logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 16 de desembre de 2020 - Num. 403 Butlletins anteriors
Amics de la Gent Gran llança la campanya 'Més que records' per lluitar contra l'aïllament social durant el Nadal. Font: Amics de la Gent Gran. Font: Amics de la Gent Gran Les neules solidàries és una iniciativa de l'Obra Social Sant Joan de Déu. Font: Sant Joan de Déu
Amics de la Gent Gran llança una campanya per sensibilitzar sobre la soledat durant el Nadal Neules solidàries i àpats socials de Nadal per viure unes festes diferents

L’associació, que ha reforçat el suport telefònic al llarg de la pandèmia, vol garantir amb aquesta acció l’acompanyament de la gent gran en les festes de Nadal.

Les entitats socials fan diferents propostes gastronòmiques per Nadal amb productes que promouen la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social.

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions per a entitats amb fons provinents del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere 2020

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca subvencions a entitats per a activitats de prevenció, suport i lluita contra la violència masclista en l'àmbit familiar amb càrrec al fons del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 11/12/2020 - 21/12/2020

Més informació

punt vermell Ajuts al foment de la integració d'entitats associatives agroalimentàries d'àmbit supraautonòmic 2021

El Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación convoca subvencions al foment de la integració d'entitats associatives de caràcter agroalimentari, l'àmbit territorial de les quals superi al d'una comunitat autònoma, orientades a la millora de la dimensió empresarial, l'eficiència i la seva rentabilidtat.

Convocant: Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación
Termini: 27/11/2020 - 28/12/2020

Més informació

punt vermell Ajuts per a la constitució d'avals per a cooperatives i societats laborals 2018-2020

El Departament d'Afers Socials i Famílies obre convocatòria d'ajuts per a la constitució d’avals financers, tècnics i econòmics, amb la finalitat de contribuir a la millora de la competitivitat de les cooperatives i de les societats laborals amb seu social a Catalunya i les seves federacions per als anys 2018-2020..

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Afers Socials i Famílies
Termini: 02/11/2018 - 31/12/2020

Més informació

punt vermell Premi Llegat Valldejuli 2021

La Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País convoca aquest premi que vol reconèixer una entitat no lucrativa del tercer sector que més hagi destacat en l’atenció a les persones més vulnerables, sobretot en el camp de l’assistència familiar.

Convocant: Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País
Termini: 16/11/2020 - 31/01/2021

Més informació

punt vermell Premi Catalunya d'Ecodisseny 2021

El Departament de Territori i Sostenibilitat engega una nova edició del Premi Catalunya Ecodisseny per incentivar la incorporació de l'ecodisseny en el procés productiu, impulsar la transversalitat i la transferència de coneixement i incentivar el consum de productes i serveis sostenibles a Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat
Termini: 15/01/2021 - 15/02/2021

Més informació

punt vermell Premis EMAS Catalunya 2020

Els Premis EMAS Catalunya es realitzen cada dos anys i estan adreçats a promoure la millora ambiental de qualsevol organització registrada EMAS que disposi com a mínim d’un centre ubicat a Catalunya.

Convocant: Club EMAS
Termini: 15/02/2020 - 28/02/2021

Més informació

punt vermell 1a edició dels Premis Espavila

La Fundació Espavila convoca la primera edició dels Premis Espavila amb l'objectiu de reconèixer l'esforç personal, tant pel bé propi com pel dels altres.

Convocant: Fundació Espavila
Termini: 15/11/2020 - 15/03/2021

Més informació

punt vermell Premi Fondena 2021

La Fundación Fondo para la Protección de la Naturaleza engega la tretzena edició del Premi Fondena per a aquella persona, entitat, associació, institució o grup de treball la tasca creadora o d'investigació dels quals hagi representat una contribució important per a la conservació de la fauna i/o flora d'Espanya.

Convocant: Fundación Fondo para la Protección de la Naturaleza
Termini: 01/11/2020 - 30/03/2021

Més informació

punt vermell Subvencions de la Fundación Biodiversidad per a la contractació de persones desocupades del Programa empleaverde, 2020

La Fundación Biodiversidad convoca subvencions per a la contractació de persones desocupades a temps complet per un període mínim de 6 mesos per part d'entitatsvinculades a l'economia verda i/o blava.

Convocant: Fundación Biodiversidad
Termini: 20/02/2021 - 30/09/2021

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Aquest servei és totalment gratuït, sense cap taxa de servei o comissió. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
Com habilitar el Bizum per captar fons a una entitat

El servei és gratuït i es pot mantenir actiu durant tot l’any o activar-lo durant una campanya concreta en un temps determinat.

Hort Ecològic de Dalt de la Vila de l'Agrupament Escolta i Guia Jaume Ortiz Font: AEiG Jaume Ortiz
L'Agrupament Escolta i Guia Jaume Ortiz, guardonat amb els Premis a l'Associacionisme Juvenil

Parlem amb l'AEiG Jaume Ortiz, que forma part de l'entitat de lleure educatiu Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, pel seu Premi Horitzó com a reconeixement al seu projecte d'un hort urbà 100% ecològic al bell mig de Badalona. 

El projecte compta amb una setatenta de 'picaportes' que ofereixen acompanyament i suport a les veïnes que ho necessiten. Font: Projecte A-porta
Porta a porta contra la soledat

La cooperativa SerBarri SCCL, gestionada per la CONFAVC, rep el reconeixement del projecte Lliures per la seva campanya d'acompanyament contra la soledat i l'aïllament de la gent gran als barris de la zona nord de Barcelona.

Joves de l'entitat Punt de referència podran accedir a un dels pisos del projecte Habitatge Cooperatiu La Balma, al Poble Nou.  Font: Sostre Cívic
L’habitatge cooperatiu fa un pas endavant per a la inclusió social

Sostre Cívic i Punt de referència s’alien per garantir l’accés a l’habitatge cooperatiu a joves en situació de vulnerabilitat.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb
Kiwop

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.