logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 23 de setembre de 2020 - Num. 391 Butlletins anteriors
 Font: William Iven La prestació no és eficient perquè no està arribant a totes les persones susceptibles de ser-ne beneficiàries Font: Taula del Tercer Sector Social
8 consells per millorar la captació de fons amb estratègies digitals L’ingrés mínim vital no aconsegueix arribar a totes les llars

En aquest recurs es presenten formes més orgàniques per captar fons, a partir d’un enfocament que permeti la diferenciació de la resta d’organitzacions.

La Taula del Tercer Sector qualifica de ‘decebedora’ i ‘caòtica’ la gestió i la titlla d’ineficient.

Últimes convocatòries
punt vermell Premi L’OESST 2020 per a la millor iniciativa cooperativista de Ponent

Amb l’objectiu de donar suport a les iniciatives d’economia social i solidària en el marc de la crisi sanitària i econòmica, l’Ateneu Cooperatiu de les terres de Lleida convoca per primer cop L’OEST 2020, Premi Ponent Coopera a la millor iniciativa cooperativista de Ponent.

Convocant: Ateneu Cooperatiu de les terres de Lleida
Termini: 04/09/2020 - 30/09/2020

Més informació

punt vermell Premis AEF 2020

La Asociación Española de Fundaciones (AEF) engega els seus premis anuals per tal de reconèixer la tasca de les persones o fundacions les actuacions de les quals siguin un exemple dels valors o actituds que inspiren el sector fundacional i fer-los atractius per a la societat i amb impacte en l'interès general i el bé comú.

Convocant: Asociación Española de Fundaciones (AEF)
Termini: 29/05/2020 - 30/09/2020

Més informació

punt vermell Premis al foment de l'ocupació Josep M. Piñol 2020

Acció Solidària Contra l'Atur convoca la vint-i-tresena edició dels Premis Piñol que volen reconèixer la innovació i la trajectòria de les entitats i empreses que treballen a favor de crear o consolidar ocupació.

Convocant: Acció Solidària Contra l'Atur
Termini: 10/07/2020 - 30/09/2020

Més informació

punt vermell Premis al Voluntariat de la Fundación Telefónica 2020

En aquesta nova edició, la Fundación Telefónica vol reconèixer iniciatives i projectes de voluntariat que hagin sorgit amb l'objectiu de donar resposta a les conseqüències provocades per la Covid-19.

Convocant: Fundación Telefónica
Termini: 06/07/2020 - 02/10/2020

Més informació

punt vermell Subvencions pluriennals en el marc de l’estratègia contra la feminització de la pobresa i la precarietat 2016-2024 a la ciutat de Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona convoca subvencions per a projectes que tinguin com a marc l’Estratègia contra la Feminització de la Pobresa i la Precarietat 2016-2024 (EFPP).

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 24/07/2020 - 07/10/2020

Més informació

punt vermell Subvencions de l'ICIP a treballs de recerca en l'àmbit de la pau 2020

L'ICIP obre la seva convocatòria anual de subvencions per a les universitats del sistema universitari català i els centres de recerca amb establiment operatiu a Catalunya, per a la realització de treballs de recerca originals i inèdits que permetin augmentar l'eficàcia i l'eficiència en la transformació dels conflictes violents.

Convocant: Institut Català Internacional per la Pau (ICIP)
Termini: 10/09/2020 - 09/10/2020

Més informació

punt vermell Subvencions de la Fundación Pluralismo y Convivencia | Línia 3 – Promoció del coneixement de la diversitat religiosa 2020

La Fundación Pluralismo y Convivencia obre convocatòria d'ajuts per a la realització d'activitats adreçades a promoure el coneixement de la diversitat religiosa en un marc de diàleg, foment de la convivència i lluita contra la intolerància i el discurs d'odi.

Convocant: Fundación Pluralismo y Convivencia (FPyC)
Termini: 03/07/2020 - 09/10/2020

Més informació

punt vermell 19a convocatòria del Programa 'Santander Ayuda'

La Fundación Banco Santander obre la convocatòria del seu programa d'ajuts anual per tal de donar suport a projectes socials a nivell local que tinguin com a objectiu millorar la qualitat de vida de col·lectius vulnerables, i en especial, d'aquells que s'han vist més afectats per l'actual crisi sanitària de la COVID-19.

Convocant: Fundación Banco Santander
Termini: 14/09/2020 - 13/10/2020

Més informació

punt vermell Convocats els Premis de Civisme 2020

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca una nova edició dels Premis de Civisme que tenen com a objectiu estimular i premiar accions, treballs, innovacions, entitats i persones que, des d'àmbits professionals i franges d'edat ben diferents, tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores al seu entorn.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 13/08/2020 - 15/10/2020

Més informació

punt vermell VIII Premis al Voluntariat Universitari de la Fundación Mutua Madrileña 2020

La Fundación Mutua Madrileña convoca la vuitena edició d'aquests premis que volen reconèixer la tasca solidària dels i les estudiants, així com ajudar econòmicament a l'impuls de les inciatives en les que col·laboren.

Convocant: Fundación Mutua Madrileña
Termini: 01/06/2020 - 30/10/2020

Més informació

punt vermell L’Euroregió Pirineus Mediterrània obre la convocatòria del Fons d’ajut euroregional per donar resposta a la crisi generada per la Covid-19

El fons té un import total de 700.000€, obert a projectes i accions dels cinc àmbits sectorials en què treballa l’Euroregió Pirineus Mediterrània (EPM): innovació, medi ambient i canvi climàtic, ensenyament superior i recerca, turisme i cultura.

Convocant: Euroregió Pirineus Mediterrània (EPM)
Termini: 08/06/2020 - 31/10/2020

Més informació

punt vermell Convocats els Premis Ateneus 2020

La Federació d’Ateneus de Catalunya convoca la 31a edició dels seus premis anuals que volen reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Convocant: Federació d’Ateneus de Catalunya
Termini: 15/06/2020 - 01/11/2020

Més informació

punt vermell Subvencions de la Fundación Biodiversidad per a projectes de millora de competències per a persones treballadores en el marc del Programa empleaverde (FSE)-2020

La Fundación Biodiversidad convoca subvencions focalitzades en la millora de competències i qualificacions de persones treballadores en temes de sostenibilitat.

Convocant: Fundación Biodiversidad
Termini: 25/06/2020 - 15/12/2020

Més informació

punt vermell Premi Catalunya d'Ecodisseny 2021

El Departament de Territori i Sostenibilitat engega una nova edició del Premi Catalunya Ecodisseny per incentivar la incorporació de l'ecodisseny en el procés productiu, impulsar la transversalitat i la transferència de coneixement i incentivar el consum de productes i serveis sostenibles a Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat
Termini: 15/01/2021 - 15/02/2021

Més informació

punt vermell Subvencions de la Fundación Biodiversidad per a la contractació de persones desocupades del Programa empleaverde (FSE) 2020

La Fundación Biodiversidad convoca subvencions per a la contractació de persones desocupades a temps complet per un període mínim de 6 mesos per part d'entitatsvinculades a l'economia verda i/o blava.

Convocant: Fundación Biodiversidad
Termini: 20/02/2021 - 30/09/2021

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Normalment, el termini hauria d’acabar el 30 de juny, però com a conseqüència de la Covid-19, la data límit es va moure. Font: Unsplash. Font: Unsplash
Les associacions d’utilitat pública estatals poden retre comptes fins al 21 d’octubre

El termini es va allargar a causa del coronavirus i es va fixar als quatre mesos següents a la finalització de l’estat d’alarma, que va tenir lloc el 21 de juny.

 Font: Edwin Andrade
Un procés participatiu per valorar els efectes de la crisi sanitària i social sobre les entitats

Les propostes que en surtin es debatran en el marc d’una trobada virtual amb representants del sector que tindrà lloc el 13 de novembre.

 Font: John Schnobrich
Els serveis d’assessorament i acompanyament gratuïts, al teu abast

Pretenen orientar a les entitats en la millora de la seva gestió perquè les seves accions tinguin més impacte social i a resoldre qüestions concretes del dia a dia.

 Font:
Convocats els Premis de Civisme 2020

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca una nova edició dels Premis de Civisme que tenen com a objectiu estimular i premiar accions, treballs, innovacions, entitats i persones que, des d'àmbits professionals i franges d'edat ben diferents, tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores al seu entorn.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.