logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 5 de juny de 2019 - Num. 323 Butlletins anteriors
L’entitat va convidar a tothom qui s’acostés al Tibidabo per bufar les espelmes i compartir un gran pastís de xocolata elaborat pel Xocolater de Taradell. Font: Pallapupas. Font: Font: Pallapupas. 'Un cafè per emprendre' té com a objectiu crear llocs de treball digne. Font: Pixabay
La festa solidària ‘Un Dia de Nassos’ celebra el 10è aniversari amb més de 8.000 persones Cafès solidaris que creen llocs de treball digne

Amb la venda anticipada d’entrades i de marxandatge, l’ONG ha aconseguit recaptar durant el cap de setmana uns 25.000 €.

La fundació Acció Solidària Contra l’Atur llança  la campanya ‘Un cafè per emprendre’ amb l’objectiu d’impulsar iniciatives empresarials que creïn ocupació de qualitat.

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions a institucions assistencials domiciliades a l'exterior 2019

El Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación convoca subvencions a les entitats o institucions assistencials, domiciliades a l'estranger, que prestin ajuda a la ciutadania espanyola a l'estranger en estat de necessitat i carent de recursos propis.

Convocant: Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación
Termini: 05/05/2019 - 05/06/2019

Més informació

punt vermell Subvencions en l'àrea d'atenció a la gent gran 2019

El Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social, a través del Instituto de Mayores y Servicios Sociales, convoca subvencions per a la realització d'actuacions socials dirigides a afavorir el moviment associatiu de la gent gran.

Convocant: Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social. Instituto de Mayores y Servicios Sociales
Termini: 07/05/2019 - 05/06/2019

Més informació

punt vermell Ajuts a entitats per a programes supracomunitaris sobre addiccions 2019

El Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social convoca subvencions destinades a entitats privades sense ànim de lucre i d'àmbit estatal, per a la realització de programes supracomunitaris sobre addiccions.

Convocant: Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social
Termini: 21/05/2019 - 06/06/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a actuacions en matèria d'estrangeria cofinançades per fons de la Unió Europea 2019

El Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social convoca subvencions per al desenvolupament d'actuacions d'interès general en matèria d'estrangeria destinades a afavorir la convivència i la cohesió social, cofinançades per fons de la Unió Europea.

Convocant: Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social
Termini: 20/05/2019 - 06/06/2019

Més informació

punt vermell Subvencions al foment de la inserció de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental 2019

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca ajuts per a la realització dels Serveis integrals d'orientació, acompanyament i suport a la inserció de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 17/05/2019 - 06/06/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a programes de prevenció i control de la infecció per VIH i sida 2019

El Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social convoca subvencions a entitats sense ànim de lucre destinades al finançament de despeses ocasionades per actuacions de prevenció i control de la infecció per VIH i sida.

Convocant: Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social
Termini: 08/05/2019 - 07/06/2019

Més informació

punt vermell Ajuts de la Fundación Biodiversidad a organitzacions per a la participació en polítiques públiques estatals 2019

La Fundación Biodiversidad vol donar suport a la realització d'activitats relacionades amb la definició, proposta i execució de polítiques públiques de competències estatals.

Convocant: Fundación Biodiversidad
Termini: 10/05/2019 - 08/06/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a associacions, fundacions i entitats dedicades a la defensa de les víctimes del terrorisme 2019

El Ministerio del Interior convoca subvencions per a associacions, fundacions i altres entitats sense ànim de lucre la finalitat de les quals sigui la representació i defensa dels interessos de les víctimes del terrorisme.

Convocant: Ministerio del Interior
Termini: 09/05/2019 - 08/06/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a activitats culturals relacionades amb la cultura popular i tradicional i amb l'associacionisme 2019

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural vol contribuir al finançament d'activitats culturals relacionades amb la cultura popular i tradicional catalana i aranesa i l'associacionisme cultural organitzades per corporacions locals i per fundacions i associacions.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural 
Termini: 24/05/2019 - 11/06/2019

Més informació

punt vermell Subvencions per a projectes d'entitats sense afany de lucre destinats al foment de la pau 2019

L'ICIP convoca subvencions per a projectes d'entitats sense afany de lucre destinats al foment de la pau per a aquest any 2019, per un import global de 60.000 euros.

Convocant: Institut Català Internacional per la Pau (ICIP)
Termini: 11/05/2019 - 11/06/2019

Més informació

punt vermell Subvencions al manteniment, funcionament i equipament d'associacions juvenils d'àmbit estatal 2019

El Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social convoca subvencions per al manteniment, funcionament i equipament d'associacions juvenils, organitzacions juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut d'àmbit estatal.

Convocant: Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social. Instituto de la Juventud
Termini: 22/05/2019 - 13/06/2019

Més informació

punt vermell Ajuts a confederacions i federacions d'associacions de pares i mares d'alumnes 2019

El Ministerio de Educación y Formación Profesional convoca subvencions per a finançar les activitats de les confederacions i federacions d'associacions de pares i mares d'alumnes i contribuir a sufragar part de les despeses necessàries per a realitzar les esmentades activitats.

Convocant: Ministerio de Educación y Formación Profesional
Termini: 15/05/2019 - 13/06/2019

Més informació

punt vermell Subvencions per al foment de la donació i el trasplantamnet d'òrgans i teixits humans 2019

El Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social vol promoure amb aquestes subvencions la donació i el trasplantament d'òrgans i teixits humans, amb l'objectiu de fomentar activitats que millorin els índexs de donació i optimitzin el nombre, la qualitat i la viabilitat dels trasplantaments efectuats.

Convocant: Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social
Termini: 15/05/2019 - 13/06/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a projectes de cooperació al desenvolupament i d'educació per al desenvolupament 2019

L'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament convoca subvencions a iniciatives presentades per ONGD catalanes, per a la transformació social, que responguin a un enfocament de gènere i basat en drets humans.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament
Termini: 24/05/2019 - 14/06/2019

Més informació

punt vermell Premis Estatals al Voluntariat Social 2019

El Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social obre una nova edició d'aquest premi que reconeix l'acció voluntària de les persones físiques o jurídiques, desenvolupada davant les situacions de vulnerabilitat, privació o falta de drets a través de programes de voluntariat.

Convocant: Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social
Termini: 15/05/2019 - 18/06/2019

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
 Font: Fundació Salut Alta
Torna el repte d’omplir la #Motxilla

La iniciativa vol aconseguir 7.500 euros per finançar part de les activitats d’estiu i conscienciar de la importància de l’educació en el lleure per a infants i joves.

El Balanç Social és una fotografia actualitzada de l'estat del mercat social a Catalunya Font: XES
Comença la campanya del Balanç Social 2019

Els qüestionaris estaran disponibles fins al 30 de juny. Aquests permeten recaptar informació sobre la rendició de comptes de les entitats i mesurar el seu impacte social i ambiental, així com el bon govern.  

La recaptació de l’IRPF a partir de la casella de la X solidària ha anat en augment a Catalunya. Font:  Monmar Comunicació
La Taula denuncia que els criteris de repartiment de l’IRPF perjudiquen les entitats socials

Les entitats socials catalanes enguany tornaran a rebre 31 milions d'euros però quedaran excloses de l’augment de la recaptació total a l’Estat, increment que supera els 9 milions.

L’aprovació del pla comporta l’aprovació d’una comissió interdepartamental de coordinació de les polítiques de foment de l’associacionisme i el voluntariat. Font: Xarxanet. Font: Font: Xarxanet.
Bernat Valls: “Volem que el 2021 les entitats tinguin més capacitat de transformació social”

El director general d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat considera que un dels objectius clau del Pla Nacional de l’Associacionisme i el Voluntariat és el foment de la dimensió comunitària de les entitats.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.