punt vermell 'Programa de Mayores y Dependencia'. Ajuts a activitats socials i informatives a gent gran i dependents espanyols residents a l'exterior 2019

La Dirección General de Migraciones del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social convoca ajuts per a activitats de caràcter social i/o informatiu a gent gran i persones dependents espanyoles redisents a l'exterior, en el marc del 'Programa de Mayores y Dependientes'.

Convocant: Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social. Dirección General de Migraciones
Termini: 05/04/2019 - 24/04/2019

Més informació

punt vermell Ajuts al teatre i al circ 2019

El Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música convoca ajuts amb l'objectiu de preservar el patrimoni cultural teatral i de circ i difondre'l dins i fora de les fronteres de l'Estat espanyol, afavorint la comunicació entre les diferents comunitats autònomes, la igualtat de tota la ciutadania en l'accés als serveis culturals i la creació i consolidació de nous públics.

Convocant: Miniterio de Cultura y Deporte. Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música
Termini: 08/04/2019 - 25/04/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a projectes d'internacionalització d'empreses i entitats culturals dels sectors de les arts escèniques i de la música 2019

L'Institut Català de les Empreses Culturals convoca subvencions a projectes d'internacionalització d'empreses i entitats culturals que contribueixin a la presència de la creació cultural de Catalunya a l'exterior. 

Convocant: Generalitat de Catalunya. Institut Català de les Empreses Culturals
Termini: 02/04/2019 - 25/04/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a explotacions forestals, empreses agrícoles - ramaderes i entitats culturals 2019

L'Oficina Tècnica de Parcs Naturals convoca subvencions per a projectes/activitats que fomentin les explotacions forestals, les empreses agrícola-ramaderes, la millora d’habitatges, la restauració del patrimoni arquitectònic, les entitats culturals i les instal·lacions tèrmiques amb biomassa i l’eficiència energètica en edificis en l’àmbit dels Parcs Natural de la província de Barcelona.

Convocant: Diputació de Barcelona. Oficina Tècnica de Parcs Naturals
Termini: 21/03/2019 - 25/04/2019

Més informació

punt vermell 'Programa de Mayores y Dependientes'. Ajuts a activitats assistencials a gent gran i/o dependent espanyola a l'exterior 2019

La Dirección General de Migraciones del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social convoca ajuts per tal de millorar les condicions de vida de la gent gran i/o dependent espanyola a l'exterior mitjançant el suport a centres socials, centres de dia i residències de gent gran, per a la realització d'activitats informatives, socials o assistencials.

Convocant: Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social. Dirección General de Migraciones
Termini: 08/04/2019 - 26/04/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a entitats de dones rurals 2019

El Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación convoca subvencions a entitats de dones rurals d'àmbit estatal per a la realització d'activitats d'especial interès per a impulsar el paper de les dones en el desenvolupament rural.

Convocant: Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación
Termini: 05/04/2019 - 29/04/2019

Més informació

punt vermell Subvencions per realitzar estudis en matèria de petjada de carboni de productes o serveis 2019

El Departament de Territori i Sostenibilitat convoca subvencions per a associacions empresarials, sense ànim de lucre, que tinguin domicili social a Catalunya, dedicades al desenvolupament d'actuacions per a la realització d'estudis en matèria de petjada de carboni de productes o serveis.    

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat
Termini: 29/03/2019 - 29/04/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a actuacions de prevenció local d’incendis forestals 2019

La Diputació de Tarragona convoca subvencions amb la finalitat de contribuir a la preservació de la natura i a mitigar el canvi climàtic.

Convocant: Diputació de Tarragona. Servei de Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori
Termini: 01/04/2019 - 30/04/2019

Més informació

punt vermell XV edició del Premi Ramon Margalef d'Ecologia

La Generalitat de Catalunya convoca una nova edició d'aquest premi amb l'objectiu de reconèixer aquelles persones, entitats o col·lectius d'arreu del món que s'hagin distingit de manera excepcional en el conreu de la ciència ecològica.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de la Presidència
Termini: 22/03/2019 - 17/05/2019

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
matchfunding #T2M migranodearena Font: Feel Adwa
Obre la convocatòria de matchfunding #T2M a migranodearena

La plataforma de captació de fons social obre aquesta convocatòria adreçada a projectes d’educació, seguretat alimentària, salut, discapacitat i inserció sòcio-laboral.

Finances ètiques: instruments i serveis financers per organitzacions

El proper dijous 25 d’abril a les 15.30 h, Coòpolis organitza aquesta sessió amb l’objectiu de donar a conèixer els instruments financers que s’ofereixen a Catalunya partint dels principis de la banca i les finances ètiques.

Festival Solidari de Rap

El proper dijous 25 d’abril a les 21 h, Rocksound en col·laboració amb Fundesplai organitzen el Festival Solidari de Rap amb l’objectiu de recaptar fons per la campanya de beques de Fundesplai.

Al llarg de totes les edicions, ja són 2.409.838 persones les que han corregut la cursa. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
La 41a Cursa El Corte Inglés omple Barcelona de solidaritat amb 46.283 persones

L'edició d'enguany ha donat suport a la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, que ajuda els infants malalts de càncer.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.